FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja se nadam da su printali više karti za svaku tribinu, uvijek postoji mogućnost da neko ko ima godišnju ne dođe. Na Jugu, zbog dodatnog prostora na betonu, može komotno 6.000 navijača stati, a i 7.000 ako bude nužda. Sjever, Istok i Zapad isto tako neka budu dupke puni. Ako treba smanjiti prostor gostima iz Tuzle, tampon neka bude što uži, te tako smjestiti 5.000 naših navijača na Sjever. Na Istoku svaka stolica mora biti ispunjena, svih 4.266. Ako eventualno neko od onih što su kupili desetogodišnju ne bude došao, popuniti njihovo mjesto. Ne znam kako se to može uraditi, ali šteta bi bilo da bude praznih mjesta. Možda da neko provjeri imena vlasnika koji nisu došli, kontaktirati ih, pojma nemam. Na Zapadu 690 sjedećih mjesta neće biti teško popuniti. Uz oko 100 Slobodinih navijača moglo bi nas biti između 16 i 17 hiljada.
- Neandertalac
- Kontakt:
Kao da je za sat utakmica koliko raje ima. Danas je Sarajevo plavo bijelo.
Naprijed Željo ljubavi moja!
Naprijed Željo ljubavi moja!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Cudan osjecaj, nikada se nisam ovako osjecao. Danas je mnogo vise od utakmice.

Kupovao karte za neku raju i ovo je fkt neviđena euforija, ne pamtim ovo :O
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sudeći po ovome, brzo će nestati ulaznica. Šteta zbog onih koji rade. Valjda će pustiti da se uđe na beton ispod juga.Qwerty90 je napisao/la:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
[quote="Qwerty90"]
Al opet je....
"sarajevo popularnije" by aco

Al opet je....

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Ne brinite se uci ce svi, nece niko ostat ispred, odstampano je vise ulaznica od ovog zvanicnog broja, samo se ne smije to reci zbog saveza
, svakako cemo kaznu dobit zato, hebat ga 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Sjecam se toga..MU'MIN T.M. je napisao/la:Qwerty90 je napisao/la:
Al opet je....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Životni saputnik! 1921
Ne izvrćite, čovjek je rekao trenutno popularnije po statistikama njihovog portala, što je bilo i logično jer su iskakali iz pašteta zato sad ne mogu plakat isprintati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
FK Željezničar
Raja, da li će biti stream za nas koji nismo u mogućnosti danas doći na spektakl?
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mislim da ce danas biti atmosfera kakvu nisamo vidjeli poslije rata. Punili smo ga u derbijima, punili smo ga 2010., ali kad danas zagrmi sa tri strane, mislim da ce to biti nesto nevidjeno. Vjerujem u Slavka, vjerujem u igrace. Vjerujem da ce atmosfera svezati noge gostujucim igracima, a ne nasim. Spektakl na terenu ne prizeljkujem, 1:0 dovoljno. Trebaju nam tri boda, treba nastaviti ovu trku za prvim mjestom.
Historijski dan u svakom smislu. Nakon ovoga nema nazadovanja, samo napredak od sada. Vidjeli smo da se moze, samo je trebao neko sa malo organizacije, entuzijazma, predanosti, da pokrene silnu Zeljinu armiju, i 'dobismo' istok za samo godinu dana, istok koji nam je prestavljao nesto kao slijetanje na Mars do prije koju godinu. Naravno, ovdje nema stajanja. Treba iskoristiti ovu euforiju, entuzijazam, a najvise predanost i ljubav Zeljinih navijaca i nastaviti sa zidanjem nase tvrdjave. Za nekoliko godina mozemo imati stadion kakvim ce ga pamtiti slijedecih 100 generacija.
A, nasa ga napravila. San
Historijski dan u svakom smislu. Nakon ovoga nema nazadovanja, samo napredak od sada. Vidjeli smo da se moze, samo je trebao neko sa malo organizacije, entuzijazma, predanosti, da pokrene silnu Zeljinu armiju, i 'dobismo' istok za samo godinu dana, istok koji nam je prestavljao nesto kao slijetanje na Mars do prije koju godinu. Naravno, ovdje nema stajanja. Treba iskoristiti ovu euforiju, entuzijazam, a najvise predanost i ljubav Zeljinih navijaca i nastaviti sa zidanjem nase tvrdjave. Za nekoliko godina mozemo imati stadion kakvim ce ga pamtiti slijedecih 100 generacija.
A, nasa ga napravila. San

-
- Kontakt:
Bit ce zanimljivo kad vam klub izadje u javnost sa prihodima iz ove utakmice , moguce 100 hiljada ?
Teško, 50 po mojoj procjeni.HeraklitMracni je napisao/la:Bit ce zanimljivo kad vam klub izadje u javnost sa prihodima iz ove utakmice , moguce 100 hiljada ?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Oko 80-85 hiljada. Prosle godine protiv Sirokog skoro 70 hiljada,a manje bilo prodatih ulaznica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Odakle ti ta informacija?LjoZee je napisao/la:Prosle godine protiv Sirokog skoro 70 hiljada,a manje bilo prodatih ulaznica.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Zar nije bilo na zvanicnoj ?Virtu4l je napisao/la:Odakle ti ta informacija?LjoZee je napisao/la:Prosle godine protiv Sirokog skoro 70 hiljada,a manje bilo prodatih ulaznica.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Bilo je, 29,5 hiljada protiv Širokog i 30 hiljada protiv Olimpica, protiv Sarajeva 67 hiljada.LjoZee je napisao/la:Zar nije bilo na zvanicnoj ?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Jeste,ali to je prihod za onu u augustu. Ja sam mislio na onu prosle sezone poslije zimske pauze.Virtu4l je napisao/la:Bilo je, 29,5 hiljada protiv Širokog i 30 hiljada protiv Olimpica, protiv Sarajeva 67 hiljada.LjoZee je napisao/la:Zar nije bilo na zvanicnoj ?
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne mogu to da nađem, valjda su se vijesti izgubile zbog redizajna.LjoZee je napisao/la:Jeste,ali to je prihod za onu u augustu. Ja sam mislio na onu prosle sezone poslije zimske pauze.
Istok će donijeti 37 hiljada
Sjever oko 30
Jug 10, ako puste na beton, onda još 5
Zapad bar 5
Odbio sam po hiljadu sjeveru i jugu zbog godišnjih, tako da možda bude i preko 90 hiljada... malo sam nas potcijenio gore....
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 01 apr 2017, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Mogu misliti kakva je euforija kod vas i kakvi vas tripovi pucaju. Al drago mi je zbog Želje i vaše raje. Ovo je fino vidjeti i nadam se da ćete dobiti večeras i do kraja klepiti titulu. Osim svog Jedinstva jedino Želju gotivim od ostatka BiH i čak sam nekad znao da podržim uživo sa braćom Manijacima. Poz. iz Bihaća i samo jako u kost !