Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

DANTES
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la DANTES » 02 apr 2017, 23:35

Virtu4l je napisao/la:
DANTES je napisao/la:anonimus. kako on da dobije? ono znalo ga je par hiljada ljudi.. :lol: :lol:
svi su trebali podržati jeremića, ali egoooooooooo
Anonimus ali je imao ogromne pare, oni koji su nedavno finansirali DF u Crnoj Gori, sad su lovu prebacili na njega.

Da su podržali Jeremića bilo bi bar malo zanimljivije.
pogrešnog su finansirali.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 apr 2017, 23:36

slika

:lolno:

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 02 apr 2017, 23:37

Virtu4l je napisao/la:...
Halo propali rukometas. Kakva je situacija?
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2017, 23:39

Vijadukt je napisao/la:
Ko si sad ti
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 apr 2017, 23:39

tuzlak1987 je napisao/la:slika

:lolno:
ybg mora se neđe počete, a ova dva balvana je prekucao ko na igri :facepalm:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 02 apr 2017, 23:40

Vijadukt je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: To je jezgra drzave i najvazniji dio.
E valjda sto prije skontate pa da se odvojite. I sunce bi ljepse sijalo dan poslije. :pray:
Meni nije jasan taj mentalni sklop. Toliko se mrzimo medjusobno iz nekog razloga. Neko sandzaklije, neko istocnjake, neko sarajlije, neko tuzlake, neko hercegovce... Mislim tuzlaci jesu malo cudni, a i hercegovcima nije maslo za ramazana al kakvi god da su moji su.

Nekim ljudima u Ilijasu smeta cvijet Srebrenice. Nisam mogao vjerovati kad sam to cuo.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 02 apr 2017, 23:41

Virtu4l je napisao/la:
Ko si sad ti
:lol:

Jaran od tvog jarana, bombardera, iz zlatnih gorazdanskih, rukometnih dana.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 apr 2017, 23:41

Virtu4l je napisao/la:
Vijadukt je napisao/la:
Ko si sad ti
nikad desno :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 02 apr 2017, 23:42

Kawhi je napisao/la:Neka AVa tamo kod njih. Slaba Srbija=jaka Bosna.
Zemljace u cemu smo to jaci?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2017, 23:43

Ko je tebe banovao sunce mu žarko :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 apr 2017, 23:44

pozz Virtualnom, koji se odrekao starih jarana
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 02 apr 2017, 23:45

tuzlak1987 je napisao/la: Kako ces biti jak, ima nas mozda milion trenutno :lol:
Bez obzira, da nas ima pedeset miliona - sve dok se na stvarne probleme naprđuje po forumima umjesto na Marijin Dvoru bit ćemo kmetovi. Dok pola od nas ne žrtvuje život i slobodu na protestima, ne izginemo od rada, dok ne budemo težili zapadu i zapadnim savezima po bilo koju cijenu i zakopali sve ratne sjekire naša realnost je ropstvo ili pranje šupaka švapskim babama, što se u suštini već i dešava.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 02 apr 2017, 23:47

legenda reala je napisao/la:pozz Virtualnom, koji se odrekao starih jarana
Prodao vjeru za veceru.
sljivo je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la: Kako ces biti jak, ima nas mozda milion trenutno :lol:
Bez obzira, da nas ima pedeset miliona - sve dok se na stvarne probleme naprđuje po forumima umjesto na Marijin Dvoru bit ćemo kmetovi. Dok pola od nas ne žrtvuje život i slobodu na protestima, ne izginemo od rada, dok ne budemo težili zapadu i zapadnim savezima po bilo koju cijenu i zakopali sve ratne sjekire naša realnost je ropstvo ili pranje šupaka švapskim babama, što se u suštini već i dešava.
Slazem se s ovim osim ovog dijela za ratne sjekire. Bosnjaci nemaju nikakve ratne sjekire. Drugi ih trebaju zakopati.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 apr 2017, 23:51

Kawhi je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:pozz Virtualnom, koji se odrekao starih jarana
Prodao vjeru za veceru.
Vodio mu kampanju, donjeo mu pobjedu i on dres nekom drugom dao, šta više reći :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2017, 23:51

Kawhi je napisao/la: Prodao vjeru za veceru.
Nije se imalo šta prodati :salut:
Voli te tvoje Sarajevo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 apr 2017, 23:51

Vecina radi bas to pranje supaka svapskim babama, ali se treba zapitati sto do toga dodje. Ima i onih koji odu tamo sa necim sto je trazeno, a dobro placeno. Mi ne volimo puno raditi i uciti, zato i 1 od 100 nas prodje dobro jer je on bas taj koji se voli prihvatiti teskih stvari koje malo ko voli izucavati.

Ne moze svako raditi sve ne ide mu, ali nije nikakva nauka vise niti ta medicina. Ako nisi visoko inteligentan vec prosjecno opet mozes skontati da 10 godina se ubijes od ucenja i truda i zavrsiti ces to pa tamo mozes otici da radis nesto vise od pranja baba. Ali vecina nas nece da se trudi.

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 02 apr 2017, 23:53

Kawhi je napisao/la:
Vijadukt je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: To je jezgra drzave i najvazniji dio.
E valjda sto prije skontate pa da se odvojite. I sunce bi ljepse sijalo dan poslije. :pray:
Meni nije jasan taj mentalni sklop. Toliko se mrzimo medjusobno iz nekog razloga. Neko sandzaklije, neko istocnjake, neko sarajlije, neko tuzlake, neko hercegovce... Mislim tuzlaci jesu malo cudni, a i hercegovcima nije maslo za ramazana al kakvi god da su moji su.

Nekim ljudima u Ilijasu smeta cvijet Srebrenice. Nisam mogao vjerovati kad sam to cuo.
Sta cu vam ja sto se mrzite. Malo pojacajte propagandu o jedinstvu, mozda i upali.
Virtu4l je napisao/la:Ko je tebe banovao sunce mu žarko :lol:
Niko, jbg. znas kakvi smo mi Visocani, dobri u odabiru specijaliteta za mezu, a u tehnologiji nula bodova.

Ma zaboravio sifru a mail se izbrisao. :roll:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 03 apr 2017, 00:41

tuzlak1987 je napisao/la:Vecina radi bas to pranje supaka svapskim babama, ali se treba zapitati sto do toga dodje.
Znam par ljudi koji su baš otišli to da rade. Otišli su jer ovdje nemaju nikakve šanse da dobiju iole normalan posao. To što nemaju posao i što su im prijašnje firme privatizovane i pretvorene u kafiće i lance prodavnica strane robe je rezultat rada ove vladajuće elite koja već 20 godina hara s ovim narodom. Hajd što ode i radi te mizerne poslove za, opet, strance nego i kad se vrati vrati se u oktobru da glasa opet za istog.

- To je mentalitet nesposoban da odlučuje sam o svojoj sudbini već je daje u ruke nekoj trećoj osobi koja je prevarila već 1000 puta i za koju misli da je neće prevariti +1 put. Patrijahalni, prastari lovački mentalitet gdje svoju sudbinu daješ nekome u ruke i čekaš kad će ti nešto donijeti i toliko si indoktriniran u tom sistemu da je najveće svetogrđe pomisliti drugačije. Mentalitet koji nije spreman da da žrtvu ni za sebe ni za svoje potomke. Mentalitet koji pleše po mostu u sred provalije čekajući da se strmekne samo zato jer treba napor za odabrati jedan put, ili čekaš da neko drugi odluči za tebe. Mentalitet zadovoljstva malim stvarima. Mentalitet samo nek se ne puca.

To je sve mentalitet ropstva i propasti, te simptome imamo i na žalost ne vidim kako se isti mogu promjeniti. Mislim da nećemo ni stići da se promjenimo već će sama priroda i društvo učiniti da se integriramo u društva sa većim napretkom i jednostavno postat ćemo dio veće zajednice u kojoj ovi gore mentaliteti ne postoje ili su u nestajanju.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 apr 2017, 01:02

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

High

Post Postao/la High » 03 apr 2017, 01:10

Samo hrabro, Željo, nema predaje
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Barcod, lakilone i 6 gostiju.