Znaci, kazem da ce poceti utakmicu kad su svi zdravi.
PS: Kakve veze s njim imaju Ahmetovic, Ivetic, Mihojevic.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koliko igraca je falilo protiv Olimpica?Lakoste je napisao/la:Protiv Olimpica odigrao 60-ak minuta. Bio najbolji dao gol. Protiv Travnika odigrao citav mec, dao gol i odigrao sasvim korektno. U Tuzli za 20 minuta sto je usao pokazao vise nego komplet ekipa za 70.
Evo dogovoreno. Uveze li tri utakmice do kraja, bez obzira na sastav, ja vise necu A ovdje napisati.Lakoste je napisao/la:Evo, ti i ja po trajni ban da hoce? Je li posteno?
Znaci, kazem da ce poceti utakmicu kad su svi zdravi.
PS: Kakve veze s njim imaju Ahmetovic, Ivetic, Mihojevic.![]()
![]()
Ako ne bude vise od tri igraca van stroja, nece.Lakoste je napisao/la:Znaci, ti kazes da nece poceti nijednu vaznu utakmicu do kraja sezone u prvih 11( Zeljeznicar, Zrinjski, Sloboda, finale kupa) Krupu, Radnik i Mladost ne smatram "vaznim" utakmicama.
Dogovoreno.
Dobro, dogovorili smo se. Ahmetovic, Ivetic i Mihojevic nemaju nikakve veze s njegovom pozicijom. Tako da. Ja ti kazem da ce poceti, abd vec u srijedu.Evander je napisao/la:Ako ne bude vise od tri igraca van stroja, nece.Lakoste je napisao/la:Znaci, ti kazes da nece poceti nijednu vaznu utakmicu do kraja sezone u prvih 11( Zeljeznicar, Zrinjski, Sloboda, finale kupa) Krupu, Radnik i Mladost ne smatram "vaznim" utakmicama.
Dogovoreno.
Isto tako tvrdim, da nece poceti tru utakmice zaredom, ko god da ne bude dostupan.
Uzmi sta god hoces od navedenog.
Ovo je apsolutno tacno.Lakoste je napisao/la:Protiv Olimpica odigrao 60-ak minuta. Bio najbolji dao gol. Protiv Travnika odigrao citav mec, dao gol i odigrao sasvim korektno. U Tuzli za 20 minuta sto je usao pokazao vise nego komplet ekipa za 70.
High je napisao/la:Ponesite kišobrane.
Ko im fali?miky_hz je napisao/la:i Radniku fali pola tima
Trči Sajo, vadi pišu!MortemHz je napisao/la:High je napisao/la:Ponesite kišobrane.
Šteta, lijepo vrijeme teren solidan, fer protivnik, Said je mogao odigrati solidnu rolu.Orangina85 je napisao/la:Said je bez obzira na odsustva ovih igraca bio planiran za prvih 11. Plan je bio da se Crnkic stavi na klupu a Duljevic na krilo.
Obzirom da mu je preporuceno par dana mirovanja nije sigurno sta ce biti za Tuzlu.
Zlatkovic,Ostojic,Peco,Jankovic,Sreckovic,MartinovicSiouxLukavac je napisao/la:Samo da Crnkić ne ode putem Okića, na početku solidan, kasnije dobar pa ga onda nigdje nema, toga sam se pribojavao ali je u nekoliko utakmica pokazao i mene razuvjerio da je malo kvalitetniji od Ševke, mada, sada je u rangu Ševke ukoliko ne digne formu.
Ko im fali?miky_hz je napisao/la:i Radniku fali pola tima
Trenutno korisnika/ca: boki86, ErosViverosViv, Homelander, lumani, MaroonBjelave, muhamedhulk, riki46, Tuce11 i 67 gostiju.