NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2016/2017
Da Curry ili James rade ovo sto RW radi, mislim da ne bi bilo pitanja izmedju njih i Hardena u trci za MVP.
Premalo se Russell respektuje za ovo sta radi.
- Nail for Real
- Kontakt:
Zar stvarno mislis da bi Curry i James ovoliko carinili loptu u napadu? To ti je isto ko da si napisao da je Bryant vise asistirao ne bi se smatrao sebicnim igracem. Igraci su takvi kakvi jesu, ove sbbkbb diskusije su nepotrebne.QUARTERBACK je napisao/la:Da Curry ili James rade ovo sto RW radi, mislim da ne bi bilo pitanja izmedju njih i Hardena u trci za MVP.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
promasio si poentu mog posta a ona je u drugoj recenici, a ne u ovom iznad sto sam napisao.. zivio ti meni ljudinoNail for Real je napisao/la:Zar stvarno mislis da bi Curry i James ovoliko carinili loptu u napadu? To ti je isto ko da si napisao da je Bryant vise asistirao ne bi se smatrao sebicnim igracem. Igraci su takvi kakvi jesu, ove sbbkbb diskusije su nepotrebne.QUARTERBACK je napisao/la:Da Curry ili James rade ovo sto RW radi, mislim da ne bi bilo pitanja izmedju njih i Hardena u trci za MVP.

- Nail for Real
- Kontakt:
Mislim da se dovoljno respektuje, samo sto Russelovi fanovi imaju problem da se Harden dovodi u diskusiju za MVP-a, pa svaki negativni komentar o Westbrooku tumace da se isti ne cijeni dovoljno.QUARTERBACK je napisao/la:promasio si poentu mog posta a ona je u drugoj recenici, a ne u ovom iznad sto sam napisao.. zivio ti meni ljudinoNail for Real je napisao/la:Zar stvarno mislis da bi Curry i James ovoliko carinili loptu u napadu? To ti je isto ko da si napisao da je Bryant vise asistirao ne bi se smatrao sebicnim igracem. Igraci su takvi kakvi jesu, ove sbbkbb diskusije su nepotrebne.QUARTERBACK je napisao/la:Da Curry ili James rade ovo sto RW radi, mislim da ne bi bilo pitanja izmedju njih i Hardena u trci za MVP.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Druze Westbrooku je kandidat Harden, igrac po kojem se takodjer redovno konstantno sere vec godinama.QUARTERBACK je napisao/la:promasio si poentu mog posta a ona je u drugoj recenici, a ne u ovom iznad sto sam napisao.. zivio ti meni ljudinoNail for Real je napisao/la:Zar stvarno mislis da bi Curry i James ovoliko carinili loptu u napadu? To ti je isto ko da si napisao da je Bryant vise asistirao ne bi se smatrao sebicnim igracem. Igraci su takvi kakvi jesu, ove sbbkbb diskusije su nepotrebne.QUARTERBACK je napisao/la:Da Curry ili James rade ovo sto RW radi, mislim da ne bi bilo pitanja izmedju njih i Hardena u trci za MVP.
Ovdje je problem sto vi ignorisete cinjenicu da je Hardenova sezona jednako impresivna, zbog dva skoka koja mu fale za TD. Sezone su tu negdje, toga su svi svjesni, Harden ce osvojiti zbog omjera ekipa koji je uvijek bio jedan od kljucnih faktora.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sve to stoji, ja npr. cijenim izuzetno Hardena kao igraca, i na kraju se sve svodi na subjektivnu percepciju prema obojici, jer realno je da kod vecine postoji odredjeni animozitet prema Wesbtrooku i ovom sto radi jer vecina ga gleda kao 'indijanca'.. Nemam nista protiv da Harden osvoji tu nagradu, ali kazem samo za ovu situaciju gore, realnost je da eto lupam Lebron ima ove statistike Westbrookove, i da Cleveland ima losiji omjer od Houstona ukupno, Harden u toj prici ne bi imao sta traziti, al eto helem nejse..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kemba Walker on fire!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Mozda bi kad bi Cle bio 9-i rekord lige u tome scenariu. Da su rekordi slicni WB je mvp bez dileme, ali obojica igraju bez allstara, tako da nek bude ko bude, sad se cini kao da ce WB uzet, Hardena ruka zeznu.QUARTERBACK je napisao/la:Sve to stoji, ja npr. cijenim izuzetno Hardena kao igraca, i na kraju se sve svodi na subjektivnu percepciju prema obojici, jer realno je da kod vecine postoji odredjeni animozitet prema Wesbtrooku i ovom sto radi jer vecina ga gleda kao 'indijanca'.. Nemam nista protiv da Harden osvoji tu nagradu, ali kazem samo za ovu situaciju gore, realnost je da eto lupam Lebron ima ove statistike Westbrookove, i da Cleveland ima losiji omjer od Houstona ukupno, Harden u toj prici ne bi imao sta traziti, al eto helem nejse..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
RW jos 1as za novi TD...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ja ne vidim da iko ignorise hardenovu odlicnu sezonu, svi i govore da ce jedan od njih uzeti MVP i da ce biti zasluzeno ko god uzme... problem su ljudi koji omalovazavaju westbrookove TD-ove nazivajuci ga indijancem i nekim zbog koga oklahoma igra odbranu 4 na 5... isto kao da imaju skor 15-50, a ne da se bori za 4. mjesto na zapadu...Donnie Darko je napisao/la:Ovdje je problem sto vi ignorisete cinjenicu da je Hardenova sezona jednako impresivna, zbog dva skoka koja mu fale za TD.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Startna petorka Memphisa: Selden, Allen, Conley, Ennis i Wrihgt. Hmmm. Sa klupe vrebaju opasni Baldwin i Daniels.
- Stone Island
- Kontakt:
Svaka čast Hardenu ali ove sezone sa Russelom ne može niko u istu rečenicu.
Memphis zaista simpaticna ekipaBernardBarnjak je napisao/la:Startna petorka Memphisa: Selden, Allen, Conley, Ennis i Wrihgt. Hmmm. Sa klupe vrebaju opasni Baldwin i Daniels.

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Joj ovog Westbrooka što siluje, pa što ne da loptu Oladipu da ih vrati u tekmu 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
RW novi TD, 40-ti ove sezone...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:ja ne vidim da iko ignorise hardenovu odlicnu sezonu, svi i govore da ce jedan od njih uzeti MVP i da ce biti zasluzeno ko god uzme... problem su ljudi koji omalovazavaju westbrookove TD-ove nazivajuci ga indijancem i nekim zbog koga oklahoma igra odbranu 4 na 5... isto kao da imaju skor 15-50, a ne da se bori za 4. mjesto na zapadu...Donnie Darko je napisao/la:Ovdje je problem sto vi ignorisete cinjenicu da je Hardenova sezona jednako impresivna, zbog dva skoka koja mu fale za TD.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
BernardBarnjak je napisao/la:Startna petorka Memphisa: Selden, Allen, Conley, Ennis i Wrihgt. Hmmm.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Isto tako imas ljude koji tvrde da bi MVP Hardena bila najveca kradja ikad, da je Curry rukometas, James kraljica, razne gluposti oko Duranta i Kawhia.
Iako se gore navedeni igraci jednako, ako ne i vise omalozavaju, samo jedna strana trabunja o toboze nekoj ugrozenosti.
Iako se gore navedeni igraci jednako, ako ne i vise omalozavaju, samo jedna strana trabunja o toboze nekoj ugrozenosti.

- BernardBarnjak
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Startna petorka Memphisa: Selden, Allen, Conley, Ennis i Wrihgt. Hmmm.
Nije isto. Nemoj zezati... Mempis je PO ekipa a ovi...

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Jos kad bi Pacersi pobjedili veceras...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.