FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovaj izvještaj je vrijedilo čekati.
Sta kazu Zeba igrao rukom kod drugog gola [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
dadoprso je napisao/la:Treba dovesti Ordagića i onog mališana iz Sandžaka pa komotno ispratit Srobodu u federalnu

Solina navija za Slobodu!
Obrukao se Sandzaklija protiv Miroslava. Pokusao mu prodati foru,ali to kod Mire ne pali kao kod onog pitara.
zasto da ne, dobit ce te pristojnu odstetuSOLINA je napisao/la:dadoprso je napisao/la:Treba dovesti Ordagića i onog mališana iz Sandžaka pa komotno ispratit Srobodu u federalnu

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Re: RE: Re: FK Željezničar
Procita ga mico ko bogi knjigu, ali opet mislim da ce mali biti kvalitetan igrac po nasim standardimaLjoZee je napisao/la:Obrukao se Sandzaklija protiv Miroslava. Pokusao mu prodati foru,ali to kod Mire ne pali kao kod onog pitara.
irfo je napisao/la: zasto da ne, dobit ce te pristojnu odstetu
Konkretno mislim na Ordagu,znam odlično momka (privatno) taj će prije preći u Kinu nego kod vas

znas ga pravo, pa momak za zelju navijaSOLINA je napisao/la:irfo je napisao/la: zasto da ne, dobit ce te pristojnu odstetu
Konkretno mislim na Ordagu,znam odlično momka (privatno) taj će prije preći u Kinu nego kod vas

U pravu si zato i igra kod vas,ajde ba ne diPr i vidimo se 29.4. i ponesite topovskeirfo je napisao/la: znas ga pravo, pa momak za zelju navija

- MocMahale444
Vala šteta što se pušta da kozoyebi i ostali mufloni nam kvare temu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne igra svak za klub koji navija, ali polako, cujemo se na ljetoSOLINA je napisao/la:U pravu si zato i igra kod vas,ajde ba ne diPr i vidimo se 29.4. i ponesite topovskeirfo je napisao/la: znas ga pravo, pa momak za zelju navija

Uobicajno je da sve sto vazi za druge na ovom forumu ne vazi za nas i kod nas.
Onaj Obradovic daleko najlošiji večeras u Radniku. Čovjek je bukvalno svaku loptu izgubio.
Moderatori ne kroce ovdje vise nazalost, ni postovi onog padobranca od sinoc jos nisu pobrisaniLjoZee je napisao/la:Uobicajno je da sve sto vazi za druge na ovom forumu ne vazi za nas i kod nas.
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 02 apr 2017, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
ja sam još pod utiskom od juče ... prvo sam mislio napisati par "pametnih" ... ali čemu šuplja, sve se može sažeti u jednu prosto proširenu rečenicu "jedan je željo, sve ostalo dolazi iza!"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Bjezimo tricu Saraj'vu 

Ovaj kiks FK Nafake treba dobro iskoristiti.....ako dobijemo u Mostaru,mislim da je titula 80% nasa,ukoliko bude nerijeseno,sanse su i dalje 45:55% na strani Zrinjskog.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Radnik pa i Sloboda opasno prijete Sarajevu u borbi za treće mjesto koje vodi u Evropu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.