Jes to ti Ivo Komsicu?Signore je napisao/la:Pa sprdnja je kad ti napises da je uredu namjestit da netko ostane u ligi. Dio foruma pred kraj prvenstva broji krvna zrnca i navija na taj nacin za druge klubove. To je vas problem i zato vidite namjestanja u svemu sto vama ne odgovara. Ja kao Hrvat mogu otvoreno reci da navijam da Zeljeznicar osvoji ligu. Iskreno bi mi bilo krivo da ju osvoji Zrinjski, ali ako osvoji zasluzeno, neka, cestitat cu im. Sarajevo ne gotivim zbog rivalstva s Zeljom, a Celik zbog nekih starih dana. Pored ta dva kluba negativne simpatije imam upravo prema tom Zrinjskom, ne znam ni ja zasto, al nisu mi dragi. Za ostale klubove me boli k*, ne stvaraju mi nikakve emocije, ali neki klubovi imaju vece postovanje od drugih. I taj Celik postujem vise nego Metalleghe i Vitez zajedno pa na kvadrat i vise bih volio u ligi gledati njih nego Vitez i Metalleghe, ali ako je Celik najlosiji onda neka ispadne. Ako je i Zeljo najlosiji onda neka ispadne, jbg. To je nogomet, sport, natjecanje. Jedne godine mozes biti najbolji, a druge najgori. Imas primjere gdje su klubovi ulazili u ligu i odmah osvajali, a i gdje su prvaci ispadali. Zasto bi bilo cudno da jedan Celik ispadne? Klub se vecinom bori za opstanak i ovo se moralo desiti kad tad, jer su ga iz godine u godinu pokopavali. Njima je mozda cak i bolje da ispadnu, imat ce nize troskove u nizem rangu, lakse ce posloziti redove i nadam se da cemo ih uskoro gledati u PL, i njih i Velez. I ako ce ti srce biti na mjestu, ne bih imao nista protiv da njih dva u nizem rangu zamjene Vitez i Metalleghe. Nek se kolo srece okrene, al ove godine Celik je najlosiji, mozda negdje nije imao ni srece, al nece se ugasit zbog jednog ispadanja u nizi rang. Ispadala je i Sloboda pa sad dvije sezone igra fino.tuzlak1987 je napisao/la:Pa @Signore sta cemo onda kada liga postane sprdnja kao HNL? Samo je razlika sto je navijace Dinama bar sramota toga..