Mislim da je to kod vas..Raonffa je napisao/la:Jesu li navijači Slobode sa sobom unijeli albansku zastavu?
Njih par prvih što su ušli na tribinu, ja bih se zakleo da je ono albanska zastava

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mislim da je to kod vas..Raonffa je napisao/la:Jesu li navijači Slobode sa sobom unijeli albansku zastavu?
Njih par prvih što su ušli na tribinu, ja bih se zakleo da je ono albanska zastava
ne živi se od prošlosti. ovo kad ste vi punili istok bilo u vaktu kad je drina marku koštala.FrancescoTotti je napisao/la:Al najbitnija stvar na slici je to koliko istok na kosevu prima ljudi a koliko na grbavici... I onda mi dodje prosipa patetiku ala zeljo engleski tim ne zasluzujemo ga hahaha
Da vodja nam je Albanac kao što je vama nekad bio.Raonffa je napisao/la:Jesu li navijači Slobode sa sobom unijeli albansku zastavu?
Pa prvi put iskusili ovakvo nesto, pusti ljude da se vesele cak i kada takve gluposti pisu.FrancescoTotti je napisao/la:Al najbitnija stvar na slici je to koliko istok na kosevu prima ljudi a koliko na grbavici... I onda mi dodje prosipa patetiku ala zeljo engleski tim ne zasluzujemo ga hahaha
Nadam se da ne misliš općenito, jer:Medikament je napisao/la:ne živi se od prošlosti. ovo kad ste vi punili istok bilo u vaktu kad je drina marku koštala.FrancescoTotti je napisao/la:Al najbitnija stvar na slici je to koliko istok na kosevu prima ljudi a koliko na grbavici... I onda mi dodje prosipa patetiku ala zeljo engleski tim ne zasluzujemo ga hahaha
Pišam se na ovakve utakmice ce ako ce ovako sudjenje biti.AnelZ je napisao/la:Odlicna utakmica! Ovakve utakmice ne bi trebale da budu jednom u nekoliko sezona vec nekoliko puta u jednoj sezoni. Pricam o citavoj ligi.
Misliš li da će Misimović osvojiti Premijer ligu BiH?samirr je napisao/la:Pišam se na ovakve utakmice ce ako ce ovako sudjenje biti.AnelZ je napisao/la:Odlicna utakmica! Ovakve utakmice ne bi trebale da budu jednom u nekoliko sezona vec nekoliko puta u jednoj sezoni. Pricam o citavoj ligi.
Nece ja garantujem. Nekad i pomoć sudije nece biti dovoljna.High je napisao/la:Misliš li da će Misimović osvojiti Premijer ligu BiH?samirr je napisao/la:Pišam se na ovakve utakmice ce ako ce ovako sudjenje biti.AnelZ je napisao/la:Odlicna utakmica! Ovakve utakmice ne bi trebale da budu jednom u nekoliko sezona vec nekoliko puta u jednoj sezoni. Pricam o citavoj ligi.
Kada niste imali navijacaRaonffa je napisao/la:Kad smo već kod punjenja gradskog stadiona...
@Mortem
Ozbiljno ti kažem, Aljbanci vladaju Tuzlom
Vazda ista prica. Zeljo bolji i zasluzeno dobili,. Smijesno sudjenje utakmice iako je Sloboda i zasluzila izgubit, to ne znaci da se treba suditi kontra slabijeg tima u toj utakmici jer eto sta ce oni slabiji su. Ovakvo sudjenje je puno gore od poklonjenog penala ili nekog nesviranog ofsajda zato jer se to moze objasniti greskom sudije, al kad se navlaci 90min jednom timu nije greska nego planski.Merhaba je napisao/la:Daj bolan Samire prestani vise , na svakoj temi si bacio kukavicu na sudjene pa jebote ko da je sudija sviro 4 penala za Zelju , a vas zakino za 4...ohladi malo covjece. Ruku na srce sudija je u nekim situacijama mogao donjeti i drugaciju odluku ali niti jednom svojom "greskom" nije odredio put utakmice.Pomirite se sa tim da ste izgubili i budite zahvalni sto ste imali priliku igrati pred punom Grbavicom.
Ma osamostalili se sa stadionom za razliku od vas, al' eto ponekad dođemo postavimo neki rekord kao ovo sa Newcastleom, ili onda na derbiju kad je bilo, kako kažu, 55k ljudi koji su došli da vide Želju na Koševu.MortemHz je napisao/la:Kada niste imali navijacaRaonffa je napisao/la:Kad smo već kod punjenja gradskog stadiona...
@Mortem
Ozbiljno ti kažem, Aljbanci vladaju Tuzlom![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.