bitno je imati karakterMarsal je napisao/la:Prije ce Athletic Bilbao imat Bosnjaka/Srbina u svojim redovima nego Siroki.
Pobjegulja Zlatan Mijo Jelic fino izjavio da dok je on glavni u Sirokom tamo nikad nece igrat nijedan muslimaneto vidim nastavila se praksa godinama.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ajmo malo o "normalnijim" temama kao sto su reprogramu milionskih dugova, o neplacanju PDV-a, o dugovanjima prema igracima, uposlenicima, a mozemo o vlastitim stadionima, kampu, infrastrukturi, dobivanju licence bez ikakvih problema ili o broju igraca iz vlastite skole u momcadi, nije Siroki "crni vrag" ima I kod nas ima pozitivnih stvari koji se u "normalnim" civilizacijama cijene I postuju.
.
.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Jest da sam bordo fan, al volio bih da Zeljo danas uzme Slobodu. Kada vidim sve ovo oko stadiona, navijaca, Zelje tacno tesko covjeku bude da im pozeli poraz (naravno osim od Sarajeva
).
Ove sezone ide sve u smijeru da ce Zeljo i Sarajevo odlucivati o oba trofeja, a izbore li i jedni i drugi finale kupa, to znaci da cemo u naredna dva mjeseca imati 4 vjecita derbija a svaki bi mogao biti odlucujuci za titulu

Ove sezone ide sve u smijeru da ce Zeljo i Sarajevo odlucivati o oba trofeja, a izbore li i jedni i drugi finale kupa, to znaci da cemo u naredna dva mjeseca imati 4 vjecita derbija a svaki bi mogao biti odlucujuci za titulu
sasvim ocekivano i uobicajno misljenje navijaca jednog sarajevskog klubaFoSte95 je napisao/la:Jest da sam bordo fan, al volio bih da Zeljo danas uzme Slobodu.
Nad tobom sunce najljepše sja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Od danas vise nisiFoSte95 je napisao/la:Jest da sam bordo fan, al volio bih da Zeljo danas uzme Slobodu. Kada vidim sve ovo oko stadiona, navijaca, Zelje tacno tesko covjeku bude da im pozeli poraz (naravno osim od Sarajeva).

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Joj Željo šta im radiš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pravi sarajlijicaFoSte95 je napisao/la:Jest da sam bordo fan, al volio bih da Zeljo danas uzme Slobodu. Kada vidim sve ovo oko stadiona, navijaca, Zelje tacno tesko covjeku bude da im pozeli poraz (naravno osim od Sarajeva).

DRŽAVA TUZLA!!
Sta cu kad hocu da moj grad ima sto jace klubove, sto jaci derbi, sto ljepse stadione jbg ne mogu protiv sebe

- tuzlak1987
- Kontakt:
Previse bi vam bilo to derbija, neko bi zaplatio rezultatski i ne bi se oporavio do nove godine 

vjeruj ta 2 kluba koje spominjes neće sami odlučivati o tome sto pišeš.U velikoj mjeri će o tome odlučivati i klub iz Tz..u to ćeš se i sam uvjeriti.A da ne govorim o Zrinjskom i Radniku...zivi bili....FoSte95 je napisao/la:Sta cu kad hocu da moj grad ima sto jace klubove, sto jaci derbi, sto ljepse stadione jbg ne mogu protiv sebe![]()
DRŽAVA TUZLA!!
Jaro nemoj bukvalno shvacati, znam da se i drugi pitaju oko toga, hvala Bogu pa je tako, al ja kazem sta je moja zelja a ne sta mora bitiNjonjoVam je napisao/la:vjeruj ta 2 kluba koje spominjes neće sami odlučivati o tome sto pišeš.U velikoj mjeri će o tome odlučivati i klub iz Tz..u to ćeš se i sam uvjeriti.A da ne govorim o Zrinjskom i Radniku...zivi bili....FoSte95 je napisao/la:Sta cu kad hocu da moj grad ima sto jace klubove, sto jaci derbi, sto ljepse stadione jbg ne mogu protiv sebe![]()
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
0:0pinoglavi je napisao/la:sasvim ocekivano i uobicajno misljenje navijaca jednog sarajevskog klubaFoSte95 je napisao/la:Jest da sam bordo fan, al volio bih da Zeljo danas uzme Slobodu.

Sloboda je najgori tim u gostima, bar kad je riječ o timovima koji su sad u Ligi za prvaka. Komšije će ovo dobiti, što je i očekivano.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Hoces li na istok danas, ili ostajes vjeran jugu?High je napisao/la:Sloboda je najgori tim u gostima, bar kad je riječ o timovima koji su sad u Ligi za prvaka. Komšije će ovo dobiti, što je i očekivano.

Životni saputnik! 1921
Odoh na istočnu tribinu, kartu sam već kupio.Eisenbahner1921 je napisao/la:Hoces li na istok danas, ili ostajes vjeran jugu?High je napisao/la:Sloboda je najgori tim u gostima, bar kad je riječ o timovima koji su sad u Ligi za prvaka. Komšije će ovo dobiti, što je i očekivano.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Porasle su kvote na Sarajevo i Zrinjski, u odnosu na početne. Na Sarajevo je bila 1,30 a na Zrinjski 1,14.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- hskzmostar
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Jel to ne mozes bit hrvatina i zmaj u isto vrijeme? Kakvo je to razmisljanje jbt. Jel se vi odricete svog Karacica jer je napisao 'Jedna si jedina' na instagramu?hskzmostar je napisao/la:
Jeste ljudina lik,pravi pionir Titin malo zmajic malo rvat iz rame najveci sve po potrebi.
Karacic je supa.k ,ne radi toga njemu izbor hoce li biti gay ili normala isto tako hoce li biti jedna jedina ili lijepa nasa njrgova stvar supa.k je ispao u nas radi nekih drugih stvari zato vise nije dobrodosao da je 100 puta nas.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
vidi fkt napisoFrancescoTotti je napisao/la:Jel to ne mozes bit hrvatina i zmaj u isto vrijeme? Kakvo je to razmisljanje jbt. Jel se vi odricete svog Karacica jer je napisao 'Jedna si jedina' na instagramu?hskzmostar je napisao/la:
Jeste ljudina lik,pravi pionir Titin malo zmajic malo rvat iz rame najveci sve po potrebi.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
dal to hskzmostar preispituje svoju narodnost :kafa:
- hskzmostar
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:dal to hskzmostar preispituje svoju narodnost
Nisam ti ja Markovina !

Bejha hrvat al prije svega hercegovac

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.