FK Drina Zvornik

drinin vuk
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la drinin vuk » 11 avg 2010, 00:30

Adnel je napisao/la:Cuo sam za Fukare,Manijake,RA,HZS,Robijase,Lesinare,Ultras Mostar,Red Dragons,al prvi put cujem za vukove neki novo peceni likovi bez tradicije zato ne uzimajte u usta ove navedene grupe jer samo mozete drkat po njima .
Jbg čuo sam i ja za Zimbabve,glavni grad Harare,čuo sam i za FC Coton Sports iz Kameruna,čuo sam i za Turun Palosseura klub iz Finske,čuo sam i za Gabriela Torjea,al sam išta slabo čuo za veliku većinu klubova u zadnjih 15 godina koji igraju pl a da je bilo pozitivno...
Navijačka grupa u Zvorniku je formirana prije 9 godina,doduše uz povremene prekide,al je postojala,e sad pod ovim imenom je zadnjih godinu dana.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 11 avg 2010, 00:35

Pa to sve govori kakva ste navijacka skupina,kad ispadnete prekinucete sa postojanjem i opet kad se vratite bice te aktivni i sve tako NIGDJE VEZE.
Samo jedan klub Velež Mostar

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 11 avg 2010, 00:38

Adnel je napisao/la:Pa to sve govori kakva ste navijacka skupina,kad ispadnete prekinucete sa postojanjem i opet kad se vratite bice te aktivni i sve tako NIGDJE VEZE.
Ako već pominješ neke za koje si čuo,koliko ja znam mnoge od njih su bar na tribini prekidale i nisu dolazile na utakmice,bez obzira je li bio bojkot ili ne,neke od navedenih se nisu pojavljivale i više od jedne sezone,a isto tako neke za koje si ti čuo su pravile belaje i scene koje su u normalnim društvima za osudu.
A mi smo navijali i kada je Drina igrala u ligi RS,čak išli i na gostovanja,dolazili čak i na utakmice kada je igrala drugu ligu RS,pjevali kada je gubila,pjevali po kiši,oluji,pjevaćemo i ako ispane u šta čisto sumnjam...Tako da ako nas ne gotiviš nemoj nas blatit,budi realan.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 11 avg 2010, 00:39

drinin vuk je napisao/la:
Adnel je napisao/la:Cuo sam za Fukare,Manijake,RA,HZS,Robijase,Lesinare,Ultras Mostar,Red Dragons,al prvi put cujem za vukove neki novo peceni likovi bez tradicije zato ne uzimajte u usta ove navedene grupe jer samo mozete drkat po njima .
Jbg čuo sam i ja za Zimbabve,glavni grad Harare,čuo sam i za FC Coton Sports iz Kameruna,čuo sam i za Turun Palosseura klub iz Finske,čuo sam i za Gabriela Torjea,al sam išta slabo čuo za veliku većinu klubova u zadnjih 15 godina koji igraju pl a da je bilo pozitivno...
Navijačka grupa u Zvorniku je formirana prije 9 godina,doduše uz povremene prekide,al je postojala,e sad pod ovim imenom je zadnjih godinu dana.
Nego jesi cuo za Hearts of Oak ? :D

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 11 avg 2010, 00:41

Samo F.K.S !! je napisao/la:
Nego jesi cuo za Hearts of Oak ? :D
Kako da nisam i za Heartland,Enyimba,Kotoko,April 25,2 Octobar.Jbg ipak staž od 10 godina po 5 sati dnevno managera,svakom dobro dodje...Plus nekih 6-7 dnevno čitajući gledajući slušajući o svim sportovima.... :D :D :D :D
& $ - & " - & - &
ФСРС

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 11 avg 2010, 00:46

Haj fino mada ja i bez njega znam dosta :D

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 11 avg 2010, 00:48

Ma njega sam naveo što se tiče tih nekih ludih klubova,a što se tiče stvarnosti znam mnogo i poznato mi je sve što se tiče sporta u zadnjih 12 godina,bilo kog sporta od fudbala do američkog fudbala.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 11 avg 2010, 02:15

A jesil čuo za FK "Vučijak" iz Majevca 8-)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 11 avg 2010, 03:07

Nije mi jasno sta ste se dovezali navijaca Drine.Pa sve ove vece grupe su iz vecih gradova,neke imaju clanova kao manji gradovi stanovnika.Samo zbog toga sto se furate da ste neki navijaci a dođe vas na gostovanje 30 mi je drago sto i ovi klubovi sto imaju manje navijaca imaju vise uspjeha od vas.Željinih navijaca je dolazilo u Široki nekad 15,glavni im jedan celavi s megafonom,ovi ostali sute.Red barbija dođe tridesetak i pjevaju partizanske pjesme,nes ti navijaca.Ove ostale necu ni spominjati jer to i ne zasluzuju,naravno ultrasima je najblize pa ih bude......
Ovo nije navijacki forum i nemojte misliti da ste u nekom vecem polozaju samo ako ste clan neke vece grupe. :mrgreen: :mrgreen: Navijac sarajeva na slici s motkom u Širokom ito oštrom motkom i sutra daje izjavu za medije i place,i s takvim navijacima se hvaliti.NE HVALA. ;)

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 11 avg 2010, 03:18

ŠB.TRN je napisao/la:Nije mi jasno sta ste se dovezali navijaca Drine.Pa sve ove vece grupe su iz vecih gradova,neke imaju clanova kao manji gradovi stanovnika.Samo zbog toga sto se furate da ste neki navijaci a dođe vas na gostovanje 30 mi je drago sto i ovi klubovi sto imaju manje navijaca imaju vise uspjeha od vas.Željinih navijaca je dolazilo u Široki nekad 15,glavni im jedan celavi s megafonom,ovi ostali sute.Red barbija dođe tridesetak i pjevaju partizanske pjesme,nes ti navijaca.Ove ostale necu ni spominjati jer to i ne zasluzuju,naravno ultrasima je najblize pa ih bude......
Ovo nije navijacki forum i nemojte misliti da ste u nekom vecem polozaju samo ako ste clan neke vece grupe. :mrgreen: :mrgreen: Navijac sarajeva na slici s motkom u Širokom ito oštrom motkom i sutra daje izjavu za medije i place,i s takvim navijacima se hvaliti.NE HVALA. ;)
Ne pričaj svašta, toliko...

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 11 avg 2010, 03:21

Ton1 je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Nije mi jasno sta ste se dovezali navijaca Drine.Pa sve ove vece grupe su iz vecih gradova,neke imaju clanova kao manji gradovi stanovnika.Samo zbog toga sto se furate da ste neki navijaci a dođe vas na gostovanje 30 mi je drago sto i ovi klubovi sto imaju manje navijaca imaju vise uspjeha od vas.Željinih navijaca je dolazilo u Široki nekad 15,glavni im jedan celavi s megafonom,ovi ostali sute.Red barbija dođe tridesetak i pjevaju partizanske pjesme,nes ti navijaca.Ove ostale necu ni spominjati jer to i ne zasluzuju,naravno ultrasima je najblize pa ih bude......
to ti njemu prijetis

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 11 avg 2010, 03:24

faba je napisao/la:
Ton1 je napisao/la:
to ti njemu prijetis
Necu nista ponavljati gore vec sve pise.Ako vas ima puno ne znaci da niste pickice! :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 11 avg 2010, 03:26

ovaj faba je postao najveći spamer na forumu, treba ga banovati :D
ŠB isfuro se glupost možeš na spavanje

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 11 avg 2010, 11:42

Ma uvijek je bilo i biće nije stvar u kvantitetu već u kvalitetu.Može kop imat i 2000,al ako njih 1500 samo stoji a ne pjeva,**** ti takve navijače.Isto tako broj apsolutno ne igra nikakvu ulogu,da ne bi domaći primjer navodio,pa da ne bude da pravim komparacije,navešću strani. Eto Barca ima na tribini 98000,od toga u glavnom kopu nekih 10000,a atmosfera je gora nego u kinu,čak i kod nas daleko više sam uvijek poštivao te grupe iz manjih sredina,bez obzira na to što su slabije organizovane,što nemaju pomoć od strane nekih političkih vodja za koje će glasat i vršit promociju kad zatreba...A to što neki pričaju da su potpuno nezavisni,mislim na te veće grupe u BiH to je priča za okačit mačku o rep,čak sam par puta i javno slušao neke političke mafijaše koji putem tv govore za koji klub navijaju,gdje ulažu itd,itd.A isto tako, koliko gledam svih ovih godina eto ti Škripari(iako sem Vukova za ostale me zabole) su primjer organizovanosti,pa i sami igrači KK Partizan su bili iznenadjeni i rekli da tako malo mjesto a toliko publike je za svaku pohvalu.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 11 avg 2010, 15:12

Kakav je ovaj Aleksandar Nikolić ,špic, 19 godina ?!
1996

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 11 avg 2010, 15:30

cassanova je napisao/la:Kakav je ovaj Aleksandar Nikolić ,špic, 19 godina ?!
Najgori igrač u istoriji Drine, poruka klubovima: zaobiđite ga kad nabavljate igrače!
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 avg 2010, 16:20

B o X je napisao/la:
Najgori igrač u istoriji Drine, poruka klubovima: zaobiđite ga kad nabavljate igrače!
Mora da mu je tata neki funkcioner ...
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 11 avg 2010, 18:42

Jbg koliko mi je poznato pričali su da će momak bit igračina,e sad što ga nije zadnje dvije godine bilo u timu,zapravo u prvom timu,ko zna.Iskreno koliko sam slušao,a i gledao prije 2-3 godine je dobio i nagradu za najperspektivnijeg mladog fudbalera RS,ukoliko sam pogriješio u vezi ove nagrade a i imena,nije namjerno,msm da se radi o istom momku.
A onaj Obradović pojačanje iz Rada protiv Borca je možda bio i najbolji na terenu uz golmana Maksimovića...
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 11 avg 2010, 18:57

Jbg koliko mi je poznato pričali su da će momak bit igračina,e sad što ga nije zadnje dvije godine bilo u timu,zapravo u prvom timu,ko zna.Iskreno koliko sam slušao,a i gledao prije 2-3 godine je dobio i nagradu za najperspektivnijeg mladog fudbalera RS,ukoliko sam pogriješio u vezi ove nagrade a i imena,nije namjerno,msm da se radi o istom momku.
A onaj Obradović pojačanje iz Rada protiv Borca je možda bio i najbolji na terenu uz golmana Maksimovića...
U zadnje dvije godine bio je član prvog tima Drine, ako si posjećivao utakmice u Zvorniku onda se sigurno sjećaš koliko je publiku zasmijavao svojim promašajima i nedovršenim akcijama, mislim, svaka mu čast kao momku, nemam ništa loše protiv njega ali je kao igrač katastrofa.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 11 avg 2010, 19:04

B o X je napisao/la:
U zadnje dvije godine bio je član prvog tima Drine, ako si posjećivao utakmice u Zvorniku onda se sigurno sjećaš koliko je publiku zasmijavao svojim promašajima i nedovršenim akcijama, mislim, svaka mu čast kao momku, nemam ništa loše protiv njega ali je kao igrač katastrofa.
Ma gledao sam i sjećam se,već sam mislio na ono vezano za nagradu kad je bio izbor sportiste RS,pa je on dobio nagradu kao najbolji mladi fudbaler,il sam ja pomješao nešto,mada mislim da se radilo o njemu,a momak je dobar.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.