Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sta CE slavit kad mu je to normala postala oni sto ga ne umoce po 10 tekmi da vidis kako slave.
Kad je revans kupa SA Laciom.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Večeras u 20:45h.Alipasino je napisao/la:Kad je revans kupa SA Laciom.
Kad bi kojim slucajem veceras zabio 2,3 komada i bio najzasluzniji za prolaz dalje bio bi...uh, i to na tekmi kada ce biti najvatrenije i kada se vraca Curva sud.
Ima da gori veceras.
Ima da gori veceras.
večeras džekica potrebniji nego ikada, ima da ga isklešu u kamenu ako potopi fašiste
mada se zaboravlja činjenica da idu na juventus protiv kojeg se redovno ukake, ako uopšte prođu dalje

mada se zaboravlja činjenica da idu na juventus protiv kojeg se redovno ukake, ako uopšte prođu dalje

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
idemo veceras na 34
forza edin

.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nema te lutko, kako se ono kaze 33 gola na talijanski.SafetSajo je napisao/la:idemo veceras na 34forza edin

Sarajlijica1946 je napisao/la:Nema te lutko, kako se ono kaze 33 gola na talijanski.SafetSajo je napisao/la:idemo veceras na 34forza edin
joj sarajlijica jedva nadjem vremena za forum

ja mislim da je trentatre

produciro ovu masineriju

pozz care
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Au cuj veceras hvala nisam znao.Veceras 4-1 Dzeko 1 i po go Salah Radza i Saraf strjelci.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nek je sa srecom. Da si vazda nasmijan.SafetSajo je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Nema te lutko, kako se ono kaze 33 gola na talijanski.SafetSajo je napisao/la:idemo veceras na 34forza edin
joj sarajlijica jedva nadjem vremena za forumimam trenutno veliku "baustelu" renoviram kuhinju i kupatilo vakat zenjenja hahaha
ja mislim da je trentatreal veceras je trentaquattro gol di edin dzeko ... moramo se zafalit midhatu na talijanskom jeziku sto je
produciro ovu masineriju![]()
pozz care

Napravi nam i ti jednog Edina.

Hajmo Edine upiši još jedno naše ime velikim slovima u historiju rimskog derbija

- Amsterdam1312
- Kontakt:
Večeras će pokazati ko je BABO i napokon pred punim Olimpicom s obzirom da se vraćaju navijači oba tima nakon uklonjenih barijera. Rim će da gori a Džeko će ga zapaliti.

Da se ponovim od prije neki dan ,Edin zabio dva gola pa nek se ponovi i veceras pa nek i trepavicom zabije ali nek ulazi a veceras bi to bilo posebna tezina da uvali gol dva u ovom velikom derbiju ,Sretno nasem dijamantu vecerasFordinjo je napisao/la:Igra Babuka od pocetka, jedan glavom i jedan prsima dosta je

- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo ako preokrenu danas svaka cast, ali sanse su male. Dovoljno da im Lazio zabije jednu iz kontre i onda moraju 4 gola dati.
Puno ce da ovisi od bekova, nisam nesto optimistican sto se tice Ruija i Peresa.
Moja prognoza 2:1 za Rimljane i plavi idu dalje.
Puno ce da ovisi od bekova, nisam nesto optimistican sto se tice Ruija i Peresa.
Moja prognoza 2:1 za Rimljane i plavi idu dalje.
Curva sud se vraca i sve je moguce, 2:0 pa i 4:1!
Ako veceras ne budu ginuli na terenu ne znam kad ce...
Ako veceras ne budu ginuli na terenu ne znam kad ce...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
marconato je napisao/la:http://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fu ... al/eszgls8
Daj Bože.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ode ovo u produžetke, samo ne dao bog da dođe do penala 
imali su tad nesreću da su baš pred lazio upali u neku mini krizu, ali sad su se vratili u formu, igrat će pred punim olimpikom i nije nemoguće da preokrenu, njih kad krene u stanju su svima dati po 3,4 gola.
mada s druge strane se dosta toga i lazio pita, i oni su u dobroj formi i imaju 2 gola prednosti, yebeno.
bit' će super nabrijana utakmica

imali su tad nesreću da su baš pred lazio upali u neku mini krizu, ali sad su se vratili u formu, igrat će pred punim olimpikom i nije nemoguće da preokrenu, njih kad krene u stanju su svima dati po 3,4 gola.
mada s druge strane se dosta toga i lazio pita, i oni su u dobroj formi i imaju 2 gola prednosti, yebeno.

bit' će super nabrijana utakmica

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vala jedva cekam tekmu , bice vatre veceras i nadati se kojem golu naseg kapitena .....
A vrijeme je da Edin glavom zabije a moze i dva samo nek trpa , koji gol veceras bi mu cijenu nabio u nebo , da je Italijan vec bi se odavno pisalo kako mnogi nude 60-70 miliona eura za njega , ne znam gdje procita koliko za Belotija se navodno nudi bruka bozija ,Edin je u svemu bolji od njega al eto kurvanjska posla......
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 11 gostiju.