Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Večeras će ispasti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
jest da je dzeki 31 a bellotiu 23, nije puno:-)Fordinjo je napisao/la:A vrijeme je da Edin glavom zabije a moze i dva samo nek trpa , koji gol veceras bi mu cijenu nabio u nebo , da je Italijan vec bi se odavno pisalo kako mnogi nude 60-70 miliona eura za njega , ne znam gdje procita koliko za Belotija se navodno nudi bruka bozija ,Edin je u svemu bolji od njega al eto kurvanjska posla......
ja vec unazad mjesec dana romine tekme gledam samo radi dzeke i njegove individualne statistike, od titula sam digao ruke, tako da bi me prolaz bas kvalitetno iznenadio. Tesko da ce doci do toga jer imaju ove djuturume u odbrani a lacio bas brze igrace naprijed.
Eto sad Beloti igracina pa mu fol dizu cijenu , na kraju krajeva kazes Edinu je 31 uredu reci mi onda kokiko ima Ibrahimovic i koliko on vrijedi?babino je napisao/la:jest da je dzeki 31 a bellotiu 23, nije puno:-)Fordinjo je napisao/la:A vrijeme je da Edin glavom zabije a moze i dva samo nek trpa , koji gol veceras bi mu cijenu nabio u nebo , da je Italijan vec bi se odavno pisalo kako mnogi nude 60-70 miliona eura za njega , ne znam gdje procita koliko za Belotija se navodno nudi bruka bozija ,Edin je u svemu bolji od njega al eto kurvanjska posla......
ja vec unazad mjesec dana romine tekme gledam samo radi dzeke i njegove individualne statistike, od titula sam digao ruke, tako da bi me prolaz bas kvalitetno iznenadio. Tesko da ce doci do toga jer imaju ove djuturume u odbrani a lacio bas brze igrace naprijed.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Roma je dosta bolji tim od Lazia i vjerujem da ce veceras rano postici pogodak, a onda kasnije je svasta moguce
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Porediti se moze jedino dzeko sa 23god i belotti sada, moze se viidjeti slican koncept, dzeko je tada otisao za 37mil sto je u danasnjem vaktu tih istih 60mil koliko se trazi za belottija, tako da kvalitet se cijeni i placa medjutim godine su bitan faktor. Ali porediti dzeku i ibrahimovica ipak treba biti realan i reci da je zlatan brend za sebe.
Zarathustra
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Igra li Dzeko? Gdje su insajderi. 

Pa ako ce igrati bez njega ne moraju ni igrati

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Voli ovaj celo laznu devetku, i da kasnije bosnje zenu.Fordinjo je napisao/la:Pa ako ce igrati bez njega ne moraju ni igrati![]()

Moggi je napisao/la:Porediti se moze jedino dzeko sa 23god i belotti sada, moze se viidjeti slican koncept, dzeko je tada otisao za 37mil sto je u danasnjem vaktu tih istih 60mil koliko se trazi za belottija, tako da kvalitet se cijeni i placa medjutim godine su bitan faktor. Ali porediti dzeku i ibrahimovica ipak treba biti realan i reci da je zlatan brend za sebe.
Ne kazem je to sto si pomislio, sigurno da je Ibrahimovic super zvijezda i igrac ali bode me u oci ove razlike po cijenama i igracima a pogotovo ako igraci dolaze sa naseg podneblja i iz neke male zemlje....
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Pa normalno da igra, suvišno je pitanje. Najbolji strajker Serie A mora igrati, a večeras će pokazati fašistima ko je BABUKA

-
- Kontakt:
Prolazi ovo Roma danas glat ! Dzeko 2 komada nocas ,bit ce ekstra noc za njeg i vucicu

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sarajlijica1946 je napisao/la:Voli ovaj celo laznu devetku, i da kasnije bosnje zenu.Fordinjo je napisao/la:Pa ako ce igrati bez njega ne moraju ni igrati![]()

- Goalgetter
- Kontakt:
Alisson; Rudiger, Manolas, Jesus, Emerson; Paredes, Strootman; Salah, Nainggolan, El Shaarawy; Dzeko
joj ja odbrane

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Goalgetter
- Kontakt:
Meni ovo i nije toliko lose, Rui i Peres su vani sto je najbitnije.rope11 je napisao/la:joj ja odbrane![]()

-
- Kontakt:
Konacno je izbacio onog amatera Peresa iz sastava...ide roma do kraja danasGoalgetter je napisao/la:Meni ovo i nije toliko lose, Rui i Peres su vani sto je najbitnije.rope11 je napisao/la:joj ja odbrane![]()

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Pa možda i najjače što Roma ima trenutno osim što je Paredes tu umjesto DDR-a. Sigurno bolja opcija nego sa ove dvije propuhe što ih navede.Goalgetter je napisao/la:Meni ovo i nije toliko lose, Rui i Peres su vani sto je najbitnije.rope11 je napisao/la:joj ja odbrane![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Bas tako. De Rossi jos nije fit, imao je povredu, tako da je cupavi izveo najbolje sto ima.Amsterdam1312 je napisao/la:Pa možda i najjače što Roma ima trenutno osim što je Paredes tu umjesto DDR-a. Sigurno bolja opcija nego sa ove dvije propuhe što ih navede.Goalgetter je napisao/la:Meni ovo i nije toliko lose, Rui i Peres su vani sto je najbitnije.rope11 je napisao/la:joj ja odbrane![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Bhfanatik, BlackRiver1987, CAGarfia, deda, denza, Drum, galia95, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, icetea01, JackW, jasmin10, Kaunas, legendarnadruga, LenyYoro15, marlostanf1eld, Mocvara1991, Muumii, Napapijri, NerminFatic, Rauber33, Skojevska, StevieG8, Tracy3McGrady, zastitaIdentiteta i 245 gostiju.