Drži se ti tenisaFederer17 je napisao/la:Odvadi malo.dadoprso je napisao/la: Upravu si. Ipak mislim da je više zaslužio poziv od Sunjića i Cocalića zajedno. Trenutno nemamo boljeg štopera od Samira, pomenutih nisu mu ni do koljena.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Drži se ti tenisaFederer17 je napisao/la:Odvadi malo.dadoprso je napisao/la: Upravu si. Ipak mislim da je više zaslužio poziv od Sunjića i Cocalića zajedno. Trenutno nemamo boljeg štopera od Samira, pomenutih nisu mu ni do koljena.
Ma šuplje, Seo nije najoštriji ali nije vala ni glup. Nude mu ugovor od €2M godišnje što je mizerno za igrača poput njegaElddar je napisao/la:Ode Seo u Milan ?
Jašta jesajo10 je napisao/la:Jel ovo stvarno neka zayebancija za Milan ili sta? Wtf...
Ne igraNerminovic je napisao/la:Igrali momak danas protiv Dortmunda cini mi se da ima kartone?
Vjerovatno da nece, i dalje povreda.Raonffa je napisao/la:Hoće li igrati sada za vikend, vidim nije bio u konkurenciji za meče protiv Dortmunda i Bremena.
Koja je povreda u pitanju?Goalgetter je napisao/la:Vjerovatno da nece, i dalje povreda.Raonffa je napisao/la:Hoće li igrati sada za vikend, vidim nije bio u konkurenciji za meče protiv Dortmunda i Bremena.
Ima nekih problema sa misicem. Trener je rekao da su male sanse da bude spreman protiv Wolfsburga, ali mislim da bi u EL trebao zaigrati.Raonffa je napisao/la:Koja je povreda u pitanju?Goalgetter je napisao/la:Vjerovatno da nece, i dalje povreda.Raonffa je napisao/la:Hoće li igrati sada za vikend, vidim nije bio u konkurenciji za meče protiv Dortmunda i Bremena.
Hoće li makar onda za EL biti spreman?
Vidio sam i ja da je neka povreda mišića u pitanju, mislio sam da ti znaš nešto konkretnije al' nebitnoGoalgetter je napisao/la: Ima nekih problema sa misicem. Trener je rekao da su male sanse da bude spreman protiv Wolfsburga, ali mislim da bi u EL trebao zaigrati.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 27 gostiju.