I ja mislim da če uraditi kao i Džemo Berberović samo što je u Misketovom slučaju gubitak ogroman jer majstor ostaje majstor i mora i on imati loš dan .Zaboravili su mnogi preko noći šta je Miske učinio za repku i kakvih smo se lijepih poteza nagledali od istog.Volio bi da se varam jer obožavam gledati majstora na terenu!Čitam komentare Štilić odigrao pravo a dečko nije dvije lopte dotakao ali to je navijački pa vidio si ovacija kad je ulazio ali i one zvižduke upučene Misketu a to pokazuje ko smo ili ko su pojedini poznavaoci fudbala (nek je iz naše avlije pa makar i ne znao ni hodati).Mada o malom Štiliću imam visoko mišljenje i on je svakako naša budućnost ali brate lagati kao da smo svi slijepci ne ide,momku želim sve najbolje u karijeri i da bude Misketov nasljednik ali ne na ovakav ružan način,ako bude bolji od Misketa nek igra brate , i ne samo on. Za repku trebaju da igraju oni koji su u najboljoj formi bar bi tako trebalo biti i nije važno odakle je (mislim na klub) i kako se zove.Samo F.K.S !! je napisao/la:Nece vjeruj mi nije lud zbog nekih balavacaneno#4 je napisao/la:Ja sam siguran da ce covjek vrlo brzo da se povuce iz repke...![]()
i opet ponavljam
Jedan je Misimovic Zvjezdan !
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 11 avg 2010, 01:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Samo da oni zvizduci seljackih navijaca na Grbavici ne ucine njegovoj volji ono najgore. Inace je stadion Grbavica sa svojim navijacima poznata po pljuvanju igraca. Danas se borio, al ovi forumaski slijepci to nisu htjeli vidjeti i priznati radi mrznje prema ovom momku. Prema njemu je napravljena nepravda kada je oduzeta mu kapitenska traka, onda ona osuda od Cire da je krivac zasto se BIH nije plasirala na Svjetsko Prvenstvo i da je izdajica.
I neko dodje i kaze Miske se ne trudi za BIH. A da vas pitam koji igrac ima najvise nastupa u sadasnjoj reprezentaciji?
I neko dodje i kaze Miske se ne trudi za BIH. A da vas pitam koji igrac ima najvise nastupa u sadasnjoj reprezentaciji?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Ma ko ce znaci vjerovatno ciro cccc Miske je najveci patriota od njih svih a za kret**e sa sjevera grbavice nije nista cudno da zvizde i psuju igracimaBIHfan je napisao/la:Samo da oni zvizduci seljackih navijaca na Grbavici ne ucine njegovoj volji ono najgore. Inace je stadion Grbavica sa svojim navijacima poznata po pljuvanju igraca. Danas se borio, al ovi forumaski slijepci to nisu htjeli vidjeti i priznati radi mrznje prema ovom momku. Prema njemu je napravljena nepravda kada je oduzeta mu kapitenska traka, onda ona osuda od Cire da je krivac zasto se BIH nije plasirala na Svjetsko Prvenstvo i da je izdajica.
Vas par ovdje ste prije svega navijaci Misimovica pa tek onda reprezentacije. Ovaj momak koji usput receno ima pvski stomak nije odigrao solidne tekme boga pitaj od kada. Ni jedan Xavi u reprezentaciji ne smije igrati nonsalantno i mora biti spreman. A Misimovic ne znam sta da kazem dno dna ... Ako ikada dobijemo normalnog trenera ovaj tip leti iz prvih 11.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Nakon ove sramote su samo zasluzili zvizduke. A sta ste navalili na Grbavicu, eto taman su veceras svi na tribini bili navijaci Zelje. Sto ne mogu kad pojedini pocnu petljat neka rivalstva klubova u posla reprezentacije. Jedino su Mujdza i Hasagic zasluzili respekt nakon ove sramote, ostali neka sute. Vidim Dzeko vec nesto cmizdri sto su mu zvizdili, pa je li treba toj velikoj zvijezdi sljedeci put napravit crveni tepih od aviona do stadiona da bi potrco? Misimovica i Dzeku treba da bude stid nakon ove predstave. Dobro mu je Hoeness reko, treba on smrsat jedno 10 kila, pa se onda javit. Pa ja sam crko od smjeha kad sam vidio kako sprinta. Ko neki dedo.
Za Misimovica je Magath bio zlata vrijedan, jer njemu treba jedan "Hitler" da bi ga uozbiljio.
Za Misimovica je Magath bio zlata vrijedan, jer njemu treba jedan "Hitler" da bi ga uozbiljio.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 11 avg 2010, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma Miske je kralj a vi govorite sta hocete! I jos jedno, dokle jos god on u reprezentaciji uvjek ci imat prednost od Pjanica naprmijer. Mislim sutat slobodnjake i tako te stvari. Misimovic je kralj a to sto je sada van forme pa sta!?
Da nije njega bilo nebi pola onih golova uradili u kvalifikacijima za WC 2010 naprimjer gdje je bijo stvarno super!
Da nije njega bilo nebi pola onih golova uradili u kvalifikacijima za WC 2010 naprimjer gdje je bijo stvarno super!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa sad vam je Miske kriv
pa covjek jednu tekmu ne odigra kako treba odmah bi nekog tjerali,a prije kad je izasla vijest da se povlaci iz repke,cmizdrili ste da se vrati,i cim u.sere jednu tekmu odmah ga tjerate cccc..Repka bez Misketa nije ista,i vi pricajte sta hocete
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Debili ograniceni !! veceras su bili iskljucivo dijaposrci na Grbavici, ali hajd ti to objasni zatucanom hejteru koji u svemu vidi klupski rivalitet cccSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma ko ce znaci vjerovatno ciro cccc Miske je najveci patriota od njih svih a za kret**e sa sjevera grbavice nije nista cudno da zvizde i psuju igracimaBIHfan je napisao/la:Samo da oni zvizduci seljackih navijaca na Grbavici ne ucine njegovoj volji ono najgore. Inace je stadion Grbavica sa svojim navijacima poznata po pljuvanju igraca. Danas se borio, al ovi forumaski slijepci to nisu htjeli vidjeti i priznati radi mrznje prema ovom momku. Prema njemu je napravljena nepravda kada je oduzeta mu kapitenska traka, onda ona osuda od Cire da je krivac zasto se BIH nije plasirala na Svjetsko Prvenstvo i da je izdajica.

A i ja pitaru zatucanom objašnjavam

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
i bit će ako Bog daThunderstruck je napisao/la:Bio.Samo F.K.S !! je napisao/la:
Nece vjeruj mi nije lud zbog nekih balavaca![]()
i opet ponavljam
Jedan je Misimovic Zvjezdan !
Sarajevo ljubavi moja!
Bravo! Svaka cast za ovo recenicu. Ja sam isto reagiro malo jace kad sam procito to sto je Dzeko reko. Stvarno, mislio sam da ce zabit makar jedan veceras. Dolazi "Kuci", igra na Grbavici i super atmosfera. A on nako nonsalantno igro nemogu da vjerujem. Okej, nije samo on podbacio al me je stvarno Dzeko pogotovo iznevjerio. Od kad je posto neka "zvjezda" puno je se promjenio al eto nadam se da grjesim i da ce to pokazat u kvalifikacijama za Euro!Cartman je napisao/la:Nakon ove sramote su samo zasluzili zvizduke. A sta ste navalili na Grbavicu, eto taman su veceras svi na tribini bili navijaci Zelje. Sto ne mogu kad pojedini pocnu petljat neka rivalstva klubova u posla reprezentacije. Jedino su Mujdza i Hasagic zasluzili respekt nakon ove sramote, ostali neka sute. Vidim Dzeko vec nesto cmizdri sto su mu zvizdili, pa je li treba toj velikoj zvijezdi sljedeci put napravit crveni tepih od aviona do stadiona da bi potrco? Misimovica i Dzeku treba da bude stid nakon ove predstave. Dobro mu je Hoeness reko, treba on smrsat jedno 10 kila, pa se onda javit. Pa ja sam crko od smjeha kad sam vidio kako sprinta. Ko neki dedo.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
I to da napomenemo PRIJATELJSKA tekma !harry_90 je napisao/la:Pa sad vam je Miske krivpa covjek jednu tekmu ne odigra kako treba odmah bi nekog tjerali,a prije kad je izasla vijest da se povlaci iz repke,cmizdrili ste da se vrati,i cim u.sere jednu tekmu odmah ga tjerate cccc..Repka bez Misketa nije ista,i vi pricajte sta hocete
![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Al fazon je da su igraci krivi,a ne Susic,ko da oni daju taktiku za mec
zaslijepljeni velikim Susicem,pa im svako kriv osim njega,ma treba to otjerat,sta ce nam Miske,Dzeko,Salihovic,Pjanic itd. bitno je da je takticar tu 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
I ja sam za ali dzaba vam svima i poslije susica ce doci neka legenda Sarajeva na mjesto selektoraharry_90 je napisao/la:Al fazon je da su igraci krivi,a ne Susic,ko da oni daju taktiku za meczaslijepljeni velikim Susicem,pa im svako kriv osim njega,ma treba to otjerat,sta ce nam Miske,Dzeko,Salihovic,Pjanic itd. bitno je da je takticar tu

Ma krivi su oni svi jarane. Trener sto je postavio moronsku taktiku po 4. put, a igraci sto se ne bore i prave kardinalne greske. Ne znam, totalni sam pesimista nakon ovoga. Sreca pa su nam i protivnici sve gori od gorih osim Francuske.harry_90 je napisao/la:Al fazon je da su igraci krivi,a ne Susic,ko da oni daju taktiku za meczaslijepljeni velikim Susicem,pa im svako kriv osim njega,ma treba to otjerat,sta ce nam Miske,Dzeko,Salihovic,Pjanic itd. bitno je da je takticar tu
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
mozete pricati sta hocete i pljuvati po misketu...a svi dobro znamo sta je uradio za ovu reprezentaciju
svi su podbacili,tako da....

- Omerbavarac
- Kontakt:
Hocemo li ga protjerati iz repke?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Danas ti je malo jasnije?Monolog je napisao/la:Zašto ti misliš da Sušić nešto neće napraviti? Pih.jacky09 je napisao/la:
Ćiro je odveo Bosnu do baraža ako se ne varam, jeli to napravio iko prije njega i hoće li napraviti trenutni izbornik?
A Ćiro kao karakter je smeće.
...što je više lome to je volim jače...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Malo? Kristalno mi je jasno da smo rupa. Spreman sam i da me izvrijeđaš jer sam jučer pomislio da će biti nešto od Sajke.jacky09 je napisao/la:
Danas ti je malo jasnije?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nema potrebe.Monolog je napisao/la:Malo? Kristalno mi je jasno da smo rupa. Spreman sam i da me izvrijeđaš jer sam jučer pomislio da će biti nešto od Sajke.jacky09 je napisao/la:
Danas ti je malo jasnije?
Može ko god hoće srat o Ćiri, ali taj isti će za koji mjesec proklinjat dan kada je Ćiro otišao. Vjeruj mi.
...što je više lome to je volim jače...
VanBasten je napisao/la:Miske na klupu![]()
![]()
Eh da hoće reći ćao reprezentaciji pa da svekoliki stručnjaci vide koga su pljuvali.
Večeras ej odigrao loše, kao i većina, izdvajati njega posobno je podlost i ništa drugo.
Miske, kralju, posveti se ženi i djeci, a bagri pokaži srednji prst. **** ih, ne zaslužuju ni da ih zapišaš.
Citas mi misli...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.