DenchiNL je napisao/la:Ajax se javio za Hadžića
Svima valja, samo nama u prvom timu ne, hahah komedija
Razumijem da u nas igraju strvine u odbrani, ali ako je mali talenat, neka ih mozgom pobjeđuje

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
DenchiNL je napisao/la:Ajax se javio za Hadžića
Lažeš. Mene prijatelji iz drugih gradova zovu, koji su stigli u ŠeherEvander je napisao/la:Pokusao danas nagovoriti bilo koga da ide na tekmu, ma nema sanse.
Ja skidam kapu momcima sa straneledesma je napisao/la:Lažeš. Mene prijatelji iz drugih gradova zovu, koji su stigli u ŠeherEvander je napisao/la:Pokusao danas nagovoriti bilo koga da ide na tekmu, ma nema sanse.
Ok, lazem. Ti si bio sa mnom danas pa si se sam uvjerio da lazemledesma je napisao/la:Lažeš. Mene prijatelji iz drugih gradova zovu, koji su stigli u ŠeherEvander je napisao/la:Pokusao danas nagovoriti bilo koga da ide na tekmu, ma nema sanse.
Imas pppasica je napisao/la:Ko ja vlasnik Garmonda?Orangina85 je napisao/la:
Ili ti namjerno lazes ili tebe neko laze. Ovo provjereno znam da nije istina.
Inace se vidi neka promjena u marketingu i ovim tekstilom u zadnje vrijeme, svidjaju mi se ideje. Pretpostavljam da je napokon dato nekome da dizajnira kako treba.
I da Torpedo
Brate, ti ćeš i u dženetu/raju naći nešto loše, pa kako tako? Jesi li ti ikad u životu zadovoljan, ali ikad?Evander je napisao/la:Ok, lazem. Ti si bio sa mnom danas pa si se sam uvjerio da lazemledesma je napisao/la:Lažeš. Mene prijatelji iz drugih gradova zovu, koji su stigli u ŠeherEvander je napisao/la:Pokusao danas nagovoriti bilo koga da ide na tekmu, ma nema sanse.
Hvala druzeFrancescoTotti je napisao/la:Bht ce ti prenosit.Carlo je napisao/la:Raja, ko ce prenositi i hoce li biti kakvog streama za nas koji nismo u mogucnosti otici na tekmu
Ma nabijem ja te, što žive od euforije!!!!!!! Ni ja nisam zadovoljan, ali brate moj GRB je GRB!Bordomen je napisao/la:Ja skidam kapu momcima sa straneledesma je napisao/la:Lažeš. Mene prijatelji iz drugih gradova zovu, koji su stigli u ŠeherEvander je napisao/la:Pokusao danas nagovoriti bilo koga da ide na tekmu, ma nema sanse.
ali mi iz Sarajeva smo se ohladili jbg takvi smo
danas ako bude 5-6k ok ali ako u srijedu dobijemo onda ce biti euforije 20-ak ljudi koje ja znam bi opet otisli 100%
danas aBd 2-0/3-1
Znaci Pavlović se oporavio, a Said nijeescobarpablo je napisao/la:Pavlović, Hodžić, Rustemović, Novaković, Duljević, Sarić, Crnkić, Hebibović, Balić, Al. Bekić i Am. Bekić.