FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad treba negdje vani ova dva boda nadomjestiti..steta sto se nocas nije zabilo iz onoliko sansi. Vratice se nekad sanse..samo ne treba odustajati! Igramo vec u srijedu, nocas ohladiti glave, od sutra vec pripreme za Tz. Nadam se da nece ponoviti ono od prije dve i kusur hefte.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ja ovim igracima nista ne zamjeram, jednostavno oni bolje od ovog ne mogu. Jedino bih Duljevicu bejzbol palicom obje noge polomio. Fuj ko je nama kapiten. To je najbolji dokaz kakva smo mi smijurija postali, kad je neko njegovih ljudskih i igrackih kvaliteta nas kapiten.
Ova sezona je gotova. Mozda eto taj kup, ali i to je mrka kapa.
Moje Sarajevo, na niske si grane spalo.
Posjeta iznenadjujuca. Ovi igraci ne zasluzuju onoliki broj navijaca. Jos su jednom izdali sve one koji su uprkos svim nedacama se skupili u velikom broju.
Nabijem na neku stvar sve one koji su klub doveli ovdje gdje smo sad.
A sta da ocekujemo slijedece sezone?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Posjeta iznenadjujuca. Ovi igraci ne zasluzuju onoliki broj navijaca. Jos su jednom izdali sve one koji su uprkos svim nedacama se skupili u velikom broju.
Lelić je brži i dobar za povuć loptu....šteta što je sam sebe sjebo sa šišom **** ga ona....ubijeđen sam da Herić može bolje odigrat od Rustema...f0rest1946 je napisao/la:Pa sta je mogao????BICA je napisao/la:Cala povuko pravi potez sa ovim izmjenama,hahahahaha![]()
![]()
smijesni smo drama
Da ubaci mozda Adilovica ili Kovacevica?
teško, smješi nam se isti scenario, mi i dalje igramo na posjed, svaki iole pametan protivnik nas razvali grubom igrom i na kontre, večeras je bio školski primjer kako nas sjebat i zaustaviti, u biti Sarića ako zatvori bilo ko ENDE....muhamedhulk je napisao/la:Sad treba negdje vani ova dva boda nadomjestiti..steta sto se nocas nije zabilo iz onoliko sansi. Vratice se nekad sanse..samo ne treba odustajati! Igramo vec u srijedu, nocas ohladiti glave, od sutra vec pripreme za Tz. Nadam se da nece ponoviti ono od prije dve i kusur hefte.

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 02 apr 2017, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta nam uradise od kluba. Da drugu sezonu za redom strepimo hocemo li izboriti Evropu ili ne.
Nemam rijeci, da napisem ista vise.
Cala i strucni stab nesmiju stradati zbog ovih budala na terenu, a pogotovo ovih u upravi.
Nemam rijeci, da napisem ista vise.
Cala i strucni stab nesmiju stradati zbog ovih budala na terenu, a pogotovo ovih u upravi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mislim da je jasno da cak i cali glavni cilj europa.
Najebem se majki igracima zbog toga sto se valjaju ko picke i cekaju 80 minutu pa nesta zure da dadnu go
Najebem se majki igracima zbog toga sto se valjaju ko picke i cekaju 80 minutu pa nesta zure da dadnu go
Amer Dupovac!
Da mi je jednom otici s njima na pripreme da vidim sta to tacno uigravaju xD
Još ne treba zatvarati kišobran, nikad se ne zna ko će nas, pljuvače, pišnuti.Evander je napisao/la:Ja ovim igracima nista ne zamjeram, jednostavno oni bolje od ovog ne mogu. Jedino bih Duljevicu bejzbol palicom obje noge polomio. Fuj ko je nama kapiten. To je najbolji dokaz kakva smo mi smijurija postali, kad je neko njegovih ljudskih i igrackih kvaliteta nas kapiten.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
hvalaDenchiNL je napisao/la:Primorac je napisao/la: gledao sam utakmicu pa zato i pišem
reci da sam te ja poslo
- robertkosar
- Kontakt:
Kakve bolan glave ohladit jesil ikad vidio da covjek hladi prazne boce , sta ce hladit kad nemaju ni u glavi ni u nogama . Covjek vara tri igraca i umjesto da da suigracu koji je u sansi on suta nerezonski nebu pod oblake . I ovakve stvari cala tolerise . Kovacevic je ramos za pojedine igracinemuhamedhulk je napisao/la:Sad treba negdje vani ova dva boda nadomjestiti..steta sto se nocas nije zabilo iz onoliko sansi. Vratice se nekad sanse..samo ne treba odustajati! Igramo vec u srijedu, nocas ohladiti glave, od sutra vec pripreme za Tz. Nadam se da nece ponoviti ono od prije dve i kusur hefte.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
**** TI ŽELJEZNIČAR, SLOBODU, RADNIK I LIGU I... MA SVE
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zaklet na Bordo Bijele Boje....
Podrska MEHMEDU JANJOSU!
Podrska MEHMEDU JANJOSU!
Zalosno sta nam od kluba uradise, fuj gamadi jedna !!!!!
Samo me strah sta nas tek ceka slijedece sezone sa onim kretenom kojem puca ku.rac sto postojimo **** li mu majku majcinu !! Od svih milijardera i vlasnika svijeta, mi najgoreg dobismo !
Cala ti nisi zasluzio ovo kao ni navijaci !!

Samo me strah sta nas tek ceka slijedece sezone sa onim kretenom kojem puca ku.rac sto postojimo **** li mu majku majcinu !! Od svih milijardera i vlasnika svijeta, mi najgoreg dobismo !

Cala ti nisi zasluzio ovo kao ni navijaci !!
04.10.2009 !!
I vi sto ste prozivali sjever za Elvira, srdacan pozdrav 

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
U pravu si ti,Nedim nema ni mase ni kilaze. Djaba mu sto zna igrati i sto je decko rasni strijelac kad metar i vaga kazu NEDenchiNL je napisao/la:Primorac je napisao/la: gledao sam utakmicu pa zato i pišem
reci da sam te ja poslo
Nazalost ovaj remi je definitivno ubio nasu nadu za titulu.
Treba momke podrzat jos ovih 9 utakmica i onda upravi pod prozore da nam kazu koji je plan obog kluba naredni 5 godina. Fina podsjeta, sjever odavno nije bio bolji svaka cas.
Treba momke podrzat jos ovih 9 utakmica i onda upravi pod prozore da nam kazu koji je plan obog kluba naredni 5 godina. Fina podsjeta, sjever odavno nije bio bolji svaka cas.
Prvo dobro, drugo Katastrofa. Šteta za izgubljena dva boda. Ne krivim igrače jednostavno ne znaju bolje i to je to. Moramo dalje!
Puna podrška Čali.
Puna podrška Čali.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Poslije ovoga veceras strah me samo da se ne desi najgori moguci scenarij i da ostanemo bez europe....... sta onda??
04.10.2009 !!
Evropa nije upitna, mogu se kladiti ko god hoće. Ali šta će nam i Evropa ako imaš ovakve krampa u klubu? Tačno se vidjelo u 55 minuti da će biti neriješeno i da niko nema ideje šta da uradi sa loptom. Ne mogu vjerovat da igrač kruži oko lopte a ne ide na nju da bi je centrirao, da čeka da ode u aut, a može je stići i nastaviti akciju. Ne znam, nisam od onih koji voli puno kritikovati, ali je sigurno da čitava ekipa na kraju sezone mora ići na remont.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
-
- Kontakt:
Problem Sarajeva je uprava FKS odnosno vecinski vlasnik koji ne ulaze nista specijalno vec drugu sezonu nema ambicija,pojacanja. Ne znam koji je nacin al nesto se mora mjenjati ovo nije dobro
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, Amidzaa, Anex, bhfanatic14, bordospartanac, Bosniacum Lilium, bvsic, Confiance, Direktorcic, Dobrinja12345, fks74, Fudo, Google Adsense [Bot], Haksss, hazarder, iliyaa8, insimadop, James1987, johntravolta123, JuricaSpindl, karama10, Lavcina, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, MokraKifla, Morgen19, mosarajvosa83, napoleon72, newton_heath_lyr, PapakIzSa, Posejdon, rimljanin90, tajsamja, Taree, zagorski, zemuntrg i 485 gostiju.