PticaSelica1921 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"I ja sam plak'o kad su mi prosle subote j.e.b.a.v.ali mater "
Oplacem i ja svaki put kad se sjetim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
PticaSelica1921 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
K'o Bojsi iz Mućki kad je bio mlađiFrancescoTotti je napisao/la:PticaSelica1921 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel malo 3-0FrancescoTotti je napisao/la:PticaSelica1921 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zaboravio si reći da dolazi Hervas iz Španije maskuz da zapjeva, a prateća grupa su " Ulični psi".staragarda je napisao/la:Sutra Ljuba Alicic i Ivan Kostic zagrljeni pjevaju Grbavicu.... Tifa ganja neke nalaze pa ne moze doci
Dobro ,tebi je do zezanja al ja pisem samo provjerene info... Tifa je pozvan al covjek od silnih obaveza jednostavno ne može.... Pretrpan mu raspored a Ljubi se tako složilo da je ostao sutra bez angazmana.... Gostovao je ranije na kultnom stadionu , poznaje taj ambijent te se Miske tricaros odlučio poslati privatni avion po njega u Nis...A posto je i Kostic nislija miske reko"utrpaj ih obadvojicu,nek' ide sve u pm....Pa ne otvara se tribina svaki dan".... Njemu Ce izgleda i fakturisat taj let iz nisa do sehera.... Jbg,ima seTheHornet je napisao/la:Zaboravio si reći da dolazi Hervas iz Španije maskuz da zapjeva, a prateća grupa su " Ulični psi".staragarda je napisao/la:Sutra Ljuba Alicic i Ivan Kostic zagrljeni pjevaju Grbavicu.... Tifa ganja neke nalaze pa ne moze doci
Sale biciklista iz tz. Gineee maći.FrancescoTotti je napisao/la:PticaSelica1921 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iz postovanja da tribina istetovira ovog momka.samirr je napisao/la:Jel malo 3-0FrancescoTotti je napisao/la:PticaSelica1921 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tad je bilo 4
BujrumSariel je napisao/la:Lijepa zajebancija.lijep je i dan bio.lijepi i golovi.
Dao bog da se ponovi.
Jutro prepucavaci .zeljkani imal bujruma?
Gledaj bolan, ovakve guzve nisu bile u Zenici kad je Portugal dolazio, sta ti je rec atraktivan protivnik, ljudi morali dic tribinu da bi primili sve ljude koji hoce da vide Slobodu.pinoglavi je napisao/la:Da je ova euforija u Tuzli zbog otvaranje tribine i da se potrefi Željezničar nazvali bi to kompleksom![]()
![]()
![]()
Jbg ne krivim ih, traže prvu domaću pobjedu protiv Slobode još od 2011. Trebaju pun istok da bi imali šansu pobjediti Sloboduklasik je napisao/la:Gledaj bolan, ovakve guzve nisu bile u Zenici kad je Portugal dolazio, sta ti je rec atraktivan protivnik, ljudi morali dic tribinu da bi primili sve ljude koji hoce da vide Slobodu.pinoglavi je napisao/la:Da je ova euforija u Tuzli zbog otvaranje tribine i da se potrefi Željezničar nazvali bi to kompleksom![]()
![]()
![]()
I jos poslali covjeka u Srebrenik da otkine glavu Zilkicu, sta ti je rec strahpinoglavi je napisao/la:Jbg ne krivim ih, traže prvu domaću pobjedu protiv Slobode još od 2011. Trebaju pun istok da bi imali šansu pobjediti Sloboduklasik je napisao/la:Gledaj bolan, ovakve guzve nisu bile u Zenici kad je Portugal dolazio, sta ti je rec atraktivan protivnik, ljudi morali dic tribinu da bi primili sve ljude koji hoce da vide Slobodu.pinoglavi je napisao/la:Da je ova euforija u Tuzli zbog otvaranje tribine i da se potrefi Željezničar nazvali bi to kompleksom![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.