Zlatan Muslimović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zlatan Muslimović
Evo potvrdjeno i na PAOK-ovoj oficijelnoj stranici...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Kako da neanaliticar_ je napisao/la:Evo potvrdjeno i na PAOK-ovoj oficijelnoj stranici...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
opomena pred ban...analiticar_ je napisao/la:Evo potvrdjeno i na PAOK-ovoj oficijelnoj stranici...
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Ne kontam fakat sta je ovo sa Dinamom lakrdija neka, kakav dinamo kakvi bakraci, covjek je sam donio CL PAOK-u i sada ga prodaju za pola miliona eura hahahaha smijesno majke mi
ispade subasic iz olimpika skuplji od muslima
ispade subasic iz olimpika skuplji od muslima

Cuva Bog Zelju svog!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma nece Zlatan nigdje, sta vam je. Sve su to medijska nagadjanja i razlozi da se pune novine. Covjek je jedan od najboljih igraca PAOK-a, vrlo vazna karika u napadu, stoga sam optimistican glede njegovog ostanka u Grckoj.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne mogu vjerovati da takvog igrača žele pustiti u tako slabe rangove..Po mom misljenju,Muslimović je vrhunski napadač i ove tvrdnje oko transfera me totalno zbunjuju.
12.9.2009.
Možda je problem u tome što Zlatan ima 29. godina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
sta je za "ubicom"..je li ozbiljna povreda? Kad se vraca na teren??
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Muslimovic u zivotu nije odigro gore od danas. A kako i nece, kad ga strucnjak stavi na krilo. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Muslimovića sam vidio kada je čestitao Ibiševiću na postignutom golu i to je to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Muslimovic ima kvalitet ali NEMOZE igrat zajedno s Dzekom ....kralj_je_mrtav je napisao/la:ja ga nisam ni vidio, ma nije on kalibar za repku. Mislim a je trenutno najlosiji od cetiri napadača koja imamo.Monolog je napisao/la:Muslimovića sam vidio kada je čestitao Ibiševiću na postignutom golu i to je to.
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Muslimovic je spic igrac, a ne krilni, to treba da je svima jasTno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
E jbg sad. Zlatan ima sjajan učinak u reprezentaciji. Baš me zanima kako bi Crouch igrao na krilu. Ok, razumijem ja da je on žrtva "Mourinhove" taktike, ali biti neprimijetan(pa makar kada je presing u pitanju)za 45. minuta je žalosno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Šta je tebi? Otkad ti pratiš ovu reprezentaciju? Momak je najbolji i najborbeniji napadač naše reprezentacije (goni Džeku) i ima najbolji napadački učinak u reprezentaciji. Takva ljudina se ne dira, pogotovo kad ne igra na svojoj poziciji...kralj_je_mrtav je napisao/la:ja ga nisam ni vidio, ma nije on kalibar za repku. Mislim a je trenutno najlosiji od cetiri napadača koja imamo.Monolog je napisao/la:Muslimovića sam vidio kada je čestitao Ibiševiću na postignutom golu i to je to.
Hahahha...jao jao sad nevalja ni Zlatan. Pa stvarno smo unikat narod.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
muslimovic je babo za nas cijeli napad sjetite se hrvatske protiv nas 5-3 hattrick ko da je sam igrao
Zadnja izmjena: Micron, dana/u 14 avg 2010, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
- elninho_resTO
- Kontakt:
sta se javljas ti,nije nista zbog FIDa,al jeboga ti zna se ko je koMicron je napisao/la:ibisevic je babo za nas cijeli napad sjetite se hrvatske protiv nas 5-3 hattrick ko da je sam igrao
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- majestic24
- Kontakt:
auuuuu...hebat ce nas Turcihodža je napisao/la:ZLATAN RUŠI FENER U SRED ISTAMBULAAAA !!!!!![]()
![]()
![]()

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
ma kralj, nas najbolji napadac, kakav dzeko i kakvi bakraci 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.