Pa publika i akteri su potpuno isti i na cevljanovickoj koridi i na utakmicama na tusnju. U nedostatku kvalitetnih sugovornika odlucio sam sam sebi odgovoritiRigoletto je napisao/la:Vidi se koga su roditelji redovito vodili na ovakve manifestacije u nedostatku europskih nogometnih utakmicaHElo je napisao/la:Eto sanse za sve nas ostale da te junac gledamo uzivo u tvom omiljenom sportu [emoji38]no:Rigoletto je napisao/la:Radnik večeras pokazao da je uz Zrinjski, Široki i Želju vjerovatan putnik u Europu ovog ljeta. Ostatku ostaje teferič u Čevljanovićima
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa jbt od svake teme se prepucavanja naprave..cccc
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Krmak ovo ti se gore desilo

Sve kontam zayebaje sesolinas je napisao/la:Sarajevo je osteceno,sta tebi Boro nije jasno,covjek pola metra u ofsajdu.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A što mi se Boro opet popiša u mozak moja majko... čuj teška odluka kod gola Radnika metar ofsajd... I svaki put sebi kažem što ja ovo gledam, što ja ovo gledam. Žena mi gleda sa mnom i kaže ona jadna pa ovo jest ofsajd šta je njemu. Heeeej ona kaže da jest, al kaže Boro jok. A ve la havle ve la kuvete...
Vjeruj mi da sam ostao iznenadjen kad je rekao da je poništen cist gol Krupi kontam evo Bore konacno ima da kaze sve što misli, dobio dozvolu od nekog kad kaze covjek teška situacija kod gola radnika ugasim tv odmah.Addict je napisao/la:A što mi se Boro opet popiša u mozak moja majko... čuj teška odluka kod gola Radnika metar ofsajd... I svaki put sebi kažem što ja ovo gledam, što ja ovo gledam. Žena mi gleda sa mnom i kaže ona jadna pa ovo jest ofsajd šta je njemu. Heeeej ona kaže da jest, al kaže Boro jok. A ve la havle ve la kuvete...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
samirr je napisao/la:Vjeruj mi da sam ostao iznenadjen kad je rekao da je poništen cist gol Krupi kontam evo Bore konacno ima da kaze sve što misli, dobio dozvolu od nekog kad kaze covjek teška situacija kod gola radnika ugasim tv odmah.Addict je napisao/la:A što mi se Boro opet popiša u mozak moja majko... čuj teška odluka kod gola Radnika metar ofsajd... I svaki put sebi kažem što ja ovo gledam, što ja ovo gledam. Žena mi gleda sa mnom i kaže ona jadna pa ovo jest ofsajd šta je njemu. Heeeej ona kaže da jest, al kaže Boro jok. A ve la havle ve la kuvete...
Zar je rekao? A de lažeš ja izasao da pisam i to da fulam... da ne bude snijega sunce ti uzareno?
A kaže lik ne valja nam ugao kamere u liniji kamera... a yebem ti lopto majku kad te iko donese nama da te šutamo
- Osttribine
- Kontakt:
Nemam namjeru da se zalim na sudjenje, ali mislim ova emisija i ovaj "strucni" komentator Boro i neki qrac kako vec je vrijedanje inteligencije sviju nas koji pratimo ovu ligu. Pa pogrijesio pogrijesio sudija reci to, neces ga na giljotinu poslati, sudije grijese i u mnogo jacim evropskim ligama i u ligi sampiona pa ok. Ali kod nas je ovaj u rangu takodje jednog "strucnjaka" Salema Prolica i njegove cuvene recenice "sudija je ovde bio u pravu" ako se sjecate na nekadasnjim pregledima nase lige. A o kvaliteti emisije je suvisno pricati, nekako mi je prikladna ali da je ovo sada recimo 1980 i neka godina. Vjerovatno poneko od vas prati na RTL - u pregled HNL-a, ono je svemirski brod za ovog naseg voditelja i strucnjaka Boru.
Ne znam teska situacija, mozda je do kamere
Ne znam teska situacija, mozda je do kamere

- Medikament
- Kontakt:
yebote ljudi u svijetu izvlače linije ofsajda, pomjeraju igrače, to 3D animacije, simulacija cijele akcije sa analizom svakog igrača pojedinačno, sva čuda... kod nas puste najobičniji video i ovaj gata dal je bio ofsajd o yebem ti ženo majku
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Al' konkretno za pomenutu situaciju ti ne treba ništa od toga da vidiš da je ono čisti ofsajd, treba ti samo zdrava pamet i da znaš pravilo kada se dosuđuje ofsajdMedikament je napisao/la:yebote ljudi u svijetu izvlače linije ofsajda, pomjeraju igrače, to 3D animacije, simulacija cijele akcije sa analizom svakog igrača pojedinačno, sva čuda... kod nas puste najobičniji video i ovaj gata dal je bio ofsajd o yebem ti ženo majku

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovaj pregled je isti od 95 godine, ne znam sta se cudite.
Kamere sa olimpijade 84 a pameti nikad nije ni bilo.
Kamere sa olimpijade 84 a pameti nikad nije ni bilo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ugodno je slušati trenera Radnika, elokventan čovjek i totalna suprotnost ublehama koje redovno gostuju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nema te odavno na temi želje, pa da te ovdje pitam, hoće li se početi tamo poso raditi ili vam je mrsko? Dajte nekom moderatora ako ne možete stićialeksandar_veliki je napisao/la:Od svake teme pravis prepucavanja sto nije slucajno. Shvati post kao posljednje upozorenje pred trajno iskljucenje.Eisenbahner1921 je napisao/la:KRAJ !wobly92 je napisao/la:Hoćemo ako osvojite kup vi ili Sarajevo.
FKS do duple krune! Bordo braćo, pustićemo vam u srijedu!![]()
![]()
![]()
![]()

I koji je fazon sa samirom, hrasno v2 pa mu ono dupustiste na temi da nam radi?
Ja sam clan moderacije i kao takav imam pravo pisati na svim temama.Quinlan je napisao/la:
I koji je fazon sa samirom, hrasno v2 pa mu ono dupustiste na temi da nam radi?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Jel ima link za pregled kola?
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Derdiyok je napisao/la:Jel ima link za pregled kola?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
FalaVirtu4l je napisao/la:Derdiyok je napisao/la:Jel ima link za pregled kola?

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Evolve
- Kontakt:
Ako je bilo ikakve dileme, poslje ovog kola možemo reći da je Olimpik cvajtaš. Još samo dilema Čelik ili Metalleghe, sumnjam da je Vitezu uptino, realno je bolji od oba ova i ima +2 na Jajčane. Mislim da je Zeničanima imperativ u medjusobnim duelima da obe dobiju, i čekaju još kiks sa strane Jajčana, velika je razlika, ogromna. Metalleghe mi bolje stoji na terenu, borbenije puno, vidjet ćemo.
NK Široki Brijeg
Ma i Celik i Olimpik su bivsi realno...Nije da je to neka moja zelja , ali je tako. Morali su Mladost dobiti jednu od ove dvije , a Metalci nisu smijeli pobjediti Zrinjski...jbg
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.