ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

leorey
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la leorey » 03 apr 2017, 14:30

27.10.2020

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 apr 2017, 14:31

delko je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Ne bi bilo loše kada bi se šljaka ukinula. Odmah prijeći sa betona na travu.
Ne treba ukidati sljaku, ali povecati broj turnira na travi bi bilo vrh :) i ubaciti 2 mastersa na travi :salut:

btw 23-14 medjusobni skor izgleda sada mnogo prijatnije :) kad bi ga dobio jos 2x - to bi bilo taman :)
Pa vidis da covjek mora propustiti tri Mastersa na sljaci zbog umora. Pa bilo bi bolje odmah prijeci na travu. Kakva sljaka!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 03 apr 2017, 15:24

Federer17 je napisao/la:Gdje @Rafa nestane uvijek kad se stvari ovako odviju, ili kad Rafa izgubi, ili kad Damir pobijedi? :lol:
Evo ti prost odgovor pravi navijac nikad ne moze gledati mec i pisati po forumu... :kafa:
Believe je napisao/la:
RafaGarros9 je napisao/la: Ja bih te zamolio bez nekih prognoza jer kao sto sam rekao ocigledno da ti ne ide..
Jel ovo nekom rekao čovjek koji je Federeru u finalu AO-a dao 5% šansi?
Jel to taj isti ili sam pogriješio? :facepalm:
:facepalm:
Koje si godiste???
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dosta srece za Rogera na ovom turniru stvarno dosta od onih mec lopti Ceha pa cupanja protiv Nika pa i u finalu protiv Rafe na br lopte al ok. to ne umanjuje pobjedu kad se zna koliki je igrac...sve cestitke Rogeru na pobjedu i rogerovcima na forumu kojih je iz dana u dan sve vise :D kao gljive...Prosto sjajno je otvorio sezonu kao i Rafa al ovaj put je Roger napravio korak dalje sto nije bio slucaj ranije...Roger igra fantastican tenis to je ocigledno i bolje nego posljednjih dosta godina ali ne toliko da bi on dobio Rafu 3 puta zaredom sto nam samo govori da Rafa nije na svom nivou ni blizu tako da bez previse strasti... :thumbup:
------------------------
A sad sezona na sljaci...Kao uvod cu samo napisati...

SVI ZELE DA SU GLAVNI NA BETONU ILI TRAVI ALI CRVENE PRASINE SAMO JEDAN KRALJ JE PRAVI. :kralj:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 apr 2017, 15:48

Nego ti nama jednu prognozu , bar za RG, da znamo na cemu smo mi :kafa: :rol:
27.10.2020

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 03 apr 2017, 15:48

Zaboravio si Basel, 4 puta zaredom je dobio Roger. Prije toga Nadal 5 puta.
Idemo na RG anulirati i taj niz. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 03 apr 2017, 15:53

leorey je napisao/la:Nego ti nama jednu prognozu , bar za RG, da znamo na cemu smo mi :kafa: :rol:
Pitaj @Edin TM87 on ti zna sve u procenat a i gledao je vec izvlacenje pa tako da i parove zna... :D
---------
Znam da je 4 al racunao za ovu godinu ove 3 pobjede... :thumbup:

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 03 apr 2017, 16:00

Ne smije mukica više ni da prognozira, koliko ga je steglo :(

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 03 apr 2017, 16:02

shminka je napisao/la:Ne smije mukica više ni da prognozira, koliko ga je steglo :(
Sta cu prognozirati jos 4 turnira do RG,a nema se sta prognozirati prosto kao i uvijek Rafa glavni favorit za titulu...

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 apr 2017, 16:13

Mancini je napisao/la: Pa vidis da covjek mora propustiti tri Mastersa na sljaci zbog umora. Pa bilo bi bolje odmah prijeci na travu. Kakva sljaka!
Sto bi reko Ogulin Culibrk Oglo: "Malo me je zamoria experiment!" :D

Elem, Babuka mator, treba mu vremena za regeneraciju, a vidi se sav raskos igre kad je forma i energija tu. Prsce sve okolo, siluje ne da se primaci, da je takav bio zadnje 2-3 godine, Murray ne bi vidio ni onog Wimbledona nit bi Nole se onoliko nakupio. Mislim da ga niko vise ne stize, nema dalje, to su fakti, volio ga ne volio moras priznati. Covjek kad hoce igrati, ostali imaju sansu u vrh glave 50% i to kad im sve pase.

Jest on fenomen, ali opet ovi drugi treba dobro da se zapitaju sta to njima fali, i da ih babuka fascinira i motivise da izvlace vise od sebe, ne znam kako vise nema tog karaktera i inata kod igraca da sebi kazu ma idem tamo na teren da pokazem djuturumu sta je igra! :rol: :rol:
Cak ih i Karlo i Baghdatis ove neke izmedju 30-50 redovno i kad hoce prscu a kamoli Babuka i ovi titani. Prvo da se zapitaju ovi francusko-spanski hamelji od tenisera kojih ima bar 15ak u top 40, onda ovi drkarosi Thiem i Zverev i naposlijetku Rize, Sutlije i ostale prdimahovine. To pod uslovom ako hoce da ih iko gleda i prati, inace kad ode Babuka i ovi ostali, bice gasi mjesalicu, motaj kablove.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 03 apr 2017, 16:36

Cuj sad price Federer imao srece... :urnebes:

Pa mozgovi, Nadal do finala nije imao postenog protivnika. Da je on dobio Rogerove protivnike, ne bi ni prosao dalje od treceg kola.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 apr 2017, 16:38

A yebo majku dje je meni ta sreca da osvojim 18 GS-ova. Ma sta 18, daj samo 1 i dosta! :urnebes: :urnebes:

Reko bi neko da se Babuka bavi pokerom, a ne tenisom! :rol: :rol:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 apr 2017, 16:43

Effenberg je napisao/la:A yebo majku dje je meni ta sreca da osvojim 18 GS-ova. Ma sta 18, daj samo 1 i dosta! :urnebes: :urnebes:

Ti si baksuz, nisi đaba iz BiH. :mrgreen: :mrgreen: Ma kakav GS, daj jedno prvo kolo GS-a, dovoljno. :lol: :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 apr 2017, 16:52

Unofficialpage je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:A yebo majku dje je meni ta sreca da osvojim 18 GS-ova. Ma sta 18, daj samo 1 i dosta! :urnebes: :urnebes:

Ti si baksuz, nisi đaba iz BiH. :mrgreen: :mrgreen: Ma kakav GS, daj jedno prvo kolo GS-a, dovoljno. :lol: :lol:
Ma cuj prvo kolo, malo je to. milioner sam ja vec, treba bi onaj prefiks multi, 1 GS bi bilo dovoljno valjda! :urnebes: :urnebes:
Hebes ove sitne milionercice, treba uletit u pravu raju! :njanjanja:

Elem sta sad ima, sad sve miruje jedno 2 sedmice, ili idu ovi Davis Cupovi, kakav je raspored za ATP turnire? Mislim ove sitnije 250ke jel idu neke sad?

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 03 apr 2017, 16:59

Znanje nije upitno ali da je imao srece imao je,ceh je imao 2 mec lopte i servis da je upalio jedan od 200 gotov mec,tako isto i Nik imao sve na sebi da je upalio servis gotov mec sto govori da je bilo srece...
Samo mi nije jasno gdje @Effe iz svega izvuce GSove... :D al aj on je "saljivdjija" pa mu ne zamjeram...posebno sto se komentara tice...

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 03 apr 2017, 17:26

Pa sreca je sastavni dio sporta.Nadal je recimo imao srece sto nije naletio na ozbiljnog protivnika prije finala.Pa covjek je u polufinalu mastersa igrao protiv Fogninija,a recimo u polufinalu AO protiv Grishe :lol:

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 03 apr 2017, 17:32

To tebi Grisha los :facepalm: jbt sta covjek ovdje sve nece procitati da se upisas od smijeha a kad je igrao briljantno na AO sve rijeci hvale za njega napokon se budi ,to smo cekali od njega a sad ni on ne valja :lol: :lol: :lol: pa jesul ovo istine...

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 03 apr 2017, 17:34

RafaGarros9 je napisao/la: Evo ti prost odgovor pravi navijac nikad ne moze gledati mec i pisati po forumu... :kafa:
Ehh, kad se sinoc zavrsio mec jarugo, samo sto se ti po pravilu izgubis nakon svih bombi koje pobacas ovdje i na pdf-u BH tenis.. :lol:
RafaGarros9 je napisao/la: Roger igra fantastican tenis to je ocigledno i bolje nego posljednjih dosta godina ali ne toliko da bi on dobio Rafu 3 puta zaredom sto nam samo govori da Rafa nije na svom nivou ni blizu tako da bez previse strasti...
Isto tako Rafa nije bio toliko bolji od Rogera da napravi 10+ razliku u H2H, jednostavno sreca, povrede Federera, Rafin prime, vecina meceva na sljaci, itd., itd. :mrgreen:

Nemoj da ti bude previse krivo, opusti se samo. :P

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 03 apr 2017, 17:45

Federer17 je napisao/la:
RafaGarros9 je napisao/la: Evo ti prost odgovor pravi navijac nikad ne moze gledati mec i pisati po forumu... :kafa:

Ehh, kad se sinoc zavrsio mec jarugo, samo sto se ti po pravilu izgubis nakon svih bombi koje pobacas ovdje i na pdf-u BH tenis.. :lol:
RafaGarros9 je napisao/la: Roger igra fantastican tenis to je ocigledno i bolje nego posljednjih dosta godina ali ne toliko da bi on dobio Rafu 3 puta zaredom sto nam samo govori da Rafa nije na svom nivou ni blizu tako da bez previse strasti...
Isto tako Rafa nije bio toliko bolji od Rogera da napravi 10+ razliku u H2H, jednostavno sreca, povrede Federera, Rafin prime, vecina meceva na sljaci, itd., itd. :mrgreen:

Nemoj da ti bude previse krivo, opusti se samo. :P
Recenice ti druze ne piju vodu nikako,objasnio sam ti da kad je mec pravi navijac ne moze pratiti mec i pisati po forumua rijetko ulazim i poslije meca dobio ili izgubio ali sad sam tu... :thumbup: tacnije uvijek gotovo sutradan...Mozda su to bombe za tebe u glavi al se u 90% slucajeva obistine pa onda si uglavnom paff...I cudi me da mi nikad ne citiras te moje provale ili bombe... :D

povrede federera :mrgreen: jbt Rafa u prime od njihovog prvog meca evo ima 10 godina :mrgreen: ili si ti nesto pomijesao to je bilo u vrijeme kad je Roger bio u prime pa ovaj dosao i ubijao brasno u njemu... :thumbup:

nema mi sta biti krivo jos ima zalihe od 9 meceva dobijenih ihaaha samo realno iskomentarisao mec kao i uvijek poslije svakog...

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 apr 2017, 18:01

RafaGarros9 je napisao/la:Znanje nije upitno ali da je imao srece imao je,ceh je imao 2 mec lopte i servis da je upalio jedan od 200 gotov mec,tako isto i Nik imao sve na sebi da je upalio servis gotov mec sto govori da je bilo srece...
Samo mi nije jasno gdje @Effe iz svega izvuce GSove... :D al aj on je "saljivdjija" pa mu ne zamjeram...posebno sto se komentara tice...
Da je babi krila bila bi pi.cka ko avion.
Da je djedu 10 cm duzi, bio bi Ron Jeremy.
Da je Rafa manje vadio gace iz guzice, mi bi svi skupa usparali mjesece i godine vremena jer bi mecevi bili kraci i mogli smo nesto drugo odraditi.
Da nije bilo Babuke, Rafa bi osvojio jos 10 GS-ova, a Nole jos 12.
Isto tako i Kei Riza bi bio Multislam sampion.

:rol: :rol: :rol:

Ka´e od Rafe ostao samo sampion konjunktiva (da je ovo, da je ono)

A ova je najjaca, da je Rafa ko 2009e osvojio bi 100% ovaj RG sto dolazi.
Od svega osta rezime, da Rafa nije propo ovoliko koliko jeste, bio bi puno bolji igrac.

Moze drug @shminka da se nadoveze, ima i on sigurno sta god da prozbori na ovu temu.

Elem Rafa igracina BIJASE! Aorist!

Eto i gramatiku obnovismo!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 apr 2017, 18:08

Povrede Federera uticale na H2H. :bow:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.