Na Grbavici Zeljka nikad ljepsa nestrpljivo iscekuje neumoljivog Slobodana

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jesi to doso iz banovica, za tvoju informaciju Zilkic ne igraNjonjoVam je napisao/la:Jos kad im Zilkić pokvari euforiju ....jedino me strah da Kostić ne proigra bas danas nakon sto je skoro 6 mjeseci bez takmičarskih tekmi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahahahahahahahhahahahhahahah javi mi se nakon sto vidis početne sastave ahahahahahahaha njonjo ti moj!!scootzzZzTM87 je napisao/la:Jesi to doso iz banovica, za tvoju informaciju Zilkic ne igraNjonjoVam je napisao/la:Jos kad im Zilkić pokvari euforiju ....jedino me strah da Kostić ne proigra bas danas nakon sto je skoro 6 mjeseci bez takmičarskih tekmi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj vjerovati Vladi varalici, taj prosipa seljacke fore od kad se rodioscootzzZzTM87 je napisao/la:Jesi to doso iz banovica, za tvoju informaciju Zilkic ne igraNjonjoVam je napisao/la:Jos kad im Zilkić pokvari euforiju ....jedino me strah da Kostić ne proigra bas danas nakon sto je skoro 6 mjeseci bez takmičarskih tekmi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vjeruj više im znači ovaj sudija iz Bl Petrović nego pun puncat istokpinoglavi je napisao/la:Jbg ne krivim ih, traže prvu domaću pobjedu protiv Slobode još od 2011. Trebaju pun istok da bi imali šansu pobjediti Sloboduklasik je napisao/la:Gledaj bolan, ovakve guzve nisu bile u Zenici kad je Portugal dolazio, sta ti je rec atraktivan protivnik, ljudi morali dic tribinu da bi primili sve ljude koji hoce da vide Slobodu.pinoglavi je napisao/la:Da je ova euforija u Tuzli zbog otvaranje tribine i da se potrefi Željezničar nazvali bi to kompleksom![]()
![]()
![]()
To je to.pinoglavi je napisao/la:Da je ova euforija u Tuzli zbog otvaranje tribine i da se potrefi Željezničar nazvali bi to kompleksom![]()
![]()
![]()
Joj sto volim sto pratis nasu stranicu i nas livesamirr je napisao/la:To je to.pinoglavi je napisao/la:Da je ova euforija u Tuzli zbog otvaranje tribine i da se potrefi Željezničar nazvali bi to kompleksom![]()
![]()
![]()
Ne dolazi Sloboda svaki dan.
Moram te razocarati ne pratim ja, nego mi izbacilo na naslovnoj da mi je jedan od prijatelja lajkao.scootzzZzTM87 je napisao/la:Joj sto volim sto pratis nasu stranicu i nas livesamirr je napisao/la:To je to.pinoglavi je napisao/la:Da je ova euforija u Tuzli zbog otvaranje tribine i da se potrefi Željezničar nazvali bi to kompleksom![]()
![]()
![]()
Ne dolazi Sloboda svaki dan.
Pise !wobly92 je napisao/la:Da li ovo iznad kladionice Millenium piše "ŠPORTSKO DRUŠTVO ŽELJEZNIČAR"?
Gori Grbaveca, dolazi Sloboda
Primit cete 5 komada stare miwobly92 je napisao/la:Da li ovo iznad kladionice Millenium piše "ŠPORTSKO DRUŠTVO ŽELJEZNIČAR"?
nemoj to ni u šali nikad reći.wobly92 je napisao/la: Gori Grbaveca, dolazi Sloboda
scootzzZzTM87 je napisao/la:Primit cete 5 komada stare miwobly92 je napisao/la:Da li ovo iznad kladionice Millenium piše "ŠPORTSKO DRUŠTVO ŽELJEZNIČAR"?
Ko se zadnji smije, najsladje se smijeNjonjoVam je napisao/la:scootzzZzTM87 je napisao/la:Primit cete 5 komada stare miwobly92 je napisao/la:Da li ovo iznad kladionice Millenium piše "ŠPORTSKO DRUŠTVO ŽELJEZNIČAR"?
Gori Grbaveca, dolazi Sloboda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jedva 1 utrpate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Placite sa mnom jesenje kise, Sloboda se raspada !wobly92 je napisao/la:Kad Zukić vidi...sreća vaša pa ima preča posla![]()
Kompleksi učinili svoje, ovoliko nafurani nisu bili ni protiv Sarajeva.![]()
BTW:
Legenadrnom Tifi žao je što danas neće biti nastadionu Grbavici, gdje će svečano biti otvorena istočna tribina:
Tifa mora hitno na operaciju
Izmišlja čovjek neke bolesti i operacije samo da ne mora doći.![]()
Zamjena je spremna, Ljuba je uvijek spreman da uskoči!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.