Kako je lijepa Allahu dragiSarajlijica1946 je napisao/la:
![]()

Ps. Ko je to nam kreativan. Duša draga

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kako je lijepa Allahu dragiSarajlijica1946 je napisao/la:
![]()
Poslali mi iz stranke, ne znajjuci da sam iz suprotnog tabora! Ti mi juce rece za one maline i ja se uclanio.Neandertalac je napisao/la:Kako je lijepa Allahu dragiSarajlijica1946 je napisao/la:
![]()
![]()
Ps. Ko je to nam kreativan. Duša draga![]()
MocMahale444 je napisao/la:Gdje si ti oteli se kozoyebi kontroli, nastavi ih štemati. Pogotovo Samiru nehljebović.Rigoletto je napisao/la:fukare su stigle nekoliko dana ranije gdje skupljaju građevinski otpad zaostao nakon završetka izgradnje nove tribine i sve što bi mogli unovčiti kod otkupljivača sekundarnih sirovina. Danas im volonteri bez granica dijele grah u gostujucem sektoru. Doznaje se da su neki potegnuli čak iz Beča kako bi došli do svoje porcije.
Kalesijski trio SSS.Zenzo je napisao/la:Virto i jos par plave brace preuzimaju temu i prepucavanja danas, sve je spremno na svim frontovima imamo ljude i opremu.
Samo jako kontra crvenocrnih smećaraMocMahale444 je napisao/la:Gdje si ti oteli se kozoyebi kontroli, nastavi ih štemati. Pogotovo Samiru nehljebović.Rigoletto je napisao/la:fukare su stigle nekoliko dana ranije gdje skupljaju građevinski otpad zaostao nakon završetka izgradnje nove tribine i sve što bi mogli unovčiti kod otkupljivača sekundarnih sirovina. Danas im volonteri bez granica dijele grah u gostujucem sektoru. Doznaje se da su neki potegnuli čak iz Beča kako bi došli do svoje porcije.
Pa nevjerovatno, opet se slažemoRigoletto je napisao/la: Samo jako kontra crvenocrnih smećara
brig je napisao/la:Hoće li Koševo bit spremno za sutra?
Haha, znao sam da ces ti opet. Sad su crno bijeliwobly92 je napisao/la:Pa nevjerovatno, opet se slažemoRigoletto je napisao/la: Samo jako kontra crvenocrnih smećara
Smećari su smećari, nebitno koja boja.Rigoletto je napisao/la: Haha, znao sam da ces ti opet. Sad su crno bijeli
Evo i ja sad gledam.wobly92 je napisao/la:Ah, pozvali su i ovog što je namještao utakmice sa Željezničarom u bivšoj Jugi. Baš prikladno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.