hvala jaranesamir_tm87 je napisao/la:23.10.10. FK Željezničar - FK SarajevoCRC_LJ77 je napisao/la:može mi ko reči kad je derbi i ko je tad domačin..hvala

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hvala jaranesamir_tm87 je napisao/la:23.10.10. FK Željezničar - FK SarajevoCRC_LJ77 je napisao/la:može mi ko reči kad je derbi i ko je tad domačin..hvala
Samo mozemo biti deblji,barem necemo morati placati Dudu.cena je napisao/la:Drago mo mi je zbog Alaima neka ode covjek nek nesto zaradi,ali sad cemo jos biti tanji i pored ovakog mrsavog igrackog kadra.
mogul znat o kakvom je brazilcu rjec nisam bas u tokuHairlija je napisao/la:Samo mozemo biti deblji,barem necemo morati placati Dudu.cena je napisao/la:Drago mo mi je zbog Alaima neka ode covjek nek nesto zaradi,ali sad cemo jos biti tanji i pored ovakog mrsavog igrackog kadra.
ako se ispostavi da je ovaj brazilac napadac,ma joj svaki brazilski napadac je dobar za nase lige
Aj Zdra'o
Ma to niko ne zna o kakvom se igraču radi.Bitno je da je iz Brazila.A da li svi Brazilci znaju igrati fudbala to je velikooo pitanje.vedran86 je napisao/la:mogul znat o kakvom je brazilcu rjec nisam bas u tokuHairlija je napisao/la:Samo mozemo biti deblji,barem necemo morati placati Dudu.cena je napisao/la:Drago mo mi je zbog Alaima neka ode covjek nek nesto zaradi,ali sad cemo jos biti tanji i pored ovakog mrsavog igrackog kadra.
ako se ispostavi da je ovaj brazilac napadac,ma joj svaki brazilski napadac je dobar za nase lige
Aj Zdra'o
Ranije su prijavili termin utakmicu ne razmisljajuci o iftaru,sada je vec kasno da se promjeni termin,tako da ce se samo ova utakmica kositi sa vremenom iftara,vec naredna utakmica ce se igrati u terminu koji odgovara i postacimadr.van nostrand je napisao/la:za raju koja posti nema tekme...
Dok ne vidim Alaima kako ulazi u avion necu vjerovati da je otisao....toliko je pustio korjenje na golu da mi je jos uvjek tesko povjerovati.U svakom slucaju puno srece mu zelim u nastavku karijere,a sto se dude tice pa boze moj samo jos jedan u nizu koji ce da "pokusa" vani ako ne uspije uvijek moze da se "vrati" u neki klub nase lige.........drajkula_zlo je napisao/la:sta vam je ljudi ba sta kukate ...hamzic je 3 puta bolji od alaima pa samo se sjeti te kupa u mostaru protiv veleza
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Burberry46, hase73, mnon46, skoJaa i 58 gostiju.