Pa mi kazu Amer Bekic dobro odigrao.... Kancer yebo sve svoje smotano.FrancescoTotti je napisao/la:1:54
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Aaj sto vise puta vidim ovo sve mi se vise place. Pa profesiju si profulao idiotcino.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa mi kazu Amer Bekic dobro odigrao.... Kancer yebo sve svoje smotano.FrancescoTotti je napisao/la:1:54
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma zao mi momka ko kera ga istjera a ne dao Bog da je naletio na neku budalu neko bi ih pojeo ko onda na sjeveru kad su se zaletili na onog momka...Ono je stara garda i oni su uvijek onakvi izrevoltirani i uvijek spremni da se biju...Opet kazem tjeraju ljude sa tribine al neka naletit ce na budalu vjeruj miQUARESMA 18<<< je napisao/la:I ja sam bio u blizini, ma cim su ti poceli dobacivati smijati se na tribini tek sto su usli vidjelo se da su neke seljacine u piranju. I jos taj bio jedan stariji covjek sto je htio da istuce mladica valjda sto mu je stao ili sjeo na njegovu stolicu. Jos mu prijeti hoces li da ti zivot ugasim a ostali se smiju.Inspiracija je napisao/la:Ono na istoku danas nikom ne treba...Ja koliko sam vidio i cuo ono je bilo na pravdi Boga...Treba da razmislimo malo jer na onaj nacin ljudi se tjeraju sa tribine...Mozda su momci odvajali od usta bi kupili kartu i ti mu se onako popisas,mozda su pregulili kilometre da bi dosli tu i dodje kabadahija i onako se ponasa...Ameru Bekicu cestitam...Crnkica otjerat nazad u Ameriku... Hordama svaka cast,momci na nivou...Cali podrska jer bez njega pitaj Boga gdje bi bili...Ukoliko sam pogrijesio nesto vezano za ono koskanje ispravite me
Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk
A bilo je glupih dobacivanja previse fakat, svako malo psovka nizasta, tacno se zapita covjek jel sve u redu sa njihovim glavama.
Sent from my E6653 using Tapatalk
pa zar ne vidiš da je prije njega ovaj odbrambeni dohvatio loptu ili sam ja prolupao vračam nekoliko puta i stalno to vidimFrancescoTotti je napisao/la:Pa mi kazu Amer Bekic dobro odigrao.... Kancer yebo sve svoje smotano.FrancescoTotti je napisao/la:1:54
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aaj sto vise puta vidim ovo sve mi se vise place. Pa profesiju si profulao idiotcino.
Smijem ja, nosićeš kustin ili dinin avatar tri mjeseca.Evander je napisao/la:Smije se ko kladiti da cemo sad mlatnuti Slobodu tamo?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Cini ti se seki, profulao je idiot cijeli fudbalsekac je napisao/la:pa zar ne vidiš da je prije njega ovaj odbrambeni dohvatio loptu ili sam ja prolupao vračam nekoliko puta i stalno to vidim
Najorganizovaniji klub u regiji i sire. Divovi.uNbx je napisao/la:Ja nisam vjerovao s prva da ćemo fakat postati bh Dinamo, ali sad vidim u kolikoj sam zabludi bio. Ovaj osjećaj kad bježimo drugoplasiranoj ekipi 20 bodova, kone izbacujemo u drugu ligu, pravimo stadion, izbacujemo reprezentativce, igramo grupne faze. Neopisivo lijep osjećaj je danas bit navijač FKS. Konačno dam dočekao period kad nemam po tri nervna sloma na utakmici. A da ne govorim koliko U MENI GORI ŽELJA SVAAAAA AAAAA
Najjače mi je kad partizanu tricu uvalimo u prvom poluvremenu.FrancescoTotti je napisao/la:Najorganizovaniji klub u regiji i sire. Divovi.uNbx je napisao/la:Ja nisam vjerovao s prva da ćemo fakat postati bh Dinamo, ali sad vidim u kolikoj sam zabludi bio. Ovaj osjećaj kad bježimo drugoplasiranoj ekipi 20 bodova, kone izbacujemo u drugu ligu, pravimo stadion, izbacujemo reprezentativce, igramo grupne faze. Neopisivo lijep osjećaj je danas bit navijač FKS. Konačno dam dočekao period kad nemam po tri nervna sloma na utakmici. A da ne govorim koliko U MENI GORI ŽELJA SVAAAAA AAAAA
U srijedu podrzimo ove najbolje igrace u ligi u lovu na duplu krunu svi svi svi
Trenutno korisnika/ca: bvsic, fera, napoleon72 i 37 gostiju.