FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sljivo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sljivo » 03 apr 2017, 16:43

Reko bi čovjek da Zrinjski i Željo bježe po 15 bodova i 6 kola do kraja a ono 4b i 9 kola do kraja. Jedno kolo i sve se mijenja.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 apr 2017, 16:47

sljivo je napisao/la:Reko bi čovjek da Zrinjski i Željo bježe po 15 bodova i 6 kola do kraja a ono 4b i 9 kola do kraja. Jedno kolo i sve se mijenja.
Statisticki to stoji tako, ali realno gledano ta 4b su za nas kao 15... uzmi u obzir da ce se povecati ta razlika u narednom kolu...
1946~

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 apr 2017, 16:49

sljivo je napisao/la:Reko bi čovjek da Zrinjski i Željo bježe po 15 bodova i 6 kola do kraja a ono 4b i 9 kola do kraja. Jedno kolo i sve se mijenja.
Al te dvije ekipe su u zaletu, imaju dobre forme i širinu klupe. Na terenu, realno, izgledaju dosta dominantnije od nas.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 apr 2017, 16:51

Jos nam samo treba da se podijelimo na tribinama, Tan out, nije do Tana. :roll:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 apr 2017, 16:56

U nedjelju, nakon utakmice protiv Zrinjskog, imati cemo manje više jasnu sliku na cemu smo i kakva nam je ambicija u prvenstvu.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 apr 2017, 17:03

Al kad se sjetim kolektivnog svršavanja na dinine i kustine izjave. :lol: Kakve smo mi ovce. :tokralju: Evo prošlo je podosta, a neki se još nisu opametili.
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 03 apr 2017, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 apr 2017, 17:05

Historicar je napisao/la:U nedjelju, nakon utakmice protiv Zrinjskog, imati cemo manje više jasnu sliku na cemu smo i kakva nam je ambicija u prvenstvu.
Ako ti nakon slobode i onog sinoc nije jasno sumnjam da ce ti i tad biti prijatelju moj.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 apr 2017, 17:21

Definitivno smo samo bolji od krupe al bez obzira gledam sad protiv slobode penal zadnja sekunda utakmice (bar 50% sudija u evropi) nebi sudio penal koji je dosta utjeco na rezultat mi smo bili taraba tu utakmicu al to je u najtezem trenutku sviran penal, sad protiv radnika offside koji je direktno utjeco na rezultat (radnik nije imo ni jednu sansu posle) vidim da svi kokos bez glave ( bekic1) pljuju al covjek je dao go al niko nista nekaze za onu ublehu habibovica fulio je 3 sto posto sanse i ovo nije prva utakmica gdje fula sto posto sanse. RAHITICAR

OD OVIH SIPTARA I KURACA JEDNO ZELIM A TO JE DA JAVNO DANAS IZADU U JAVNOST I KAZU PLAN PROGRAM ZA KRAJ OVE SEZONE I ZA NAREDNI 5 godina, ako to nebudu uradili nabijem na **** i sabrinu i pristinu i njemacki TANA i sve ove pickaste novinare ako nebudu ovo pitanje postavili

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 apr 2017, 17:29

Grehota je da pojedini sumnjaju u Čalu. Istina, ima stvari koje mu mi navijači zamjerimo, ja mu par stvari zamjerim ali sigurno bi zamjerovao/li i da je trener Ferguson ili Gvardiola, lupam, jer bilo ko da vodi ovu ekipu, najveći stručnjaci bi 'ispali' smiješni na klupi sa ovim igračima i širinom. Kad vidiš reakcije i emocije gospodina Janjoša, grehota je tog čovjeka uvrijediti i nešto mu zamjeriti veće. A ja sam od onih koji su bili protiv njegovog dolaska.

Mene najviše brine činjenica što su stranci sve brojniji u upravi i to što nikog nije briga za sportski rezultat. Prije, nakon ovakvog i sličnih kikseva odmah sjednica u vezi rezultata. Nadam se da će mediji izvršiti pritisak na ljude koji vode klub da kažu kakve su ambicije kluba, kakav je plan, i šta navijači mogu očekivati u budućnosti? Mada znam da je jako teško doći do tih stranaca koji su sve brojniji, nažalost, a ovi domaći su sada skroz sitne ribe koji se skoro ništa i ne pitaju, šta će neka Sabrina i neke direktorice, a ovaj Hujić nikad ništa konkretno nije odgovorio, ne vidi čovjek razlog ni u čem. :hmmmmm:

Ne znam, nisam optimističan za budućnost nikako.

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 03 apr 2017, 17:33

Juniori dobili vitez 6-0 kadeti 7-1

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 apr 2017, 17:37

Najgore je sto oni u upravi nemaju nikakve ambicije,njima je samo da se izadje u Evropu i to je to,sad kontaju tu smo na ziceru ,igrat cemo EL i to je to,ali ne razumiju oni da mi nismo sklj ekipa i neko ko ce se time zadovoljiti,na kraju krajeva je.bes covjeka bez ambicija a takvi su ovi gore.Negledaju na to kako da zastite strucni stab,nece da saradjuju sa njima,jel to je to za njih,kao imamo Evropu i netreba vise,a nisu svjesni da ce nakon dva nova losa rezultata raja ****.i i Janjosa i ostale,nazalost ali je tako,to sam vidio i sinoc,jel oni su tu i oni su prvi na udaru.Ova uprava nije za ovaj klub jel se zadovoljava stvarima kojim treba da se zadovolje osredje ekipe ove lige.

Njima porucujem da se sklone,da odu voditi Bosne Seme,Olimpika i ekipe koje mogu voditi bez pritiska i kojima je rezultat u drugom planu.Sabrina nek kupi vibrator neka ga dadne gospodju Samiri Hurem j.ebem i nju i dvaes posto od prihoda ulaznica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

High

Post Postao/la High » 03 apr 2017, 18:02

uNbx je napisao/la:Al kad se sjetim kolektivnog svršavanja na dinine i kustine izjave. :lol: Kakve smo mi ovce. :tokralju: Evo prošlo je podosta, a neki se još nisu opametili.
Pravi džematski lažov.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 apr 2017, 18:06

Primorac je napisao/la:Juniori dobili vitez 6-0 kadeti 7-1
Strijelci? :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 apr 2017, 18:08

Rekoh sinoc napisat poduzi post sa svojim misljenjem o ama bas svemu sto je aminovalo ovoj situaciji al me glava sinoc rasturala pa evo sad.

Dosli smo do tacke gdje vecina navijaca shvata da politika kluba nije dobra, vodjenje, pr, akademija, ama nijedan segment kluba nije na onom nivou koji smo mi zamisljali, htjeli i koji su nam obecavali!

Dolazak Tana se itekako osjetio, novac je itekako nagrnuo u klub. Nije to neki novac na nivou Cardiffa ili europe, ali za nase uslove to je bilo veliko. Nas klub je dvije sezone od dolaska Tana imao najveci budzet u historiji ove lige! I sa tim novcem su se mogla cuda napraviti!
Tako da kriviti Tana za situaciju u kojoj smo nema smisla.

On je u svojim prvim intervjuima sam rekao da samo zeli da vrati dugove kluba, napravi trening centar (za ovo mu imamo pravo zamjerati jer to nije uradjeno do kraja) i napravi samoodrziv klub. To sto su kusturica, selimovic i ostala bagra nama prodali muda pod bubrege pricama o euro Sarajevu, ligama prvaka, jaci smo od partizana pricama i sl. to je drugi par cipela.

Sve to sto su ti ljudi radili do kraja prosle sezone doslovno je direktno uticalo na ovu danasnju situaciju!
Pokusaji levacenja Tana sa platama igraca, trenera, razni talovi, potplacivanja i kradje, ma da ne pricam previse... Sve je to rezultiralo time da Tan prestane davati i ono malo sice (za njega) sto je davao. Ja licno mislim da je zbog toga obustavio i gradnju trening centra. I naravno zbog toga je doveo sve ove svoje ljude da jos cvrsce i bolje nadziru sta se i kako radi.
Ti ljudi naravno nemaju pojma o fudbalu ali su za razliku od nasih govana povjerljivi i posteni.
Zatim dolaze ihtijarevic, sabrina.. Na koju foru, kako, ne znam. Ali znam da to nije dobro.

Dakle za danasnju situaciju u strukturi kluba se zahvalimo kusturici selimovicu, kantardzicu, ibrakovicu i kome vec sve ne!

Sto se tice igrackog kadra i sportske strane, ja mislim da ona direktno reflektuje ovu stranu, dakle ljude koji vode klub. Ako su ti ljudi zdravi, posteni, dobri isti takvi ce biti i igraci. Igraci danas su nam ocajni, dakle...

Eh, sta sad, kako dalje. Ja iskreno ne vidim izlaz u odlasku Tana jer ocito da njega ne krivim. Ok bio bih zadovoljan dolaskom nekog vlasnika koji bi ulozio novce ala onaj iz shakhtara al znamo da su sanse za to da se dogodi 0.01%.
Trebaju nasi domaci ljudi u klubu sjesti sa tanom i izgladiti situaciju. Objasniti mu sve, iskreno i bez mucenja, i probati sve ispocetka. Ovako ne ide.
Ako ti nasi u klubu misle da cemo mi biti mirni dok nam klub svake godine 'osvaja' treca mjesta i zadovoljava se 'europom' grdno se varaju. Ode li ovo u jos gori scenario ja se bojim i za njih i za malezijce.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 apr 2017, 18:17

MortemHz je napisao/la:
FK Sarajevo - Vitez 6-0

1-0 Salcinovic 11min
2-0 Blagojevic 25min
3-0 Salcinovic 30min
4-0 Smajlagic 32min
5-0 N.Hadzic 56min ( igrao samo 2.Pol)
6-0 N.Hadzic 68min

FK Sarajevo - Vitez 7-1

1-0 Đokanovic 4min
2-0 Sahbazovic 9min
3-0 Sahbazovic 15min
4-0 Sahbazovic 23min
5-0 Alic 37min
6-0 Junuzovic 41min
6-1 Jovanovic (penal) 45min
7-1 Gasal 57min

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 03 apr 2017, 18:25

skoroalen je napisao/la:
Al te dvije ekipe su u zaletu, imaju dobre forme i širinu klupe. Na terenu, realno, izgledaju dosta dominantnije od nas.
Kakav debilan kometar, cuj u zaletu a Zrinjski proslo kolo izgubio od Matalegea kod kuce.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 apr 2017, 18:27

Zukanovic je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
FK Sarajevo - Vitez 6-0

1-0 Salcinovic 11min
2-0 Blagojevic 25min
3-0 Salcinovic 30min
4-0 Smajlagic 32min
5-0 N.Hadzic 56min ( igrao samo 2.Pol)
6-0 N.Hadzic 68min

FK Sarajevo - Vitez 7-1

1-0 Đokanovic 4min
2-0 Sahbazovic 9min
3-0 Sahbazovic 15min
4-0 Sahbazovic 23min
5-0 Alic 37min
6-0 Junuzovic 41min
6-1 Jovanovic (penal) 45min
7-1 Gasal 57min
:tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 apr 2017, 18:34

Arhitekt je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Kakav debilan kometar, cuj u zaletu a Zrinjski proslo kolo izgubio od Matalegea kod kuce.
Jasno je da im je problem bio trener, igrali su isključivo loše dok ih je vodio onaj što je zamjenio Vinka. Možemo se samo lagati da je ta utakmica protiv Jajca mjerilo vizavi Zrinjskog.

Btw "debilan komentar", baš fino započinjanje diskusije, onako baš civilno i uljudno.
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 apr 2017, 18:38

Stavljam sve pare da nećemo dobit Tuzlake, pobjedimo - super, **** pare, ne pobjedimo - pare usmjerit u lijekove.
Al sumnjam da će bit kvota preko 2 na tuzlake..

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 apr 2017, 18:41

Ja pak mislim da je izgledno da ćemo nekako izvući povoljan rezultat protiv Tuzlaka i onda opet nećeš moći umiriti ove nazor optimistične. Jedina dobra stvar tu je što bi u tom slučaju 3. mjesto bilo 90% naše.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kimun, NeSamSafetee, trunks1946 i 34 gosta.