Evo maloprije sam dosao iz Sarajeva pa da i ja bacim neki komentar vezan za tekmu...
Prvo poluvrijeme katastrofa, mada je Zeljo bio jednako los... Sudija syebao tekmu i yebao nas tokom svih 90+ minuta. Primamo gol u 45 minuti, u najgorem vremenu totalno nepotrebno. Drugo poluvrijeme kada su Subic, Grahovac i Zilkic usli dosta, dosta bolja igra prema naprijed, dok su nas silovali preko Darkine strane... Pa yebo te zivot moze li on ista zatvoriti samo me to zanima

Lazevski je bio solidan, Ordagic najbolji igrac lige... Kalezic takodjer dobar i mogao bi nam on biti dobro pojacanje. Stjepanovic nije lose odigrao, mada nije to to, ne igra kao prije par mjeseci

Zec nastavlja svoju seriju golova, odlicno odigrao po meni, Efendic katastrofalan... Tandir nemam rijeci

Subic i Zilkic kada su usli odlicno su odigrali, unijeli su zivosti u igru i ako nam oni budu spremni do kraja sezone vjerujem da ce Europa doci. Grahovac takodjer dobar kada je usao iako je on direktni krivac za 3. gol...
Poserem se onom Musi i sudiji u usta u fair-play

i da, solidna brojka Fukara

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!