FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 02 apr 2017, 23:24

BordoBolesnik je napisao/la:
Evander je napisao/la:Moliti Boga da se nadje neko da odkupi klub iz ruku kineskog uhljupa, sto prije.
Mi nismo jos ni svijesni u kakva smo vanogo uvalili.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Kakve koristi brate kada se bosanske bagre ne mozes rijesiti, ko god ulozi pare uhljupi to razj.ebu :?
Ta ti ima mjesta.
Da neko i dodje sa ciljem da uradi nesto, ovi bi nasi upet usrali motku.
Ali, ako je nekome stalo do neceg, onda ce postaviti stvari da se takve situacije dovedu na sto manji nivo.
Nisam pametan, neka nam je Bog na pomoci. Ovo sve zajedno nije niti malo dobro.
Evo citam Dzine pise sad na fb-u, u akademiji plate kasne tri mjeseca, prvom timu dva mjeseca. Nije sad da po automatizmu vjerujem u to, ali kad se suska nesto, vjerovatno ima i istine.

Ja i dalje tvrdim da je prodaja kluba Tanu bila istorijska greska koja nas moze prije unistiti nego onaj dug koji smo imali prije njega.

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 02 apr 2017, 23:24

Evander je napisao/la:Moliti Boga da se nadje neko da odkupi klub iz ruku kineskog uhljupa, sto prije.

Kakve koristi brate kada se bosanske bagre ne mozes rijesiti, ko god ulozi pare uhljupi to razj.ebu :?
A što su eto uvijek naši krivi ? Ni ovi kosooki koji su u klubu blalge veze nemaju sa upravljanjem kluba. Samo gledaju kako smanjiti troškove. Otjerat sve gnojivom motikom treba. Što prije to bolje.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 02 apr 2017, 23:26

E ne mogu da vjerujem da ne znamo stvoriti yebenu sansu. Svaka akcija po krilu i onda se nista ne desi.Ne zamjeram Cali nista frajer sa ovim idiotima izvlaci maksimum al zamjeram igracima sto i ono malo sto znaju ne znaju iskoristiti.Sta reci osim da je ovo trece mjesto realno i to je to. Nemamo siroku klupu, ekipa limitirana i dzaba.Nadam se prolasku i finalu kupa i da se to nekako osvoji i da spasimo sezonu. Yebe mi se za Evropu koji cemo klinac tamo kad cemo se izofirati i kad ovaj klub stagnira i ne nazire se neki napredak.

Osvojiti kup i podariti radost svima nama koji se i dalje nadajy nekom cudu i ako svi vidimo da smo ocaj.Sjever odavno nije bio bolji i nek barem zbog tog poginu do kraja sezone.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 02 apr 2017, 23:27

BordoBolesnik je napisao/la:J.bo mater sad kada bi ovdje anketu proveli koliko nas navijaca FKS voli da te zena bicuje i udara tokom sexa mislim da bi daleko vise od 85% odg bilo sa DA, moras imati nesta ludjacko u sebi cim ovo sebi radis iznova iz sedmice u sedmicu.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 apr 2017, 23:27

A šta vam daje toliku sigurnost da mi možemo pobjediti eventualno Željezničar u Kupu? Stvarno ne kontam odakle crpite to?
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 02 apr 2017, 23:28

Stroj1946 je napisao/la:

A što su eto uvijek naši krivi ? Ni ovi kosooki koji su u klubu blalge veze nemaju sa upravljanjem kluba. Samo gledaju kako smanjiti troškove. Otjerat sve gnojivom motikom treba. Što prije to bolje.
Na tjeranje zaboravi. To se ne moze desiti. Prodao si klub i sad se povinuj njihovim odlukama. To i jeste cijena prodaje.
Mi nemamo klub u svojim rukama da bi mogli tjerati nekoga.
Mozemo se samo nadati da ce se pojaviti neko treci ko ce dati pare i preuzeti nas.

Ili da mi navijaci pokusamo skupiti, lupam sad, 5 miliona eura i da iskesiramo kinezu.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 02 apr 2017, 23:28

Neopisiv osjecaj je vidjeti na istoku gomilu cobana koji bukvalno od 5min psuju skoro svakog svog igraca. Caste ih uvredama koje nisam odavno cuo. Hebe te posao, zena, i jos 1001 stvar u zivotu al zato postoji utakmica i Fudbalski klub Sarajevo da lijecis svoje koplekse, a kazes da volis taj klub. Zelim u narednom periodu sto vise losih rezultata, remija i poraza svom klubu pa da dozivim na tom istom istoku da od silnog psovanja i vrijedjanja igraca nekog od tih kretena srce opali i dozivi srcani. Osjecaj bi mi bio neopisiv

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 apr 2017, 23:28

Presudilo je to sto na klupi nema igraca za FK Sarajevo,apsurd je da cijelo drugo poluvrijeme Sarajevo na svom terenu sansu imati nemoze.To je mene najvise zabolilo da nismo u stanju Radniku cija je odbrana po meni goli k.urac i svaki put kad smo napali ih dosli smo u sansu.

Amer Bekic je po meni iskoristio svoju sansu,jedino taj promasaj lopte,ostalo sasvim dobro.

Balic budaletina,smjesan,samo na silu igra ,krkanski ,trebalo mu se zahvaliti vec na pauzi sada.

Nemam snage da pametujem vise,nisam zadovoljan stanjem u klubu,ovo na terenu danas je samo odraz tog stanja u vrhu kluba.Sabrina,Pape,Hujic ,par Kineza to je osudjeno na propast.

Dobro po Calu sto je otisao na zapad na kraju tekme,jel sam ostao haman zadnji na tribini i mislim da mu nebi prijalo dosta.komentara od nekih pojedinaca da ne govorim sta
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 02 apr 2017, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 apr 2017, 23:29

Polako, došao je onaj novi tanov čovjek - Drek Chin! I samo ime mu govori u šta će nas zaviti! Goooooooori žeeeelja svaaaaaaa, prćiiiijaaaaa..
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 apr 2017, 23:30

ado-hz je napisao/la:Zelim u narednom periodu sto vise losih rezultata, remija i poraza svom klubu pa da dozivim na tom istom istoku da od silnog psovanja i vrijedjanja igraca nekog od tih kretena srce opali i dozivi srcani. Osjecaj bi mi bio neopisiv
Pa ti si onda gori od tih koji psuju igračima jer igraju k'o krembili cijelu sezonu. Čuj osjećaj bi ti bio neopisiv da nekog opali srčani. Svašta pročitati. :shifty:
Samo Saraj'vo.

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 02 apr 2017, 23:30

Nisam odavno nista napisao, al pratim forum uglavnom. Neki dan je neko napisao da je poraz od Slobode na Kosevu u kupu bila kap koja je prelila casu. Ovo veceras je kap koja je prelila moju casu. Nemam uopce snage da komentarisem tekmu.
Pa ljudi moji, toliko toga nam se otvorilo i poklopilo da sam ja, vjeciti optimista, fakat ocekivao borbu za titulu u ovoj Ligi za prvaka. I naravno, osvajanje iste po njenom zavrsetku.. Recite slobodno da sam budala ili sta vec!?
Toliko su me razocarali veceras da im svima zelim sve najgore.. I igracima i trenerima i upravi i ekonomima i Sabrinama i svima.. Fuj kako su me samo prizemljili veceras..

Isto je neko napisao da smo treci po kvaliteti u ligi, e pa nismo ni treci.. Mozemo zavrsiti kao treci igrom slucaja, al ta ista Sloboda nas je neki dan nakantala bez pola tima.. A ni Radnik, redovna musterija u proslosti, nije puno iza nas..
U Kupu cemo vjerovatno u finale a tamo nek nam je Bog na pomoci.
Zadnja izmjena: MartinSco, dana/u 02 apr 2017, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
IDEMO PONOVO!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 02 apr 2017, 23:32

PitarBordo je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Zelim u narednom periodu sto vise losih rezultata, remija i poraza svom klubu pa da dozivim na tom istom istoku da od silnog psovanja i vrijedjanja igraca nekog od tih kretena srce opali i dozivi srcani. Osjecaj bi mi bio neopisiv
Pa ti si onda gori od tih koji psuju igračima jer igraju k'o krembili cijelu sezonu. Čuj osjećaj bi ti bio neopisiv da nekog opali srčani. Svašta pročitati. :shifty:
Naravno da sam gori, jer kad nekom psujes majku, sestru, da ne pisem ovdje kakvim gadostima se caste, pa taman igrali najgore na svijetu....ja tim likovima zelim sve najgore u zivotu sto im se moze desiti.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 apr 2017, 23:32

ado-hz je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Naravno da sam gori, jer kad nekom psujes majku, sestru, da ne pisem ovdje kakvim gadostima se caste, pa taman igrali najgore na svijetu....ja tim likovima zelim sve najgore u zivotu sto im se moze desiti.
:urnebes:

Ubit' će te mržnja. :salut:
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 02 apr 2017, 23:33

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 02 apr 2017, 23:34

MartinSco je napisao/la:Nisam odavno nista napisao, al pratim forum uglavnom. Neki dan je neko napisao da je poraz od Slobode na Kosevu u kupu bila kap koja je prelila casu. Ovo veceras je kap koja je prelila moju casu. Nemam uopce snage da komentarisem tekmu.
Kad nismo prosle godine uspjeli nesto promijeniti nakon sramote protiv Slobode necemo nikada.

Uf kad se sjetim... :sick:

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 02 apr 2017, 23:34

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 02 apr 2017, 23:34

Kad bi bar ovi lopovi što su otišli Dino, Kusturica.. izašli u javnost i progovorili malo o Tanu, njegovim ljudima u klubu i ambicijama istih.

Kakvi su planovi i kakav je dogovor bio tih ljudi koji su našli Tana i kakve su imali planove sa njim i sa klubom. Šta očekivati u budućnosti?

Ili je bilo, otplati dugove, napravimo terene u Butmiru, malo poguraj da se uzme titula i onda ćemo mi kao sposobni i iskusni sportski radnici uspjeti sami voditi klub, a vremenom će se uloženo vratiti?!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 apr 2017, 23:36

ado-hz je napisao/la:Neopisiv osjecaj je vidjeti na istoku gomilu cobana koji bukvalno od 5min psuju skoro svakog svog igraca. Caste ih uvredama koje nisam odavno cuo. Hebe te posao, zena, i jos 1001 stvar u zivotu al zato postoji utakmica i Fudbalski klub Sarajevo da lijecis svoje koplekse, a kazes da volis taj klub. Zelim u narednom periodu sto vise losih rezultata, remija i poraza svom klubu pa da dozivim na tom istom istoku da od silnog psovanja i vrijedjanja igraca nekog od tih kretena srce opali i dozivi srcani. Osjecaj bi mi bio neopisiv
Kad covjek vidi s kakvim pacijentima dijeli tribinu, nista drugo i nismo ni zasluzili.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 02 apr 2017, 23:37

@PitarBordo
Tebi je mozda smijesno al meni je zalosno sta sve covjek moze da cuje i kakvim gadostima mozes da castis svoje igrace. A ja cu da uzivam i nakon narednog kiksa samo da vidim kako jedu svoja damu, psuju, caste gadostima igrace. Veceras se i Cala pocastio sa par slatkih uvreda, taj isti Cala u kojeg ste se kleli do juce.....klub se ne volim kroz psovke i vriedjanje nego se daje podrska i kad lose i najgore igaju pa taman da je to tako 10god.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 02 apr 2017, 23:37

Kad se kiksa odmah se hvataju istoka i tih što psuju igračima, kao nismo ništa bolje ni zaslužili. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, HyperOS, iliyaa8, napoleon72, riki46, Tatamata1946 i 67 gostiju.