FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Realno bod je odlican u srijedu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vratio sam se živote
Super atmosfera, još smo yebali majku Slobodanki nije mogao bolji dan biti!
Nije strano Srđanu zabijat golčine

Ovaj sphogodak je bio u top 5 te sedmicebraco je napisao/la:Vratio sam se živote![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
A da mi je prico neko da cu ovoliko uzivat u kmecanju navijaca manjih klubova poslije nase pobjede ne bih mu vjerovo, sto bih volio da je ovako poslije svake tekme 
Sad znam kako je dobro navijacima bayerna i juvea

Sad znam kako je dobro navijacima bayerna i juvea

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Možda najljepša noć u zadnjih desetak godina, ubio sam se sinoć. Sve je bilo fantazija i nezaboravno.
Niko ono ne može uraditi u ovoj ligi, ono je ostvarenje sna.
Željezničar za život cijeli
Niko ono ne može uraditi u ovoj ligi, ono je ostvarenje sna.
Željezničar za život cijeli
Virto je najbolje reko sinoc: Ova liga nas ne zasluzuje
Stvarno smo preveliki za ovu ligu i drzavu
Stvarno smo preveliki za ovu ligu i drzavu
Nije stvar kmecanja koliko je vrijedjanja! Svi su prosli bez kazne sto je sramotno. Decko pod nikom "Najgora bagra" sinoc napisa da bi najvise volio da se istok srusi , da nam bog majku , Osima slagianog , da nas treba sacekat sa kasikarama u Tuzli(svima dobro znana bagra tuzlanska, niko ne smije doci u Tuzlu :lol itd. Sto je previse , previse.Razumio bih ja da je sudija svirao neki nepostojeci penal za nas ili zazmirio na ofsajd Lendrica , ali posto ni slicno nista nije bilo fakat mi nisu jasni.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
ShpogodakRokoko87 je napisao/la:Ovaj sphogodak je bio u top 5 te sedmicebraco je napisao/la:Vratio sam se živote![]()

https://nkcelik.ba/nk-celik-cestita-fk- ... e-tribine/
NK Čelik čestita FK Željezničar na izgradnji istočne tribine

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Re: RE: Re: FK Željezničar
Hvala vam.[emoji106]avenija je napisao/la:https://nkcelik.ba/nk-celik-cestita-fk- ... e-tribine/
[emoji106]
- prisonbreak
- Kontakt:
Drago mi je vidjeti da podrzajemo u napretku jedne druge! Cestitke na izdgradnji, lp.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Treba dovesti Ordagića i onog mališana iz Sandžaka pa komotno ispratit Srobodu u federalnu
Stoperi su nam statičari pored malo bržeg napadača. Boccu hitno vratiti u prvi 11
Pustite njih nek pricaju. Dva pasa nisu sastavili u prvom i u drugom dok nije usao Subic. Da su nam svirali neki penal koji nije postojao pa ih uzeli sa 1:0 rekao bih da su nam navukli. Ne znam kako onaj ustade cim mi gol dadosmo,a lafo polomili ga. Prvo cupa Musu sa ledja pa se dize cim je Stanic dao gol.
- plavousrcu
- Kontakt:
Mahmurali se imalo. Glava mi se raspada od rakije. Vidim uhvatila nas euforija, treba loptu malo spustiti. Prvo poluvrijme smo bili mlohavi, dvije prilike su nam dobre stvorili, ali dade ga Ivan opet u nmajbolje vrijeme. Drugo poluvrijeme pogotovo prvih pola sata dosta bolji i zasluzena pobjeda. Sta je s Kerlom, proleti ga zecic isto da ga nema. U srijedu utakmica sezone, pobjeda i remi su titula, poraz nas vraca korak unatrag. I nemojte puno Tuzlake meziti, nije im lako. Sudije blago nama naklonjene, ali sta ocekivati u paklu Grbavice.
Srecom takvog nema u ovoj ligi, treba biti realan i reci da su sinoc bogi i kerla odigralo debelo ispod prosjeka ali su dvije utakmice zaredom prije toga pojeli najboljeg napadaca lige poslije lendrica, tako da se ne treba previse sekiratidadoprso je napisao/la:Stoperi su nam statičari pored malo bržeg napadača. Boccu hitno vratiti u prvi 11
-
- Kontakt:
Koliki su troskovi organiziranja ovakve utakmice? Mislim oko 25-30K.Rokoko87 je napisao/la:Skoro 90 000 KM prihoda.Bože
Nekih 70 000 km bi moglo ostati poslije troškova i plaćanja kazni savezu. Baklje nisu bacane na teren i nije bilo dužeg prekida utakmice ali poznavajući savez do 5 000 km kazne je za očekivati.gigglessmoke je napisao/la:Koliki su troskovi organiziranja ovakve utakmice? Mislim oko 25-30K.Rokoko87 je napisao/la:Skoro 90 000 KM prihoda.Bože
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 37 gostiju.