FK Radnički Lukavac

Brigada89
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Brigada89 » 26 mar 2017, 20:36

Jel ovo Mirnesu drugi autogol u drugoj uzastopnoj utakmici ? sta se sa njim desava?
Ja se slazem da se moze pokusat i da je izvodivo da ostanemo u ligi i da se infrastruktura podigne na veci nivo,mislim da ako se krene od necega,da ce mozda i neko sa strane,od sponzora prepoznat rad i volju za necim kvalitetnim i da ce pogurati...
Ali izgleda da je ova godina za nas kobna,da ispadamo po svemu sudeci ..daj boze da odustanu ekipe iz nizih liga

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 mar 2017, 20:40

SiouxLukavac je napisao/la:Za Radnički a i za grad Lukavac je sramota onaj travnjak i onaj pomoćni teren ali neuporedivo veća sramota bi bilo igrati derbi sa Prokosovićima i Poljicem. Lukavac kao grad zaslužuje klub u prvoj ligi. Danas odlična atmosfera, bez obzira na kišu i hladno vrijeme - solidna posjeta.

Rješenje nije ispadanje, to bi bila velika sramota.
Pokušati izboriti opstanak, nije nemoguće iz razloga što sigurno neće ispasti 5 ekipa jer će neko otkazati ulazak.
Ukoliko se bude ispred Banovića, Čapljine i Seme - opstanak je tu, te ekipe nit su jače nit su slabije. Sve ekipe imaju isto bodova. Kada bi se u sljedeća dva kola uzelo 6 bodova što je realno, 'odlijepili' bi se od te tri ekipe vjerovatno.

Ukoliko bi se izborio opstanak, drastično treba mjenjati. Travnjak glavnog stadiona i pomoćni. Za to nisu potrebni milioni. Ukoliko se pametno troši, može se igrati prva liga i popravljati infrastruktura. Meni se sviđa rad ovih novih ljudi u klubu po ovim obavjestima na fb stranici kluba, samo neka bude transparentno a ne sumnjam u to jer načelnik obilazi klub.

Dok postoje teoretske šanse, ne treba gubiti nadu. Kvalitet ne igra veliku ulogu, pogotovo pred kraj sezone, jer je ova liga čisti kriminal.
Zasto je sramota igrati sa Poljicem ? Zasto smo toliko bahati ? Mi to nesto bolji od njih ? Da li znate da je Radnicki dugo godina igrao sa Puracicem u istom rangu? Ne vidim ja sramotu igranja u nizem rangu ako se uprava fokusira na infrastrukturu. To za mene nije sramota to je za mene uspjeh. I ne zelim da budem pogresno shvacen ovde jer zelim da ispadnemo ali samo onda ako cemo krenuti raditi za klub dugorocno a ne ovako jer ovo ne ide vise .I jos nesto , protiv trenutne uprave apsolutno nemam nista daleko od toga ali ljudi zivotarenjem u drugoj ligi sjever u par sezona mi sa parama od opstine i nekih akcija , projekata mozemo napraviti uslovan stadion kako za igranje tako i za treniranje. A kada imas nesto tako onda je najlakse naci igrace za igrati pa tu je Sloboda te druge ekipe od koje uvijek mozemo dobiti igraca na posudbu ali ko ti zeli poslati igraca na posudbu kada taj isti igrac moze slomiti nogu samo hodajuci na terenu....Zar niko od vas nije primjetio da ljudi iz saveza forsiraju ekipe koje ulazu u infrastrukturu ? Ali znamo napisati obavjestenje i svi su krivi samo mi ne. Ljudi osvjestimo se...

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 mar 2017, 20:42

Brigada89 je napisao/la:Jel ovo Mirnesu drugi autogol u drugoj uzastopnoj utakmici ? sta se sa njim desava?
Ja se slazem da se moze pokusat i da je izvodivo da ostanemo u ligi i da se infrastruktura podigne na veci nivo,mislim da ako se krene od necega,da ce mozda i neko sa strane,od sponzora prepoznat rad i volju za necim kvalitetnim i da ce pogurati...
Ali izgleda da je ova godina za nas kobna,da ispadamo po svemu sudeci ..daj boze da odustanu ekipe iz nizih liga
Ma slucajno je bilo nije vrijedno pominjati onu situaciju. Desi se jbg

hrubesch
Kontakt:

Post Postao/la hrubesch » 26 mar 2017, 22:06

sodaacm, vidim da si ti upucen, ali da ne citas pazljivo.Govorio sam o upravi od prije 3-4 godine, a ti spominjes 3 miliona.To da pitam starije, nemam razloga, jer Radnicki pratim od kvalifikacija protiv Tekstilca Derventa, znaci dovoljno sam star; a ti mozda tada nisi bio ni rodjen. Što se tiče duga, sav dug je nasto za Bajrinog vakta (ne placanje poreza za tombolu, plus kamate 15 godina).Za vreme te uprave plate su bile 7700km, a nemoj molim te da uporedjujemo kvalitet tih igraca sa ovim sada; ili ne daj boze sa onim što je dovodio bivši predsjednik dok je vodio klub kao Djl (drustvo jednog lica).I na kraju, da sam u upravi, ne bi reko da nemaju pojma, kao što i nemaju.Samo sam realan i dobro informisan, za razliku od tebe.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 mar 2017, 22:21

hrubesch je napisao/la:sodaacm, vidim da si ti upucen, ali da ne citas pazljivo.Govorio sam o upravi od prije 3-4 godine, a ti spominjes 3 miliona.To da pitam starije, nemam razloga, jer Radnicki pratim od kvalifikacija protiv Tekstilca Derventa, znaci dovoljno sam star; a ti mozda tada nisi bio ni rodjen. Što se tiče duga, sav dug je nasto za Bajrinog vakta (ne placanje poreza za tombolu, plus kamate 15 godina).Za vreme te uprave plate su bile 7700km, a nemoj molim te da uporedjujemo kvalitet tih igraca sa ovim sada; ili ne daj boze sa onim što je dovodio bivši predsjednik dok je vodio klub kao Djl (drustvo jednog lica).I na kraju, da sam u upravi, ne bi reko da nemaju pojma, kao što i nemaju.Samo sam realan i dobro informisan, za razliku od tebe.
Nista onda posto si upucen i zadovoljan sa Radnickim zadnjih 17 godina bujrum pisi saopstenja i **** savez i druge klubove po BH sto igramo na livadi. Samo toliko .

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 27 mar 2017, 00:32

Necu puno o utakmici, sve ste rekli ali vam je teren stvarno katastrofa. Kad sam zamisljao utakmicu danasnju, zakljucio sam prema terenu da ce pobjednik biti onaj koji postigne 1 gol, medjutim pohvalio bih igrace koji su na ovoj oranici postigli cak 4 gola. Bas je tesko uspostaviti igru bilo kakvu na ovom terenu, kako nasu, tako i vasu, iako vas nisam puno gledao. S najboljom namjerom vam zelim puno srece. Smatram da vam nikakva saopstenja i napumpavanje atmosfere nisu trebala, barem prozivanje Veleza u njima. Evo dokaz da ste pogrijesili jer ne vidim da se nesto pomoglo Velezu. U buducnosti budite umjereni i pazite sta iznosite. LP

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 27 mar 2017, 11:01

Pa nije se ni očekivalo da će Radnički biti oštećen u jučerašnjoj utakmici, nisu ni u savezu glupi, a mi saopštenja ne pišemo na osnovu samo utakmice iz Orašja nego na osnovu zadnji par sezona. Plus utakmica je bila prenošena uživo na 2 kanala.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 27 mar 2017, 14:12

čitam ove komentare i vidim neki bi volili da ispadnemo.ne mogu to da shvatim jer nam je trebalo više godina da se vratimo .što se tiče terena o kojem mnogo pričate , već je malo bolji i može se popraviti. igraće se samo 2 utakmice mjesečno , nema treninga na njemu . redovno kosit , valjat , na mjestima opet busjenovat i s minimalnim parama bit će dobar.u ovo stanje je i došao jer se na njemu i igralo i treniralo , i prvi tim i svi ostali...što se tiče ekipe , pa koga to možemo dovesti da igra za ove pare, nikoga. a de mi objasnite što nas nije pobijedio velež , koji eto sad ima para. i doveo POJAČANJA. pa na cijeloj utakmici su napravili jednu akciju dali go i šta su još imali.da mirnes nije sam sebi dao gol , koji bi rezultat bio...treba imat i malo sreće. i šta su to bolje druge ekipe. pa jebote zvijezda podera visočku bosnu , a dobila 3 komada u prošloj utakmici od bosna-seme.čapljina pobijedila goška , goražde u prošlom kolu poderalo travnik . ili eto sloga simin-han dovela 10 igrača -pojačanja , sve imena , pa što ne deru redom...i opet se vraćam na utakmicu , velike ekipe kad dobiju gol kao mi juče u 3-4 minuti , izgube se kao i naši momci , a opet su se uspjeli vratit se i to kako, e u r o g o l o v i m a..što se tiče prvenstva , biće tu kiksova na domaćem terenu i kod drugih ekipa što bi nama godilo . bojim se samo da poslije 7-8 kola bude jasno ko će se boriti za ulazak a ko otpada iz te borbe, pa da počne puštat-prodavat bodove .tek tad se neće znat ništa.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 27 mar 2017, 14:19

Kad se napravi plastika to znaci slijedece
Sve omladinske selekcije igraju na toj plastici po kisi, po snijegu po vrelini.
Sve treninzi sto muskih sto zenskih ekipa odvijali bi se na plastici.
Prvi tim bi trenirao na plastici

kao rezultat imas da se svake druge sedmice odigra utakmica na Josiku, na glavnom terenu. Da **** rak raka , ne moze se unistiti od 2-3 utakmice mjesecno.

Zakljucak svega jeste. Mora se uraditi pomocni teren i to plasticna trava. Drugih, jeftinijih i boljih rjesenja nema

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 27 mar 2017, 19:02

Biti ce to dobro jednog dana pa ko dozivi.
Samo Sioux 1989

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 27 mar 2017, 19:19

SPASIOC je napisao/la:čitam ove komentare i vidim neki bi volili da ispadnemo.ne mogu to da shvatim jer nam je trebalo više godina da se vratimo .što se tiče terena o kojem mnogo pričate , već je malo bolji i može se popraviti. igraće se samo 2 utakmice mjesečno , nema treninga na njemu . redovno kosit , valjat , na mjestima opet busjenovat i s minimalnim parama bit će dobar.u ovo stanje je i došao jer se na njemu i igralo i treniralo , i prvi tim i svi ostali...što se tiče ekipe , pa koga to možemo dovesti da igra za ove pare, nikoga. a de mi objasnite što nas nije pobijedio velež , koji eto sad ima para. i doveo POJAČANJA. pa na cijeloj utakmici su napravili jednu akciju dali go i šta su još imali.da mirnes nije sam sebi dao gol , koji bi rezultat bio...treba imat i malo sreće. i šta su to bolje druge ekipe. pa jebote zvijezda podera visočku bosnu , a dobila 3 komada u prošloj utakmici od bosna-seme.čapljina pobijedila goška , goražde u prošlom kolu poderalo travnik . ili eto sloga simin-han dovela 10 igrača -pojačanja , sve imena , pa što ne deru redom...i opet se vraćam na utakmicu , velike ekipe kad dobiju gol kao mi juče u 3-4 minuti , izgube se kao i naši momci , a opet su se uspjeli vratit se i to kako, e u r o g o l o v i m a..što se tiče prvenstva , biće tu kiksova na domaćem terenu i kod drugih ekipa što bi nama godilo . bojim se samo da poslije 7-8 kola bude jasno ko će se boriti za ulazak a ko otpada iz te borbe, pa da počne puštat-prodavat bodove .tek tad se neće znat ništa.
Prvo meni nije zelja da Radnicki ispadne samo tako i molim te ne gledaj tako plitko ali ako ispadnemo ne treba zuriti nazad u ovu preskupu ligu koja je skuplja i od PL. Najvise bi volio da Radnicki gradi infrastrukturu i da igra PL u isto vrijeme ali to realno za nas u ovom trenutku naucna fantastika. Zbog skupoce ove lige mi sa trenutnim godisnjim prihodima jedva spajamo kraj sa krajem, barem se tako da primjetiti. Ako ispadnemo u nizim rang automatski ce se moci ustediti veliki novac na godisnjem nivou te sam mislio da se taj "visak" novac utrosi na izgradnju infrastrukture. Na taj nacin bi mozda mogli izvuci koji kesh od privatnika kada se vidi utroseni novac i kada je opipljiv. To jeste dugotrajni proces od najmanje 3 sezone ali bi makar krenuli nesto raditi i uslove mozemo popraviti drasticno.Sto se tice terena , koliko puta sam procitao moze se popraviti , najmanje 3 sezone unazad a jos uvijek je livada znaci supljak prica. Malo istrazi o odrzavanju terena na netu gdje moze naci cak i nekoliko firmi na Balkanu sto se bave sa tim , pa ces vidjeti da odrzavanje terena nije samo pokosit i povaljat teren, mislim smijesno. Na kraju ja ovde ispade kao mrzitelj Radnickog , svasta.

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 28 mar 2017, 13:53

sodaacm je napisao/la:
SPASIOC je napisao/la:čitam ove komentare i vidim neki bi volili da ispadnemo.ne mogu to da shvatim jer nam je trebalo više godina da se vratimo .što se tiče terena o kojem mnogo pričate , već je malo bolji i može se popraviti. igraće se samo 2 utakmice mjesečno , nema treninga na njemu . redovno kosit , valjat , na mjestima opet busjenovat i s minimalnim parama bit će dobar.u ovo stanje je i došao jer se na njemu i igralo i treniralo , i prvi tim i svi ostali...što se tiče ekipe , pa koga to možemo dovesti da igra za ove pare, nikoga. a de mi objasnite što nas nije pobijedio velež , koji eto sad ima para. i doveo POJAČANJA. pa na cijeloj utakmici su napravili jednu akciju dali go i šta su još imali.da mirnes nije sam sebi dao gol , koji bi rezultat bio...treba imat i malo sreće. i šta su to bolje druge ekipe. pa jebote zvijezda podera visočku bosnu , a dobila 3 komada u prošloj utakmici od bosna-seme.čapljina pobijedila goška , goražde u prošlom kolu poderalo travnik . ili eto sloga simin-han dovela 10 igrača -pojačanja , sve imena , pa što ne deru redom...i opet se vraćam na utakmicu , velike ekipe kad dobiju gol kao mi juče u 3-4 minuti , izgube se kao i naši momci , a opet su se uspjeli vratit se i to kako, e u r o g o l o v i m a..što se tiče prvenstva , biće tu kiksova na domaćem terenu i kod drugih ekipa što bi nama godilo . bojim se samo da poslije 7-8 kola bude jasno ko će se boriti za ulazak a ko otpada iz te borbe, pa da počne puštat-prodavat bodove .tek tad se neće znat ništa.
Prvo meni nije zelja da Radnicki ispadne samo tako i molim te ne gledaj tako plitko ali ako ispadnemo ne treba zuriti nazad u ovu preskupu ligu koja je skuplja i od PL. Najvise bi volio da Radnicki gradi infrastrukturu i da igra PL u isto vrijeme ali to realno za nas u ovom trenutku naucna fantastika. Zbog skupoce ove lige mi sa trenutnim godisnjim prihodima jedva spajamo kraj sa krajem, barem se tako da primjetiti. Ako ispadnemo u nizim rang automatski ce se moci ustediti veliki novac na godisnjem nivou te sam mislio da se taj "visak" novac utrosi na izgradnju infrastrukture. Na taj nacin bi mozda mogli izvuci koji kesh od privatnika kada se vidi utroseni novac i kada je opipljiv. To jeste dugotrajni proces od najmanje 3 sezone ali bi makar krenuli nesto raditi i uslove mozemo popraviti drasticno.Sto se tice terena , koliko puta sam procitao moze se popraviti , najmanje 3 sezone unazad a jos uvijek je livada znaci supljak prica. Malo istrazi o odrzavanju terena na netu gdje moze naci cak i nekoliko firmi na Balkanu sto se bave sa tim , pa ces vidjeti da odrzavanje terena nije samo pokosit i povaljat teren, mislim smijesno. Na kraju ja ovde ispade kao mrzitelj Radnickog , svasta.

napisao sam već da ja takvo razmišljanje ne shvatam, ispasti a shvatiti to kao napredak . ne želim ulaziti u prepucavanje. imaš pravo da misliš i pišeš šta te volja. a imam i ja pravo isto to , da mislim i pišem šta hoću.a ja bi volio da NE ISPADNEMO , a teren i ostalo nek se popravlja onoliko koliko imamo sredstava za to.pozdrav.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 apr 2017, 17:04

Jel' realno da gubite od novog travnika smijesnog
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 02 apr 2017, 17:14

staragarda je napisao/la:Jel' realno da gubite od novog travnika smijesnog
Ne znam u sta bi svrstao ovu utakmicu,u smijesno ili zalosno,al prije ovo drugo..Dobijemo Buducnost,dobijemo Bratstvo,Velez nas jos nije dobio a izgubimo od ekipe koja je ubjedljivo zadnja i koja je davno ispala... dobrodosli u Radnicki iz Lukavca.
samo cu jedno reci,karma je ****,ko je slusao obecanja od prije nekoliko dana i na pocetku nove uprave skontat ce.
Prokosovici,stizemo!
gasi svijetla.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 02 apr 2017, 17:25

Boze....
Slatkorjecivost je cudo.dajte jos kakvu obavjest na FBu kako se napreduje, kako je sve super. Jest al u qrcu
Dzaba ce se tolike pare potrosit na ove strance za polusezonu a igra ista kao i ranije. Ishod je svakako isti, zabij mu
Pretpostavljam da nam ni sad sudija neda igrat kao i na prethodna dva gostovanja! Il nas sad hebe vjetar, hladovina nije odgovarajuca, mozda je teren bolji nego u Lukavcu pa se ne znaju snaci.

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 02 apr 2017, 17:31

Ovo je sodaacm namjestio u Novom Travniku,samo da ispadnemo da se sredi infrastruktura,hoce da izgura svoj plan!
Ako nista,pokusati na novo sve, j e b a j i ga...

hrubesch
Kontakt:

Post Postao/la hrubesch » 02 apr 2017, 17:55

Loviiiccuuu, vrati se molim te sa svojom ekipom, da se Radnicki vrati na stare staze slave, kad smo derali sve redom.A sodaacm neka sa Mikom; Rikom and co. pravi infrastrukturu. Milijardu % da je osto Lovic na čelu, sa Zlajom, zlatarom i ostalim, bila bi i plastika dosada.Ljude prozivali, a uradili su vise za klub, nego oni drugi za 50 godina.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 02 apr 2017, 18:13

hrubesch je napisao/la:Loviiiccuuu, vrati se molim te sa svojom ekipom, da se Radnicki vrati na stare staze slave, kad smo derali sve redom.A sodaacm neka sa Mikom; Rikom and co. pravi infrastrukturu. Milijardu % da je osto Lovic na čelu, sa Zlajom, zlatarom i ostalim, bila bi i plastika dosada.Ljude prozivali, a uradili su vise za klub, nego oni drugi za 50 godina.
Iako se ne poznajemo licno ali sam uocio u ovih tvojih par postova koji su bili upuceni meni ili sam u njima spomenut, da si jako jako plitak. No hard feelings.
@Brigada89 :thumbup: :lol:
Bilo je napeto do samog kraja jer je neko :hmmmmm: sredio sa Salihovicem da ne gradimo infrastrukturu te je isti zabio tri gola ali smo ipak Miko , Riko i ja , u zavrsnim trenucima utakmice , odlucili da je ipak infrastruktura je preca.

Nekada moras napraviti jedan korak u nazad da bi bio u mogucnosti napraviti dva , tri ili vise koraka naprijed.

hajmoradnicki
Kontakt:

Post Postao/la hajmoradnicki » 02 apr 2017, 18:19

Kao sto sam rekao...Rikin je uspio namjestiti 4 gol...uspio je srediti i drugu utakmicu da izgubimo...bitno je da njegov sin igra pa makar gubili sve utakmice..sto se i desava... :bih: .ne mogu vjerovati da imaju ljudi koji ga podrzavaju...ali puno je okolnih sela koji ne vole Radnicki...ja ipak volim Radnicki a ne nekome da lizem...

hrubesch
Kontakt:

Post Postao/la hrubesch » 02 apr 2017, 18:28

Ja bih samo volio da me argumentovano demantujes.Kad god spomenem ljude koji su uveli Radnicki u veci rang, ti spominjes nekih 17 godina . Valjda je vrijeme stalo sa Bajrom; rahmetli Belajom itd.Ja sam iznio dovoljno argumenata ZA, ti isto tako iznesi, ali argumentovano PROTIV.Mozda se i složimo u nekim stvarima.Ne vidim razloga za vrijedjanje.Valjda bam je svima cilj jak i stabilan Radnicki.PS.Ovo moram dodati.Ja manjegrada; a vise dusmana lokalnom klubu nisam vidio .Sodaacm, ovo nije upuceno tebi, vec je to moje mišljenje za siroke narodne mase. :o

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.