Roger ipak na popisu za Madrid

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pa vidis da covjek mora propustiti tri Mastersa na sljaci zbog umora. Pa bilo bi bolje odmah prijeci na travu. Kakva sljaka!delko je napisao/la:Ne treba ukidati sljaku, ali povecati broj turnira na travi bi bilo vrhMancini je napisao/la:Ne bi bilo loše kada bi se šljaka ukinula. Odmah prijeći sa betona na travu.i ubaciti 2 mastersa na travi
![]()
btw 23-14 medjusobni skor izgleda sada mnogo prijatnijekad bi ga dobio jos 2x - to bi bilo taman
Evo ti prost odgovor pravi navijac nikad ne moze gledati mec i pisati po forumu...Federer17 je napisao/la:Gdje @Rafa nestane uvijek kad se stvari ovako odviju, ili kad Rafa izgubi, ili kad Damir pobijedi?
Believe je napisao/la:Jel ovo nekom rekao čovjek koji je Federeru u finalu AO-a dao 5% šansi?RafaGarros9 je napisao/la: Ja bih te zamolio bez nekih prognoza jer kao sto sam rekao ocigledno da ti ne ide..
Jel to taj isti ili sam pogriješio?
Pitaj @Edin TM87 on ti zna sve u procenat a i gledao je vec izvlacenje pa tako da i parove zna...leorey je napisao/la:Nego ti nama jednu prognozu , bar za RG, da znamo na cemu smo mi![]()
Sta cu prognozirati jos 4 turnira do RG,a nema se sta prognozirati prosto kao i uvijek Rafa glavni favorit za titulu...shminka je napisao/la:Ne smije mukica više ni da prognozira, koliko ga je steglo
Sto bi reko Ogulin Culibrk Oglo: "Malo me je zamoria experiment!"Mancini je napisao/la: Pa vidis da covjek mora propustiti tri Mastersa na sljaci zbog umora. Pa bilo bi bolje odmah prijeci na travu. Kakva sljaka!
Ti si baksuz, nisi đaba iz BiH.Effenberg je napisao/la:A yebo majku dje je meni ta sreca da osvojim 18 GS-ova. Ma sta 18, daj samo 1 i dosta!![]()
Reko bi neko da se Babuka bavi pokerom, a ne tenisom!![]()
Ma cuj prvo kolo, malo je to. milioner sam ja vec, treba bi onaj prefiks multi, 1 GS bi bilo dovoljno valjda!Unofficialpage je napisao/la:Ti si baksuz, nisi đaba iz BiH.Effenberg je napisao/la:A yebo majku dje je meni ta sreca da osvojim 18 GS-ova. Ma sta 18, daj samo 1 i dosta!![]()
Reko bi neko da se Babuka bavi pokerom, a ne tenisom!![]()
![]()
Ma kakav GS, daj jedno prvo kolo GS-a, dovoljno.
![]()
Ehh, kad se sinoc zavrsio mec jarugo, samo sto se ti po pravilu izgubis nakon svih bombi koje pobacas ovdje i na pdf-u BH tenis..RafaGarros9 je napisao/la: Evo ti prost odgovor pravi navijac nikad ne moze gledati mec i pisati po forumu...![]()
Isto tako Rafa nije bio toliko bolji od Rogera da napravi 10+ razliku u H2H, jednostavno sreca, povrede Federera, Rafin prime, vecina meceva na sljaci, itd., itd.RafaGarros9 je napisao/la: Roger igra fantastican tenis to je ocigledno i bolje nego posljednjih dosta godina ali ne toliko da bi on dobio Rafu 3 puta zaredom sto nam samo govori da Rafa nije na svom nivou ni blizu tako da bez previse strasti...
Recenice ti druze ne piju vodu nikako,objasnio sam ti da kad je mec pravi navijac ne moze pratiti mec i pisati po forumua rijetko ulazim i poslije meca dobio ili izgubio ali sad sam tu...Federer17 je napisao/la:RafaGarros9 je napisao/la: Evo ti prost odgovor pravi navijac nikad ne moze gledati mec i pisati po forumu...![]()
Ehh, kad se sinoc zavrsio mec jarugo, samo sto se ti po pravilu izgubis nakon svih bombi koje pobacas ovdje i na pdf-u BH tenis..![]()
Isto tako Rafa nije bio toliko bolji od Rogera da napravi 10+ razliku u H2H, jednostavno sreca, povrede Federera, Rafin prime, vecina meceva na sljaci, itd., itd.RafaGarros9 je napisao/la: Roger igra fantastican tenis to je ocigledno i bolje nego posljednjih dosta godina ali ne toliko da bi on dobio Rafu 3 puta zaredom sto nam samo govori da Rafa nije na svom nivou ni blizu tako da bez previse strasti...![]()
Nemoj da ti bude previse krivo, opusti se samo.
Da je babi krila bila bi pi.cka ko avion.RafaGarros9 je napisao/la:Znanje nije upitno ali da je imao srece imao je,ceh je imao 2 mec lopte i servis da je upalio jedan od 200 gotov mec,tako isto i Nik imao sve na sebi da je upalio servis gotov mec sto govori da je bilo srece...
Samo mi nije jasno gdje @Effe iz svega izvuce GSove...al aj on je "saljivdjija" pa mu ne zamjeram...posebno sto se komentara tice...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.