FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benkara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benkara » 02 apr 2017, 23:37

Pozdrav, pratim forum bas dugo i redovno, ali nikada nisam htio ulazit u diskusiju do sad. Licno, kao navijac Sarajeva se nikada nisam osjecao udaljenije od kluba. Nema tu hemije nikakve, ni ljubavi izmedju igraca i navijaca, igraca i kluba. Do kada cemo trpiti ovo? Unistavaju nam svetinju, iz dana u dan je situacija sve gora i gora, a najgore je sto nemam(o) uopste nade za neki napredak. Bolja vremena se ne naziru.. Jos jedna stvar, ne razumijem psovanje Cali, i one sto traze njegovu ostavku. Od govana se pita ne moze pravit, pravi krivci za ovo stanje su mudri i ne izlaze toliko u javnost. Mehmed Janjos Cala i strucni stab su jedini zasluzni za i ono malo radosti sto smo imali ove sezone. Izvukli su maksimum iz ove ekipe, ali ne moze vise ovo ovako..
Volimo te Sarajevo vec godinama..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 apr 2017, 23:39

Puna podrška velikom gospodinu, Mehmedu Janjošu i stručnom štabu! Ostatak tanove prčije nabijem na ****!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 02 apr 2017, 23:39

Zip je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Neopisiv osjecaj je vidjeti na istoku gomilu cobana koji bukvalno od 5min psuju skoro svakog svog igraca. Caste ih uvredama koje nisam odavno cuo. Hebe te posao, zena, i jos 1001 stvar u zivotu al zato postoji utakmica i Fudbalski klub Sarajevo da lijecis svoje koplekse, a kazes da volis taj klub. Zelim u narednom periodu sto vise losih rezultata, remija i poraza svom klubu pa da dozivim na tom istom istoku da od silnog psovanja i vrijedjanja igraca nekog od tih kretena srce opali i dozivi srcani. Osjecaj bi mi bio neopisiv
Kad covjek vidi s kakvim pacijentima dijeli tribinu, nista drugo i nismo ni zasluzili.
Vas dvojica pitajte GIGH nek vam otkljuca dzemat la lagano uz tespih gledajte tekmu!

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 02 apr 2017, 23:40

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:E **** ti hljeb i nebo, sutra u apoteku po lijekove...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Samo Bosaurini, vjeruj mi. :cool:
I casica na sabahu, poslije 15godina ce biti bolje.

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 apr 2017, 23:40

Ma hajte molim vas. Pa meni kad je nedoumica ja odem otvorim našu zavničnu stranicu na engleskom jeziku i bude mi jasno sve. Sposobniji ljudi vode NK Čapljina.
Samo Saraj'vo.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 02 apr 2017, 23:41

Evander je napisao/la: Na tjeranje zaboravi. To se ne moze desiti. Prodao si klub i sad se povinuj njihovim odlukama. To i jeste cijena prodaje.
Mi nemamo klub u svojim rukama da bi mogli tjerati nekoga.
Mozemo se samo nadati da ce se pojaviti neko treci ko ce dati pare i preuzeti nas.

Ili da mi navijaci pokusamo skupiti, lupam sad, 5 miliona eura i da iskesiramo kinezu.
Ma nek rade šta hoće. Neće nas niko kupiti. Nismo mi nikome zanimljivi. Nemamo mi renome ni reputaciju za to. Ovo što se dešava sa klubom zadnje dvije godine je katastrofalno. Dno. Uprava se distancirala od navijača, marketnig katastrofa, laži, obmane, šuplje, stalno neki problemi u i oko kluba. Uvijek neka sra.nja.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 02 apr 2017, 23:42

Nikad brze nije izbacen sazetak na You-Tub kanal. :think:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 02 apr 2017, 23:44

Evander je napisao/la: Ta ti ima mjesta.
Da neko i dodje sa ciljem da uradi nesto, ovi bi nasi upet usrali motku.
Ali, ako je nekome stalo do neceg, onda ce postaviti stvari da se takve situacije dovedu na sto manji nivo.
Nisam pametan, neka nam je Bog na pomoci. Ovo sve zajedno nije niti malo dobro.
Evo citam Dzine pise sad na fb-u, u akademiji plate kasne tri mjeseca, prvom timu dva mjeseca. Nije sad da po automatizmu vjerujem u to, ali kad se suska nesto, vjerovatno ima i istine.

Ja i dalje tvrdim da je prodaja kluba Tanu bila istorijska greska koja nas moze prije unistiti nego onaj dug koji smo imali prije njega.
Ja to gledam s ove tacke i pitam se - Sta to "nase" ljude u klubu sprijecava da dodju sa dobrom idejom, nekim prijedlogom ili nesto slicno sto bi unaprijedilo klub? Ok, shvatili smo da nemamo dugova, da smo izvukli nesta dobro iz ovog svega, ali u nekom trenutku kada su ti "nasi" trebali da nastave sa radom rastalilo se love samo Bog zna koliko i na koje sve strane a tu vidim krivicu u "nasim" ljudima.
Da neko od vas ulaze u nesto i nakon dobitka kroze sponzore, transfere, Evropu itd dodje do najveceg gubitka, da li bi se kao vlasnik zapitao do cega je i gdje problem ili bi pustio da voda tece i jos dodatno sipao. Niko ne bi.
Da neko dodje sa idejom i namjerom cisto sumnjam da bi stranci rekli NE, nego smo se oslonuli na ono "Gazda daj para!" i tu je sve stalo, a kada gledamo u komsiluk volimo reci kako oni prose i da ismijavamo dok kada vidimo da navijaci Liverpoola skupljaju za klub to nam je svima fora i reci cemo gle kako to oni. Mi to sebi predstavimo kako nama odgovara a nikad onako kako stvarno jest.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 02 apr 2017, 23:46

Evander je napisao/la:Moliti Boga da se nadje neko da odkupi klub iz ruku kineskog uhljupa, sto prije.
Mi nismo jos ni svijesni u kakva smo vanogo uvalili.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Slažem se. Ali mnogo važnije od vlasnika je da domaći ljudi u klubu dovedu kvalitetne ljude u OP i na poziciju sportskog direktora. To je jedini način za stvaranje DUGOROČNOG uspjeha. Od toga što bi nam neki vlasnik dao par miliona, naši bi se opet rasipali dovodeći novog Ikandea ili Emersona. Bošnjo je to :puke:
SARAJEVO

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 02 apr 2017, 23:46

boze dragi na sta smo mi spali fuj

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 apr 2017, 23:47

Ofsajd kod gola Radnika,al j.ebajiga sad.

Prokletstvo bivsih igraca vol.324 :facepalm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 02 apr 2017, 23:49

Prije dvije godine prica o grupnoj fazi Lige Evrope, Bosanski Dinamo,atmosfera prejaka, plate redovne, dugovi nestali a Tan najbolji predsjednik i onda sad dozivis da nam je uspjeh da u ovoj usranoj ligi vrh ako izborimo Evropu, navijaca sve manje kao i kvalitete, Tan ubleha a nekima i Cala ne valja.

Svi sy ocekivali dominaciju par sezona y nizu a dobili smo sve suprotno.Ko zna sta nas sutra ceka al sluteci po svemu ovome nista dobro. Nemam fakat vise sta da kazem jer ovo veceras me bas dotuklo.
Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 02 apr 2017, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 apr 2017, 23:49

kraljlavova je napisao/la:boze dragi na sta smo mi spali fuj
Od bugara po granicama do ovoga... Tuga da ne moze bit veca :kafa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 apr 2017, 23:50

joker90 je napisao/la:Puna podrška velikom gospodinu, Mehmedu Janjošu i stručnom štabu! Ostatak tanove prčije nabijem na ****!
To su posljednji mohikanci u klubu i jedino sto podsjeca na njega,istinski. Kad i oni odu na kraju sezone (a otici ce sigurno,jer vole klub i nece dugo moci gledati i trpiti neke stvari) onda ne znam.
Sto neko rece nema te hemije,osjecaja pripadnistva,jednostavno kada pomislim i shvatim ko je gazda u 'mom' Sarajevu i kojim ga putem vodi hoce hercika da me opali.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 apr 2017, 23:54

Kakva tuga :cry: :cry: :cry:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 apr 2017, 23:55

zagorski je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Puna podrška velikom gospodinu, Mehmedu Janjošu i stručnom štabu! Ostatak tanove prčije nabijem na ****!
To su posljednji mohikanci u klubu i jedino sto podsjeca na njega,istinski. Kad i oni odu na kraju sezone (a otici ce sigurno,jer vole klub i nece dugo moci gledati i trpiti neke stvari) onda ne znam.
Sto neko rece nema te hemije,osjecaja pripadnistva,jednostavno kada pomislim i shvatim ko je gazda u 'mom' Sarajevu i kojim ga putem vodi hoce hercika da me opali.
Moj Zagorski, kad sam ja o tome pricao?
Kad sam pisao da li je vrijedno prodati klub za ovo i sta ta prodaja znaci?

Ovdje je vladao stav, nasli budalu koja je dala pare, mi ga zahebali. Sve super.
Niko nije zelio pogledati stvari i nazvati ih onakvim kakve jesu.
E sad je problem, jer su stvari dosle na naplatu.
Kinez se malo preracunao i vidio da od nas nema fajde nikakve.
Sta je uradio?
Samo blokirao sva dalja ulaganja. Minus mu se nece stvarati. Mi cemo nekako prezivljavati, rezultata neces imati.
Tavorit ces sve dok se ne pojavi neko treci ko ce nas odkupiti.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 apr 2017, 23:58

ja bih volio samo znati da li oni gledaju utakmice protivinika, da li gledaju utakmicu sto su odigrali i na koji način analiziraju. samo me to interesuje i volio bih vidjeti

pa majka mu stara, koliko je bilo pokusaja nabacaja sa strane, a da nije bilo nikoga u 16 metara. dalje, krilo ima loptu, a niko se iz sredine ne nudi, da izvuce eventualno protivnickog igraca sa sobom.

ono sto me najvise nervira je to sto se slabo ljudi nude, otkrivaju.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 03 apr 2017, 00:00

Jaoooo kakav crni opsajd .... i da jeste ... dajte ba ... nemoze nam uvijek neko drugi biti kriv.... LOSI SMO DRAMA !
Ti trebas ove provincijalce natrpat ko kolica u bingu ...

Druga stvar na onom istoku seljacina da te Bog mili sacuva pola ih nezna ko je ko... a *ebu sve redom ....
Psuju al bas stvari koje se nebi trebale nikom spominjat neznam kakv da razlog imash .... uvijek je toga bilo al danas :facepalm:
Mene stid bilo prisutan bit :crazy:

Nedaleko do mene Uscuplic bio .....inace nije emotivan al i on se iznervirao govori "ko da se u zivotu sa loptom sastavili nisu "...
Neznam sta nosi buducnost ali ako ovako nastavi ... nek nam je Bog na pomoci braco draga !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 apr 2017, 00:02

Može li mi neko dati bilo kakakav način da kontaktiram Livaka i Anđušića?
Bahati, bahati Željkan!
1946

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 apr 2017, 00:03

Kako je samo smijesno izgledala odbrana Radnika, ono bi iole ozbiljnija ekipa zabila 3,4 gola. Sto neko rece, najgore je to sto se je izgubila empatija prema klubu, pa me ovakvi kiksevi ne pogadjaju vise toliko.
Koliko ce nas Slobodanka natrpati u Tuzli?
Sta nam uradise od kluba...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Chony533 i 28 gostiju.