Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

KONGO
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la KONGO » 10 avg 2010, 18:11

Ne znam za tu trojicu, al' za Lulica znam i poznajem ga licno. On ne igra u Svici redovno, i njega vidis kao bolju opciju od Stilica ? HALOOOO, izgleda ovdje samo pisete neke gluposti !

Za Haordica nikad nisam cuo ! Mozda mislis na Anesa Haurdica ? Nemoj kopirat imena sa ss.ba, i oni su nepismeni u vezi tih stvari.

Iskreno mi je drago sto je Stilic tu, i siguran sam da ce opravdati poziv.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 10 avg 2010, 23:08

Semir solidan veceras
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 10 avg 2010, 23:10

Stilic Semir unosi nemir ! ! ! Bolji od Misketa i Pjanica njemu se mjesto u prvih 11 mora naci...
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 11 avg 2010, 00:03

LFC_LAVOV je napisao/la:Stilic Semir unosi nemir ! ! ! Bolji od Misketa i Pjanica njemu se mjesto u prvih 11 mora naci...
ti si smijesan :D :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 11 avg 2010, 01:20

Na Štilića se MORA računati u ovim kvalifikacijama, naš Robinjo. Čim je ušao pokazao je ko je tata, da ne pričam sad od koga jeste, ili nije bolji. :mrgreen: :mrgreen: ;)

Štilić Semir unosi nemir!!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 11 avg 2010, 18:25

tanzla je napisao/la:Na Štilića se MORA računati u ovim kvalifikacijama, naš Robinjo. Čim je ušao pokazao je ko je tata, da ne pričam sad od koga jeste, ili nije bolji. :mrgreen: :mrgreen: ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nije se sastavio sa loptom kako treba :lol: :lol: :lol: :lol: a pokazao ko je tata :roll:
FORZA MARŠAL !!!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 11 avg 2010, 18:36

hodža je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Na Štilića se MORA računati u ovim kvalifikacijama, naš Robinjo. Čim je ušao pokazao je ko je tata, da ne pričam sad od koga jeste, ili nije bolji. :mrgreen: :mrgreen: ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nije se sastavio sa loptom kako treba :lol: :lol: :lol: :lol: a pokazao ko je tata :roll:
Vidiš, nekima je dovoljan jedan dodir da pokažu koliko znaju (namjeste priliku), a nekima nije ni cijela utakmica. Bitna razlika. ;) :mrgreen:

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 11 avg 2010, 18:47

izgleda da nismo gledali istu utakmicu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mozda treba i sehica staviti da brani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 11 avg 2010, 18:51

neznalica je napisao/la:

izgleda da nismo gledali istu utakmicu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mozda treba i sehica staviti da brani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne treba Šehu staviti, JOŠ. :mrgreen: Štilić mora biti pozivan, ne mora igrati u prvih 11, al' pozvan biti mora. Sinoć je maltene prvim dodirom namjestio priliku Ibričiću, i imao još par dobrih proigravanja. Za par minuta odlično, više nego ovi ostali za cijelu utakmicu. Ili nisi vidio?
Nismo mi krivi što dajemo dosta igrača reprezentaciji već duži vremenski period. I što neki ne mogu spavati zbog toga. :mrgreen:

Štilić Semir donosi nemir je postala dvosmislena krilatica. Unos nemir, u mnoge. :mrgreen:

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 11 avg 2010, 19:02

tanzla je napisao/la:
neznalica je napisao/la:

Ne treba Šehu staviti, JOŠ. :mrgreen: Štilić mora biti pozivan, ne mora igrati u prvih 11, al' pozvan biti mora. Sinoć je maltene prvim dodirom namjestio priliku Ibričiću, i imao još par dobrih proigravanja. Za par minuta odlično, više nego ovi ostali za cijelu utakmicu. Ili nisi vidio?
Nismo mi krivi što dajemo dosta igrača reprezentaciji već duži vremenski period. I što neki ne mogu spavati zbog toga. :mrgreen:

Štilić Semir donosi nemir je postala dvosmislena krilatica. Unos nemir, u mnoge. :mrgreen:
dobar dobar,sta ces kad ste kvalitetni,...ha ha ha hapoel

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 avg 2010, 19:03

Ja Stilica nisam primijetio sinoc , nit ga je ona krkan komentator spomenuo.... e sad netko ovdje nije u pravu :D :D :D :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 11 avg 2010, 19:03

Jadan ti neznalico jedna...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 11 avg 2010, 19:06

neznalica je napisao/la: dobar dobar,sta ces kad ste kvalitetni,...ha ha ha hapoel
E zamisli onda koliko ste tek vi kvalitetni. :mrgreen:

I da, Štilić Semir unosi nemir.

Over and out.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 11 avg 2010, 19:31

tanzla je napisao/la:
neznalica je napisao/la: dobar dobar,sta ces kad ste kvalitetni,...ha ha ha hapoel
E zamisli onda koliko ste tek vi kvalitetni. :mrgreen:

I da, Štilić Semir unosi nemir.

Over and out.
a ko smo to mi :?: :?: :?: :?:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 avg 2010, 16:44

Evo otiso je Mcgeady u Spartak: http://www.teamtalk.com/scottish-premie ... k-transfer

Ako ce ikad Stilic u Celtic, to ce bit sad. Dosta se on razlikuje od Mcgeadya koji je klasicno krilo, ali sad Celtic ima love pa ako su stvarno zainteresovani, onda ce ga kupit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 13 avg 2010, 16:56

Cartman je napisao/la:Evo otiso je Mcgeady u Spartak: http://www.teamtalk.com/scottish-premie ... k-transfer

Ako ce ikad Stilic u Celtic, to ce bit sad. Dosta se on razlikuje od Mcgeadya koji je klasicno krilo, ali sad Celtic ima love pa ako su stvarno zainteresovani, onda ce ga kupit.

daj Bože... :roll:
FORZA MARŠAL !!!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 13 avg 2010, 18:08

Stila kao i Mehmed zasluzuju poziv u repku a ja bih Stilu u drugo poluvrijeme ubacio kao dzokera...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 14 avg 2010, 03:27

Je li Stilic igrao protiv Katara? Pitam ozbiljno, jer stvarno nisam cuo da ga pominu niti vidio da je igrao. Doduse kako su nas oni bilmezi vozali i igrali seve sa nama, pao mi mrak na oci pa ne cudi da sam propustio Semira. Ipak, siguran sam da bi ga primjetio da je bilo sta pokazao.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 14 avg 2010, 07:55

da li se neko sjeca suta Medunjanina, kad je Edin bio sam na ljevoj strani???? E ko se sjeca sjtetit ce se da je medunjanina upravo proigrao stila kroz dva igraca i da je haris produzio vjerovatno bi to Edin zavrsio na najbolji nacin. U toju takmici Semir je dirao loptu 3-4 puta, nije do njega ali ono sto je primio je odigrao fantastino. Drugo je sto ste vi bili iznervirani pa niste nista drugo vidjeli osim suteva preko i pored gola, ja sam upravo obratio paznju na Semira i vido sam sta je uradio
Mes Que Un Club

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 14 avg 2010, 10:56

Saban je napisao/la:Je li Stilic igrao protiv Katara? Pitam ozbiljno, jer stvarno nisam cuo da ga pominu niti vidio da je igrao. Doduse kako su nas oni bilmezi vozali i igrali seve sa nama, pao mi mrak na oci pa ne cudi da sam propustio Semira. Ipak, siguran sam da bi ga primjetio da je bilo sta pokazao.
On i Zec su odigrali najbolje od ovih sto su usli nije ni Medo bio los...Stila je pokazao da joj zna sve(lopti)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hansestadt, Semrush [Bot] i 39 gostiju.