100 postoThrillerHz je napisao/la:Da stave besplatan ulaz, ja vjerujem da opet ne bi 5000 sutra doslo...
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
100 postoThrillerHz je napisao/la:Da stave besplatan ulaz, ja vjerujem da opet ne bi 5000 sutra doslo...
nedelja, večer, ne moze biti gori termin nikako. još treba se vratiti tramvajem ko zivi blize elidziThrillerHz je napisao/la:Da stave besplatan ulaz, ja vjerujem da opet ne bi 5000 sutra doslo...
Imamo dvanaest igraca koji mogu igrati desno krilo, i lijevo krilo!ElCartel11 je napisao/la:Ovaj Kuzmanovic iz Mladosti pravo zanimljiv igrac. Ali yebo to kad mi ne znamo, jel' gradimo ekipu iz provjerenih igraca ili talentovanih mladih
Ja bukvalno nudio ljudima da im platim da dođu da gledaju... Javi se vako 7-8 osoba, od toga 1-2 ekšli ode na utakmicu posle. Nama vrhunac marketinga "sad će taj i taj ispucati loptu na istok i taj i taj na zapad" i onda obično bude neki mudonja od 50 i neko dijete od 4 godine gađaju loptom one brojeve... A čak ni to ne reklamiraju pa da možda se neko zaje8e pa dođe zbog toga.ThrillerHz je napisao/la:Da stave besplatan ulaz, ja vjerujem da opet ne bi 5000 sutra doslo...
Pa ja. K'o Van Gaal kad je prije nekoliko godina imao vako 5 lijevih krila u prvom timu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Imamo dvanaest igraca koji mogu igrati desno krilo, i lijevo krilo!ElCartel11 je napisao/la:Ovaj Kuzmanovic iz Mladosti pravo zanimljiv igrac. Ali yebo to kad mi ne znamo, jel' gradimo ekipu iz provjerenih igraca ili talentovanih mladih
De jadni nek razviju ovaj muski prvoMemara je napisao/la:20% prihoda od prodaje ulaznica za podršku SFK 2000 Sarajevo i razvoj ženskog fudbala.
Brate ja se slomi, bukvalno... Al' evo danas ljudi ba ni ne znaju kad je tačno utakmica, znaju da ovaj vikend počinje, ali bukvalno ne znaju - ne zato jer se ne zanimaju, nego zato što ih "niko nije obavijestio"... Kod nas stotinjak plakata i event na FB najava za utakmicu... Žalosno je da bez obzira na rezultate kritična masa opada jer trenutna garnitura ne zna očigledno da izreklamira nešto što već ima ogromnu bazu navijača širom države.Lakoste je napisao/la:Slazem se da je los marketing, ali ako nista pokusajmo svi od sebe dovesti sto vise raje. **** ih, mi zivimo za Sarajevo.
Sve si u pravu. Kad vidis ko je direktorica marketinga sve ti bude jasno.PitarBordo je napisao/la:Brate ja se slomi, bukvalno... Al' evo danas ljudi ba ni ne znaju kad je tačno utakmica, znaju da ovaj vikend počinje, ali bukvalno ne znaju - ne zato jer se ne zanimaju, nego zato što ih "niko nije obavijestio"... Kod nas stotinjak plakata i event na FB najava za utakmicu... Žalosno je da bez obzira na rezultate kritična masa opada jer trenutna garnitura ne zna očigledno da izreklamira nešto što već ima ogromnu bazu navijača širom države.Lakoste je napisao/la:Slazem se da je los marketing, ali ako nista pokusajmo svi od sebe dovesti sto vise raje. **** ih, mi zivimo za Sarajevo.
Ma zaboli me neka stvar za zenski fudbal.Memara je napisao/la:20% prihoda od prodaje ulaznica za podršku SFK 2000 Sarajevo i razvoj ženskog fudbala.
Treba njemu dozvoliti ali uz cijenu 20 Km minimalno, ovo treba svaki klub uvesti.ZeroStyle je napisao/la:Ko nebude imao 80% ulaznica domacih utakmica svake sezone, zabraniti mu da dolazi na proslavu titule.Dosta je derbi najvijaca i onih koji dolaze samo da se slikaju za instagram i facebook.Pravilo uvesti od ove sezone.
Opet na navijače prebacujemo fokus. Pa dolazili bi ti svi da im nečim privučeš, od stare slave se ne živi. Tu je korjen problema što bi mi radije zabranjivali ulaz "derbi navijačima" i dizali neke cijene, umjesto tražili da marketing kluba izraste i dovede te iste navijače i kad nije derbi.club21 je napisao/la:Treba njemu dozvoliti ali uz cijenu 20 Km minimalno, ovo treba svaki klub uvesti.ZeroStyle je napisao/la:Ko nebude imao 80% ulaznica domacih utakmica svake sezone, zabraniti mu da dolazi na proslavu titule.Dosta je derbi najvijaca i onih koji dolaze samo da se slikaju za instagram i facebook.Pravilo uvesti od ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Venom, WeekendOffender i 33 gosta.