Al nema slika nema nista. Na tuzlanski,ba izlasle slike nisu mogli slikati pa koji ste qurac isli u saSaltsity je napisao/la:Izgleda da je bio fin broj fukara na Grbavici.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: Slobodas, dana/u 01 apr 2017, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Pitaju se sarajlije što ih narod mrzi...
Dobise nasRe: FK Sloboda Tuzla
Dobise nas na euforiju oko nove tribine i vise nego domacinsko sudjenje.
Ne mrzim nikog al ne dam na svojevedoz je napisao/la:Pitaju se sarajlije što ih narod mrzi...

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- tuzlak1987
- Kontakt:
Djaba ja uvijek kad izgubimo se sjetim Azmira, mozes ga ne voliti ali on Slobodi daje drugu dimenziju, to bude Sloboda koja grize za nesto.
Cestitke presjedniku NJUO Slobode na pobjedi njegovog omiljenog kluba i otvaranje nove "trebine" omiljenog mu stadiona....
🔴⚫️
Tandir igrac manje za nas na terenz,protivniku igrac vise,frajer apsolutno beskoristan,nevidljiv,trom,zali Boze platu sto dobija..
Sudjenje odron,pogurali su ih koliko su mogli,ali dobro moraju i oni nas nekad dobit zato onoliko slave pobjedu itd..
Mi idemo dalje tesko ce biti protiv Sarajeva jos pogotov ako sutra dobiju Radnika.
Sudjenje odron,pogurali su ih koliko su mogli,ali dobro moraju i oni nas nekad dobit zato onoliko slave pobjedu itd..
Mi idemo dalje tesko ce biti protiv Sarajeva jos pogotov ako sutra dobiju Radnika.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Je li ko moze da mi prevede ovo skandiranje sa tribina kod gola Subica,prije samog gola,u toku akcije,od strane manijaka....mozda sam prolupao.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 01 apr 2017, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Al STA ti je kad ono ostavis trag, jbt....Svi šeruju i lajkuju slike Husica sa Grbavice ....Za macka niko ni da pita je uopste bio....cccc
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kako cemo samo da popisamo i poseremo ove smradove na Tusnju kad budu igrali bez sudija na svojoj strani...
Treba ih docekati gore nego Ješica.cadillac je napisao/la:Kako cemo samo da popisamo i poseremo ove smradove na Tusnju kad budu igrali bez sudija na svojoj strani...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ljudi se bore za sebe, da su supci supci su, al to smo vec znali, nego ovog sudiju treba zapamtitcadillac je napisao/la:Kako cemo samo da popisamo i poseremo ove smradove na Tusnju kad budu igrali bez sudija na svojoj strani...
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Interni moderator
- Kontakt:
I,STA ces mu... Mozemo mu tuki oglabat... Ljudi imaju svoje ruke u savezu i sudijskoj organizaciji... Ovako Ce ti hladno odsuditi na Tusnju...klasik je napisao/la:Ljudi se bore za sebe, da su supci supci su, al to smo vec znali, nego ovog sudiju treba zapamtitcadillac je napisao/la:Kako cemo samo da popisamo i poseremo ove smradove na Tusnju kad budu igrali bez sudija na svojoj strani...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma desavalo je se ovo nama i sa Azmirom, ovako slicno sudjenje je bilo kod Valjica koji vazi za najboljeg sudiju prosle godine na Kosevu u prvoj ligaskoj utakmici (poraz 1:0 Bekic).
Grad i sredina ima takvu politiku, necemo odustati od svoje filozofije pravednosti nikada i uvijek ce nas ovako guziti. Protiv toga se mozemo boriti samo na onaj nacin da nas vodi gigant kao Azmir i da nam napuca ekipu. Jedini nacin da pobjedjujemo je da imamo 15 iskusnih i dobrih igraca kao sto je to bilo prosle godine i to je to. Prosle godine je u martu i aprilu bila takva situacija da se nikom protiv nas nije niti moglo nasteliti jer nisu mogli prici golu.
Grad i sredina ima takvu politiku, necemo odustati od svoje filozofije pravednosti nikada i uvijek ce nas ovako guziti. Protiv toga se mozemo boriti samo na onaj nacin da nas vodi gigant kao Azmir i da nam napuca ekipu. Jedini nacin da pobjedjujemo je da imamo 15 iskusnih i dobrih igraca kao sto je to bilo prosle godine i to je to. Prosle godine je u martu i aprilu bila takva situacija da se nikom protiv nas nije niti moglo nasteliti jer nisu mogli prici golu.
- zlatnakoka
- Kontakt:
hahaha i meni se to ucinilo jos u toku utakmice.solinas je napisao/la:Je li ko moze da mi prevede ovo skandiranje sa tribina kod gola Subica,prije samog gola,u toku akcije,od strane manijaka....mozda sam prolupao.
Ne znam, i sad kad slusam tako djeluje. Ali sumnjam, ne vidim razloga haha
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta se skandiralozlatnakoka je napisao/la:hahaha i meni se to ucinilo jos u toku utakmice.solinas je napisao/la:Je li ko moze da mi prevede ovo skandiranje sa tribina kod gola Subica,prije samog gola,u toku akcije,od strane manijaka....mozda sam prolupao.
Ne znam, i sad kad slusam tako djeluje. Ali sumnjam, ne vidim razloga haha
-
- Kontakt:
Skandiraju manijaci Azmir Husic cuje se lijepo al ne vidim razlog zasto?
Provociraju Indiratinaslafkr je napisao/la:Skandiraju manijaci Azmir Husic cuje se lijepo al ne vidim razlog zasto?

"Modra boja,na bijelome platnu,
- zlatnakoka
- Kontakt:
"Admir Nukić", sad je čovjek pisao na našoj temi.solinas je napisao/la:Provociraju Indiratinaslafkr je napisao/la:Skandiraju manijaci Azmir Husic cuje se lijepo al ne vidim razlog zasto?
hahaha
a ja se ponadao Fukare prizivaju AHa
- tuzlak1987
- Kontakt:
Doci ce i taj dan vidjet ceszlatnakoka je napisao/la: a ja se ponadao Fukare prizivaju AHa

Trenutno korisnika/ca: BatistutA19 i 8 gostiju.