FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 apr 2017, 00:36

FrancescoTotti je napisao/la:1:54
:damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn:
Pa mi kazu Amer Bekic dobro odigrao.... Kancer yebo sve svoje smotano. :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Aaj sto vise puta vidim ovo sve mi se vise place. Pa profesiju si profulao idiotcino.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 apr 2017, 00:38

Danas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Inspiracija
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inspiracija » 03 apr 2017, 00:38

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Inspiracija je napisao/la:Ono na istoku danas nikom ne treba...Ja koliko sam vidio i cuo ono je bilo na pravdi Boga...Treba da razmislimo malo jer na onaj nacin ljudi se tjeraju sa tribine...Mozda su momci odvajali od usta bi kupili kartu i ti mu se onako popisas,mozda su pregulili kilometre da bi dosli tu i dodje kabadahija i onako se ponasa...Ameru Bekicu cestitam...Crnkica otjerat nazad u Ameriku... Hordama svaka cast,momci na nivou...Cali podrska jer bez njega pitaj Boga gdje bi bili...Ukoliko sam pogrijesio nesto vezano za ono koskanje ispravite me :)

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk
I ja sam bio u blizini, ma cim su ti poceli dobacivati smijati se na tribini tek sto su usli vidjelo se da su neke seljacine u piranju. I jos taj bio jedan stariji covjek sto je htio da istuce mladica valjda sto mu je stao ili sjeo na njegovu stolicu. Jos mu prijeti hoces li da ti zivot ugasim a ostali se smiju.
A bilo je glupih dobacivanja previse fakat, svako malo psovka nizasta, tacno se zapita covjek jel sve u redu sa njihovim glavama.

Sent from my E6653 using Tapatalk
Ma zao mi momka ko kera ga istjera a ne dao Bog da je naletio na neku budalu neko bi ih pojeo ko onda na sjeveru kad su se zaletili na onog momka...Ono je stara garda i oni su uvijek onakvi izrevoltirani i uvijek spremni da se biju...Opet kazem tjeraju ljude sa tribine al neka naletit ce na budalu vjeruj mi :)

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 apr 2017, 00:40

FrancescoTotti je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:1:54
:damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn:
Pa mi kazu Amer Bekic dobro odigrao.... Kancer yebo sve svoje smotano. :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Aaj sto vise puta vidim ovo sve mi se vise place. Pa profesiju si profulao idiotcino.
pa zar ne vidiš da je prije njega ovaj odbrambeni dohvatio loptu ili sam ja prolupao vračam nekoliko puta i stalno to vidim
Sarajevo ljubavi moja!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 apr 2017, 00:40

Evander je napisao/la:Smije se ko kladiti da cemo sad mlatnuti Slobodu tamo? :)

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Smijem ja, nosićeš kustin ili dinin avatar tri mjeseca. :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 03 apr 2017, 00:41

delac barbaric stepanov ikande stojcev cimirot jajalo velkoski benko - anjdusic, bekici rustemovic saric crnkic sta reci sta napisati, auu za samo 3 godine, drama

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 apr 2017, 00:45

Prvi put u zivotu ne vjerujem da Sarajevo moze ista, e moja tugo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 apr 2017, 00:46

sekac je napisao/la:pa zar ne vidiš da je prije njega ovaj odbrambeni dohvatio loptu ili sam ja prolupao vračam nekoliko puta i stalno to vidim
Cini ti se seki, profulao je idiot cijeli fudbal

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 03 apr 2017, 00:46

ako volimo sarajevo onda svi na skupstinu da kazemo sta mislim o stanju u klubu i sta zelimo previse sutimo mora se konkretno sta uraditi

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 apr 2017, 00:47

Ma izgleda da će se nama sve pokazati u ovoj ligi za prvaka. Ono prvo mjesto što smo u jednom trenutku imali, pa kako smo pod Ćalom čuvali to drugo mjesto... Sve će se nama to vratiti , ali u negativnom smislu. Ovaj tim ne može ovaj ritam izdržati. Neće moći ni Željo ni Zrinjski, ali mislim da smo mi ti koji ćemo više kiksati. Ništa, fokusirat se na kup, pokušat do finala doći. Nikada neću prežaliti Benku kuknjava , nek se rokne ko je god dao zeleno svijetlo da ode iz Najveće Ljubavi.. i još tona drugih igrača prije njega.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 apr 2017, 00:48

znam da je fulio i ja sam mu sve **** u kući jer neče me Koševo vidjeti zadugo ali kad vračam snimak kao da je odbrambeni dirao loptu ne znam možda serem ali mi se ćini tako
Sarajevo ljubavi moja!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 apr 2017, 00:48

Ja nisam vjerovao s prva da ćemo fakat postati bh Dinamo, ali sad vidim u kolikoj sam zabludi bio. Ovaj osjećaj kad bježimo drugoplasiranoj ekipi 20 bodova, kone izbacujemo u drugu ligu, pravimo stadion, izbacujemo reprezentativce, igramo grupne faze. Neopisivo lijep osjećaj je danas bit navijač FKS. Konačno dam dočekao period kad nemam po tri nervna sloma na utakmici. A da ne govorim koliko U MENI GORI ŽELJA SVAAAAA AAAAA
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 apr 2017, 00:51

Toliko od mene. Trudit cu se da ne pisem do kraja prvenstva, osim ako ne bude nekih strukturalnih promjena. Nema vise smisla.
Nek nam je Bog na pomoci, nije ovo dobro nikako.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 apr 2017, 00:53

uNbx je napisao/la:Ja nisam vjerovao s prva da ćemo fakat postati bh Dinamo, ali sad vidim u kolikoj sam zabludi bio. Ovaj osjećaj kad bježimo drugoplasiranoj ekipi 20 bodova, kone izbacujemo u drugu ligu, pravimo stadion, izbacujemo reprezentativce, igramo grupne faze. Neopisivo lijep osjećaj je danas bit navijač FKS. Konačno dam dočekao period kad nemam po tri nervna sloma na utakmici. A da ne govorim koliko U MENI GORI ŽELJA SVAAAAA AAAAA
Najorganizovaniji klub u regiji i sire. Divovi.
U srijedu podrzimo ove najbolje igrace u ligi u lovu na duplu krunu svi svi svi

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 apr 2017, 00:57

FrancescoTotti je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Ja nisam vjerovao s prva da ćemo fakat postati bh Dinamo, ali sad vidim u kolikoj sam zabludi bio. Ovaj osjećaj kad bježimo drugoplasiranoj ekipi 20 bodova, kone izbacujemo u drugu ligu, pravimo stadion, izbacujemo reprezentativce, igramo grupne faze. Neopisivo lijep osjećaj je danas bit navijač FKS. Konačno dam dočekao period kad nemam po tri nervna sloma na utakmici. A da ne govorim koliko U MENI GORI ŽELJA SVAAAAA AAAAA
Najorganizovaniji klub u regiji i sire. Divovi.
U srijedu podrzimo ove najbolje igrace u ligi u lovu na duplu krunu svi svi svi
Najjače mi je kad partizanu tricu uvalimo u prvom poluvremenu. :bow:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

High

Post Postao/la High » 03 apr 2017, 01:00

Hajmo malo biti pozitivni:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 03 apr 2017, 01:03

slika
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 apr 2017, 01:08

Imamo pozitivnu atmosferu u ekipi, to je naša snaga! :lol: Ne talasaj! Najbolje da šutimo dok se ne raspadnemo totalno. Nemoj pisati, vidjet će ljudi, smijat će nam se. Nek se smiju jbt, kad smo šprdancija, smijao bih se i ja njima. Dok smo se kurrčili, nije bilo ušutkivanja, sad kad treba primiti pljusku, uradite to sa dozom testikularnog sadržaja. Ne talasajte, pustite da se raja još više udaljava od kluba, ne ukazujte na probleme. Zajebavat će nas raja na prepucavanjima što svašta pišemo, to je bitno pojedinim. A ovamo nam klub vode u propast, a pitarski narod u nestanak - što bi rekao naš bivši psihilog. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 apr 2017, 01:13

Bitnije nekima šutit zbog PL Prepucavanja nego javno ukazivati na probleme. Kaže šuti da se dušmani ne naslađuju. Evo ne znam.
Samo Saraj'vo.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 03 apr 2017, 01:16

Jedva čekaš proljeće da pišaš po sirotinji, a onda ti sirotinja uzvrati udarac

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, feniksptica, Lecler i 34 gosta.