FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako je ovo za godišnje tačno onda je to slabo.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
-
- Kontakt:
Prodaja godišnjih i članskih karata samo je potvrdila katasrofalno loše interesovanje za Sarajevo. Klošari u klubu svojim dugogodišnjim "radom" su doveli klub u situaciju da izuzmemo li sjever (koji je jači nego ikad i predstavlja fenomen) utakmice prati 100-200 najtežih bolesnika bordo boje.
Sto se tice godisnjih prodati je oko 600,po meni ocekivano zbog proslogodisnjih rezultata.stoka s istoka je napisao/la:Prodaja godišnjih i članskih karata samo je potvrdila katasrofalno loše interesovanje za Sarajevo. Klošari u klubu svojim dugogodišnjim "radom" su doveli klub u situaciju da izuzmemo li sjever (koji je jači nego ikad i predstavlja fenomen) utakmice prati 100-200 najtežih bolesnika bordo boje.
Sljedece godine ce sigurno biti veci odziv
Pazi ovo

Do smrti odani
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Sta ovo opet ne radi FKS 

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
uploaduju nesto... juce ti je bilo obavjestenje na stranici
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
u procesu je updatehammers je napisao/la:Sta ovo opet ne radi FKS

- drajkula_zlo
- Kontakt:
Hairlija je napisao/la:Sto se tice godisnjih prodati je oko 600,po meni ocekivano zbog proslogodisnjih rezultata.stoka s istoka je napisao/la:Prodaja godišnjih i članskih karata samo je potvrdila katasrofalno loše interesovanje za Sarajevo. Klošari u klubu svojim dugogodišnjim "radom" su doveli klub u situaciju da izuzmemo li sjever (koji je jači nego ikad i predstavlja fenomen) utakmice prati 100-200 najtežih bolesnika bordo boje.
Pazi ovo
![]()
![]()
Do smrti odani
strašna

Hvala Bogu pa ode Dudo,malo mi je zao Alaima,al' ako Dino Hamzic nije bolji onda sigurno nije ni gori golman

- drajkula_zlo
- Kontakt:
Hairlija je napisao/la:
Hvala Bogu pa ode Dudo,malo mi je zao Alaima,al' ako Dino Hamzic nije bolji onda sigurno nije ni gori golman
toooooooooo ode Dudo

može mi ko reči kad je derbi i ko je tad domačin..hvala 

Jel moguce da smo i ovo docekali 

Nemora znaciti ako je brazilac da je dobar,nadam se samo da je napadacaS_Roma je napisao/la:Jel moguce da smo i ovo docekali

drajkula_zlo je napisao/la:Hairlija je napisao/la:Sto se tice godisnjih prodati je oko 600,po meni ocekivano zbog proslogodisnjih rezultata.stoka s istoka je napisao/la:Prodaja godišnjih i članskih karata samo je potvrdila katasrofalno loše interesovanje za Sarajevo. Klošari u klubu svojim dugogodišnjim "radom" su doveli klub u situaciju da izuzmemo li sjever (koji je jači nego ikad i predstavlja fenomen) utakmice prati 100-200 najtežih bolesnika bordo boje.
Pazi ovo
![]()
![]()
Do smrti odani
strašna4-0 ZA NAS
hajde ne lupaj,ako ne bude 4:0 hocete li ih opet tužiti uefi?
Nisam mislio na brazilca, nego da necemo vise Alaim gledati na golu. Sreca pa imamo adekvatnu zamjenu, mada bi najbolje bilo dovesti Vojislava DragovicaHairlija je napisao/la:Nemora znaciti ako je brazilac da je dobar,nadam se samo da je napadacaS_Roma je napisao/la:Jel moguce da smo i ovo docekali

-
- Kontakt:
On voli Sarajevo,pravi je hordaš,MUHAMED ALAIM jedan je od nas !!!!!!!ALE sretno,iz belaja u lištici si nas zadužio doživotno
- samir_tm87
- Kontakt:
23.10.10. FK Željezničar - FK SarajevoCRC_LJ77 je napisao/la:može mi ko reči kad je derbi i ko je tad domačin..hvala
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
nek je otiso Dudo kloc,al mi pravo zao Alaima,al jbg,valjda je taj brazilac napadac
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
-
- Kontakt:
joj zbog alaima sam zivaca i zivaca pogubio... zbog njegove nesigurnosti na golu... ali zbog onog u sirokom zaduzio nas je...Tarpi do bagro je napisao/la:nek je otiso Dudo kloc,al mi pravo zao Alaima,al jbg,valjda je taj brazilac napadac
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
nisam mislio da cu ikad to rec al i meni fakat zao aletaTarpi do bagro je napisao/la:nek je otiso Dudo kloc,al mi pravo zao Alaima,al jbg,valjda je taj brazilac napadac
HZSA87
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Znaci Dino Hamzic sad na golu... Hmm mali je dobar al da li dovoljnoadnan_hzsa je napisao/la:joj zbog alaima sam zivaca i zivaca pogubio... zbog njegove nesigurnosti na golu... ali zbog onog u sirokom zaduzio nas je...Tarpi do bagro je napisao/la:nek je otiso Dudo kloc,al mi pravo zao Alaima,al jbg,valjda je taj brazilac napadac

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Rodman i 324 gosta.