Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Young Boys preokret u nadoknadi. 

Jesam ja jedini vjerovao da Swansea može dobiti?

Imao sam i ja keca al na nekim ludjackim tiketima.arelinho je napisao/la:Jesam ja jedini vjerovao da Swansea može dobiti?![]()
Skido danas under 0.5 njih i Sevillu, Sevillu kombinovo s Amkarom X. Dobro je s obzirom da je sinoc malo se krenulo izmicat kontroli.
Samo lagano moze.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Mene evo oboriše i sada moram popravni igrati.Effenberg je napisao/la:Imao sam i ja keca al na nekim ludjackim tiketima.arelinho je napisao/la:Jesam ja jedini vjerovao da Swansea može dobiti?![]()
Skido danas under 0.5 njih i Sevillu, Sevillu kombinovo s Amkarom X. Dobro je s obzirom da je sinoc malo se krenulo izmicat kontroli.
Samo lagano moze.

Normalno je trebo kec doci. Boro nista nije ni pokuso naprijed ko i ocekivano al perfekt odbrana. Njih nikad ne treba over taman da im Barsa + Real izadju s 22 igraca na teren. Upamtite ovo!
A kako Palermo mulja, haja neka ih jbg razumijem sirotinja ispadaju valja zivit od neceg.
A kako Palermo mulja, haja neka ih jbg razumijem sirotinja ispadaju valja zivit od neceg.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
De molim vas mozel neko sastavit kvotu 4-5 dobitni i nek mi se javi u PP....Allaha mi pocasticu ga 5 eura na WWin
Hajdeeee Cepedeeee.
Milan.PrinceofVeresija je napisao/la:De molim vas mozel neko sastavit kvotu 4-5 dobitni i nek mi se javi u PP....Allaha mi pocasticu ga 5 eura na WWin

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Recu vam samo jednu stvar, yebo over yebo under, slijedeci go je bogovska oklada! Lorient @1.9, Arsenal kod 0:1 @2.23 sta ce ti vise!
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ima karaktera ona probace okrenut. Bolja je od ove. Borila se ko lav sudeci po kretanju rezultata. Ja ne smjedoh na 4 kvotu live dok je grcala. Doduse cekam Krunicku chokericu i Lorient 1x za pare. Ne smjedoh Lorient cisti kec a to oklada dana bi. Stqvio sam i ja tu Royg sa ovom protiv Krunicke sto igra da me zagradi taj tiket. Tako da drzim nam fige.Willy je napisao/la:Hajdeeee Cepedeeee.
Effenberg je napisao/la:Recu vam samo jednu stvar, yebo over yebo under, slijedeci go je bogovska oklada! Lorient @1.9, Arsenal kod 0:1 @2.23 sta ce ti vise!
Meni je to najbolja igra na lajvu.

Ma ludilo. Kad padne to je to zivio sretno i prijatno!arelinho je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Recu vam samo jednu stvar, yebo over yebo under, slijedeci go je bogovska oklada! Lorient @1.9, Arsenal kod 0:1 @2.23 sta ce ti vise!
Meni je to najbolja igra na lajvu.![]()

Sad mi upade Santander na 1:2 super jer s tu trpo da se gradim ovu ako mi ne dodje Krunic. Lagano sad do meca babuke. Kombinovo Royg sa Valencijom i babukom na jos jedan. Prepisujte ide me danas!
To sto se "sljedeci gol" ne moze graditi je mozda velika prednost. I ja cesto gradim kad igram, ali mislim da nije dobra stvar. U redu je ako ti je tanak bankroll pa se moras nekako zastititi ili ako procijenis da ce ono sto cekas proci teze od ocekivanog. U redu je isto ako imas veliku ukupnu kvotu pa ne zelis da propadne sve, ali ako se radi o singlovima ili dublovima onda je gradjenje siguran put u minus jer gradimo samo kad dobijamo i time smanjujemo dobitak, a kad gubimo onda ne gradimo, znaci minus zagarantovan.Effenberg je napisao/la: Ma ludilo. Kad padne to je to zivio sretno i prijatno!
Sad mi upade Santander na 1:2 super jer s tu trpo da se gradim ovu ako mi ne dodje Krunic. Lagano sad do meca babuke. Kombinovo Royg sa Valencijom i babukom na jos jedan. Prepisujte ide me danas!
Ne znam naprimjer da li ti gradis undere, ali nekako nema logike. Jedino mozda makazice su okej.
To si apsolutno u pravu bvb, meni danas na 8€ uloga a cekam 38 daju 23€ na mec loptu moje ove. Jest chokala puno tokom meca al nisam dao. I dobro je. Treba odvagnutu po vrijednosti. Matematicki i po osjecaju.
Ako dobije Cepede smiješi se lijep dobitak. Hajde mala dobij to. 

Cepedeeee. 

Willy je napisao/la:Cepedeeee.

Hoćeš igrati šta večeras da se prepiše?

Federer, Limun, Flensburg zd2, Mirza/Strycova, Gent ps1.arelinho je napisao/la:Willy je napisao/la:Cepedeeee.![]()
![]()
Hoćeš igrati šta večeras da se prepiše?![]()
ajde Tromso očepite... 

Ma svi ti latino narodi imaju karakteta i ono indijansko u sebi da se nikad ne predaju i do zadnjeg bore. A ne ko ova srpkinja. Njoj je do sminke i yebacina samo. Al libo me 80 sa njom 45 bez nje. Nadam se da ste me slusali Valensiju, uletii mi tu Royg jos babuka molim lijepo?arelinho je napisao/la:Willy je napisao/la:Cepedeeee.![]()
![]()
Hoćeš igrati šta večeras da se prepiše?![]()

Treba poslusat i druge. Ja danas ubjedjen bio da ne mogu obje svaba kec bit kaze mi pajdo jedan igraj Levera ja jos iz keca u kec stavi. Kad sere onda sere!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.