FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ocekivao sam da ce im sudija navlaciti, to sam i pisao ovdje par dana prije utakmice, ali da ce baš ovoliko to se nisam nadao.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Jel neko vidio sviranje ruke Tandiru ? Hoce li ovaj portal pisati samo kad se pokradu Sarajevo i Zeljo ili ce sutiti na ovu lakrdiju veceras ?
Jeb m.... sudijama a maksuz Igoru Kristicu
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako se to odradjuje kad imas ljude u savezu i sudijskoj organizaciji
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Treba ih docekati u Tuzli ako treba i krv pustiti al pobjediti. Onaj zadnji gol je dno dna
Sportsport.ba kao i ovi komentatori iz sarajva skroz neobjektivni i vidi se tacno za koga navijaju jel vas sramota treba i ove komentatore birati iz neutralnih podrucja a ne svi iz sarajeva sto nema niko iz Tuzle da radi utakmice.

Sportsport.ba kao i ovi komentatori iz sarajva skroz neobjektivni i vidi se tacno za koga navijaju jel vas sramota treba i ove komentatore birati iz neutralnih podrucja a ne svi iz sarajeva sto nema niko iz Tuzle da radi utakmice.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- transandino
- Kontakt:
Slobodas je napisao/la:Treba ih docekati u Tuzli ako treba i krv pustiti al pobjediti. Onaj zadnji gol je dno dna![]()
Sportsport.ba kao i ovi komentatori iz sarajva skroz neobjektivni i vidi se tacno za koga navijaju jel vas sramota treba i ove komentatore birati iz neutralnih podrucja a ne svi iz sarajeva sto nema niko iz tuzle da radi utakmice.
Slazem se ovo je sramota !!
AVANTI LIBERTA 1919
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Napisao sam vec.... Camuga nabija laktom stopera Slobode a Frajer hladno svira faul za meljkana... Crnce se pogubilo... Ahahahaha.... Konta frajer gdje ovo dodjoh led te j e b o.... Ahahahaha...Ovi sa ovakvim guranjem ako ne uzmu titulu znaci nece vise nikad.... Ahahahaha...
Al' što je najveca ironija što titulu nece uzeti.staragarda je napisao/la:Napisao sam vec.... Camuga nabija laktom stopera Slobode a Frajer hladno svira faul za meljkana... Crnce se pogubilo... Ahahahaha.... Konta frajer gdje ovo dodjoh led te j e b o.... Ahahahaha...Ovi sa ovakvim guranjem ako ne uzmu titulu znaci nece vise nikad.... Ahahahaha...
- RollingPaper
- Kontakt:
Kakvo suđenje hahaha pa Jel moguće mater vam ****
pa kao da niste znali kako će biti sve danas, sve se moglo očekivati
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
rekoh da ce nas sudija povaliti,njihov je 100%.samo pratite sada njegovo delegiranje..
DRŽAVA TUZLA!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ZNACI, PREDSJEDNIK, ZNACI SLOBODASAerials je napisao/la:pa kao da niste znali kako će biti sve danas, sve se moglo očekivati

- transandino
- Kontakt:
TATAstaragarda je napisao/la:ZNACI, PREDSJEDNIK, ZNACI SLOBODASAerials je napisao/la:pa kao da niste znali kako će biti sve danas, sve se moglo očekivati
![]()
![]()
AVANTI LIBERTA 1919
isto sam i ja pisao ali mislim da opet nece do titule.NjonjoVam je napisao/la:rekoh da ce nas sudija povaliti,njihov je 100%.samo pratite sada njegovo delegiranje..
- zlatnakoka
- Kontakt:
Inače pored redovno nevidljivih Efendića, Tandira i Todorovića, danas je i Škahić bio ispod prosjeka.
Ordaga dobro zatvoren, znaju ko je najjači igrač lige.
Svirati faul, i dok je prekid ne pogledati igrača koji leži, makar i da simulira, je presmiješno.
Valjić je Kolina za ovog.
Azmir kralj

Osveta ce biti slatka zbog Trebinja kad su nas izbacili iz lige i ovoga danas.Mrzim vas.Treba sve uciniti da prvak bude Sarajevo ili Zrinjski.
A ovaj kretencina Kristic sa BHT-a raduje se golovima Zeljeznicara kao da su igrali sa Mancesterom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.