FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 03 apr 2017, 01:20

BelminM23 je napisao/la:Jedva čekaš proljeće da pišaš po sirotinji, a onda ti sirotinja uzvrati udarac
Zato kaže "jesen blistavu i ZLATNO proljeće". Volimo golden shower if you know what I mean.
Samo Saraj'vo.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 apr 2017, 01:21

E ja bi promijenio ovih prvih 11, pa makar juniore stavio na neke pozicije. *ebo ga igra i forsiranje istih 11 igraca evo 15 utakmica, samo povreda ili kartoni su razlog da Cala malo promijeni ekipu, a da ne pricam to kad i kakve se izmjene rade. O mudima na terenu ne treba pricati, pojedinci komotno mogu za SFK igrati.

Sad oni sto ce reci da nemamo sirinu i nemamo drugih osim tih 11, imamo, imamo ih i 30, ali je problem sto ih ne vidimo. Ova sezona je izgubljena, bolje je iskoristit do kraja trazeci zlatnu koku u mladjim kategorijama i brusiti ga na ovim biti ili ne biti tekmama, nego trpiti ove princeze, koje nit imaju potencijala nit ce ikada biti fudbaleri.
1946~

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 apr 2017, 01:24

Majkl je napisao/la:@zagorski Titulu ce osvojiti onaj ko pobjedi Radnik,Slobodu i Krupu.
Znači, dobro smo krenuli.. :hmmmmm: Slažem se sa @Thriller, sad bih gurnuo malog Hadžića u ligi za prvaka. Pa ili pukovnik ili pokojnik. Prvaci ne možemo biti, daj dabar nađemo par klinaca da valjaju čemu, da ih prodamo i opstanemo s tim parama. U kupu probati napraviti kakvo čudo, ligu ko yebe. Isto mi, bio drugi ili peti.
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 apr 2017, 01:31

Nekad ti je prvi čovjek kluba bio Svetozar Vujović, a sad u klubom vedre i oblače dine, kusturice, sabrine. :lolno:
Prosto razara čovjeka u kakvu karikaturu smo se pretvorili. Ne bole više ni porazi, ni loše igre, ni manjak trofeja, boli to što su od Svetinje napravili šprdanciju i objekat za zapišavanje. Sve im yebem raspadnuto. :puke:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 apr 2017, 01:32

Mogao bi Boki Pavlović najebati kad dođe ovaj novi amidžin čovjek - Drek Chin! Nije nijedan gol zabio ove sezone! Tjeraj amidža, tjeraj hiiiin sviii!! Ili nek ovaj Pavlović počne zabijati ili nek kupi prnje!! :urnebes: #Dosta

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 apr 2017, 01:33

joker90 je napisao/la:Imamo pozitivnu atmosferu u ekipi, to je naša snaga! :lol: Ne talasaj! Najbolje da šutimo dok se ne raspadnemo totalno. Nemoj pisati, vidjet će ljudi, smijat će nam se. Nek se smiju jbt, kad smo šprdancija, smijao bih se i ja njima. Dok smo se kurrčili, nije bilo ušutkivanja, sad kad treba primiti pljusku, uradite to sa dozom testikularnog sadržaja. Ne talasajte, pustite da se raja još više udaljava od kluba, ne ukazujte na probleme. Zajebavat će nas raja na prepucavanjima što svašta pišemo, to je bitno pojedinim. A ovamo nam klub vode u propast, a pitarski narod u nestanak - što bi rekao naš bivši psihilog. :kafa:
Tako je najgore je sam sebe lagati . malo ako prstis sport fudbal vidis da u klubu nije dobra situacija . mene najvise brine sto nema povezanosti navijaci- klub , bilo je gorih perioda od ovog al uvijek se vjerovalo u bolje . uprava je podigla zid izmedju kluba i navijaca

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 03 apr 2017, 01:35

Razumije se Tan itekako. Ocigledno je pratio nastupe Josea Chilaverta, Hans Joerg Butta ili Rogeria Cenija :urnebes:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 apr 2017, 01:43

Klub mi nikad niko neće moć ogadit, samo mi se gadi ko ga predstavlja i ko je sve prodefilov'o njime i šta mu rade. Ovo su situacije koje te čine sve više privrženim klubu. A oni koji misle da mogu klub udaljit od navijača i ponašat se kao da su ga oni osnovali, mogu nam se ćune napušit i jednog dana će oni i takvi poput njih bit samo prošlost.

Pravo je pitanje, imamo li mi dovoljno snage i volje da čupamo naš voljeni klub iz ovog sunovrata, ili ćemo bit nijemi posmatrači?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 03 apr 2017, 01:48

Svaka cast onim bindama na istoku ko god da je bio sto proziva Calu,kao picko sta bjezis **** ti sve,sramota,velika sramota,da se po tom covjeku udara zbog prosjecne nase ekipe,nemamo sirinu,izmjene nam andjusic i livak neki sramota ... to nije do Cale,podrska igracima i Cali pa dokle doguramo.VOLIM TE SARAJEVO!
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 apr 2017, 01:51

uNbx je napisao/la:Klub mi nikad niko neće moć ogadit, samo mi se gadi ko ga predstavlja i ko je sve prodefilov'o njime i šta mu rade. Ovo su situacije koje te čine sve više privrženim klubu. A oni koji misle da mogu klub udaljit od navijača i ponašat se kao da su ga oni osnovali, mogu nam se ćune napušit i jednog dana će oni i takvi poput njih bit samo prošlost.

Pravo je pitanje, imamo li mi dovoljno snage i volje da čupamo naš voljeni klub iz ovog sunovrata, ili ćemo bit nijemi posmatrači?
Potpisujem, ali kakvu mi moc, kao navijaci imamo? Gazda je platio i gazda ima odrijesene ruke da trpa, ne vadi... a ti (mi) se Muzafere kupaj...

joker90 je napisao/la:
Znači, dobro smo krenuli.. :hmmmmm: Slažem se sa @Thriller, sad bih gurnuo malog Hadžića u ligi za prvaka. Pa ili pukovnik ili pokojnik. Prvaci ne možemo biti, daj dabar nađemo par klinaca da valjaju čemu, da ih prodamo i opstanemo s tim parama. U kupu probati napraviti kakvo čudo, ligu ko yebe. Isto mi, bio drugi ili peti.
Haj ti to objasni ljudima u klubu. Vece su sanse da od Hadzica, Klarica, Smajlagica... postane napadac, nego od Amera Bekica. Da ne pricam o ostalim pozicijama.
Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 03 apr 2017, 01:53, ukupno mijenjano 1 put.
1946~

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 apr 2017, 01:52

crnehorde je napisao/la:Svaka cast onim bindama na istoku ko god da je bio sto proziva Calu,kao picko sta bjezis **** ti sve,sramota,velika sramota,da se po tom covjeku udara zbog prosjecne nase ekipe,nemamo sirinu,izmjene nam andjusic i livak neki sramota ... to nije do Cale,podrska igracima i Cali pa dokle doguramo.VOLIM TE SARAJEVO!
Bilo je pitanje vremena kad će se počet pišat po Janjošu, ne znam koji je qrac prihvatio posao i da ovo dočeka. A nije da mu se nije reklo da će se zayebat. Čuvaj zdravlje Ćala, stoka je Husrefu dohakala, kako klubska tako i ova pseudonavijačka. Tužno.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 apr 2017, 01:53

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 apr 2017, 01:57

uNbx je napisao/la:Klub mi nikad niko neće moć ogadit, samo mi se gadi ko ga predstavlja i ko je sve prodefilov'o njime i šta mu rade. Ovo su situacije koje te čine sve više privrženim klubu. A oni koji misle da mogu klub udaljit od navijača i ponašat se kao da su ga oni osnovali, mogu nam se ćune napušit i jednog dana će oni i takvi poput njih bit samo prošlost.

Kako nesto promjeniti ?? Pod pritiskom navijaca otisli su Dino - Kusta bp al sta smo dobili pitanje je . al bojim se da se ovi kineza necmo lahko rijesiti a vecina raje jos misli da je Tan dobar a nasi kradu . tako da ne vidim uopce u kojem pravcu mi navijaci treba da se borimo ,kojim putem kojim ciljem .

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 apr 2017, 01:58

ThrillerHz je napisao/la:

Potpisujem, ali kakvu mi moc, kao navijaci imamo? Gazda je platio i gazda ima odrijesene ruke da trpa, ne vadi... a ti (mi) se Muzafere kupaj...
Pa kao prvo, najmanje što možemo uraditi je dić glas i artikulisano se usprotivit svemu ovome. Trebamo se deklarisat prvo i iskazivat nezadovoljstvo i mimo tribine. A onda napravit nešto a la BP, samo bolje, organizovanije, temeljitije, iskrenije itd. Pa onda lobirat, angažovat se. Ima sto i jedan način koji meni pada na pamet, a laik sam. Na koncu konca ne vrijedi nam klub 9000 ziliona pa da je Tan baš toliki gospodar da mu ne može niko ništa. Može se dosta toga, ali mislim da se mi ne možemo kvalitetno organizovat za takav poduhvat. Najveća prepreka je što smo se unaprijed predali i obezvrijedili našu ekšli moć.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 apr 2017, 02:04

uNbx je napisao/la: Pa kao prvo, najmanje što možemo uraditi je dić glas i artikulisano se usprotivit svemu ovome. Trebamo se deklarisat prvo i iskazivat nezadovoljstvo i mimo tribine. A onda napravit nešto a la BP, samo bolje, organizovanije, temeljitije, iskrenije itd. Pa onda lobirat, angažovat se. Ima sto i jedan način koji meni pada na pamet, a laik sam. Na koncu konca ne vrijedi nam klub 9000 ziliona pa da je Tan baš toliki gospodar da mu ne može niko ništa. Može se dosta toga, ali mislim da se mi ne možemo kvalitetno organizovat za takav poduhvat. Najveća prepreka je što smo se unaprijed predali i obezvrijedili našu ekšli moć.
Ma i u svemu tome bi ti imao ljude koji bi trazili tu svoj licni interes, nazalost.

Ja vjerujem da Tan na osnovu uspjeha da neki godisnji budzet, pa zbog prosle sezone da je taj budzet ove godine drasticno smanjen. Problem je vjerovatno nastao, sto su nasi davno taj budzet od ove sezone potrosili, na kojekakve gluposti, pa se sad krpimo. Negdje duboko vjerujem, ako ove sezone izborimo evropu, da bi stvari mogle na bolje krenuti, cak mislim i da Duljevic mozda trazi da ove sezone osvojimo trofej ili izlazak u evropu, pa ce produziti kad se takav neki uslov ispuni. Ne zelim ni da pomisljam da ce biti slicno ili gore, treba sacekati kraj, pa onda poduzimati neke...radikalnije...korake.
1946~

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 apr 2017, 02:06

Nažalost, realnost je da ne moš okupit petsto ljudi koji bi bez interesa ušli u neke projekte, i zato te frajer može drkat na konto par pišljivih miliona ka em či ća.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 apr 2017, 02:09

uNbx je napisao/la:Nažalost, realnost je da ne moš okupit petsto ljudi koji bi bez interesa ušli u neke projekte, i zato te frajer može drkat na konto par pišljivih miliona ka em či ća.
O tome ti pricam... Jedini drugi nacin bi bio, da nas kupi neko ko se razumije u fudbal i koga ce zaista zanimati klub ciji je vlasnik.
1946~

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 apr 2017, 02:12

uNbx je napisao/la:Nažalost, realnost je da ne moš okupit petsto ljudi koji bi bez interesa ušli u neke projekte, i zato te frajer može drkat na konto par pišljivih miliona ka em či ća.
O tome ti pricam... Jedini drugi nacin bi bio, da nas kupi neko ko se razumije u fudbal i koga ce zaista zanimati klub ciji je vlasnik.
A to je mrka kapa. Tan jedva čeka da nas proda, ali realnost je da niko živ nije zainteresovan da ulaže u ovoj banana državi, koja je ogrezla u bezakonju, neuređenosti, kriminalu itd. Da budem pošten, ne znam kako su njega preveslali da feninga uloži. :rol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 apr 2017, 02:13

:mrgreen:
slika

A sad ozbiljno, teška situacija, u **** smo do grla. Jedino Fudo je bio zainteresovan javno, ovo ostalo su sve insajderske bile. :lol: Ko spomene legende i da oni pomognu klubu, lično ću mu pucati u koljeno.
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 apr 2017, 02:17

@Joker
Već mi je jedan džematlija na pameti što se tiče hvaljenja svakakvih legendi koje nisu qrcem mrdnuli za FKS nikad, a nema ga na forumu ovih dana. Spomenuh ga danas kratko. :kafa:

Javi se, da ti pucamo u koljena. :mrgreen:
Šifra: papesrceviber
Pucamo te ovim redom:
@PitarBordo
@Pantelija
@Joker
@rule_hz
@mojamalenkost

A @High će ti zapjevat Dadu Glišića. kuknjava
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 39 gostiju.