I Travnik kad se vracao iz Hrvatske svratio do Ibre i izmedju ostalog pitanje "sta cemo za subotu, kako cemo " . Reko Ibro "fudbala, pa ko bude bolji" , pa na kraju jedva bod spasise. Mogli mi uzet hladno finu cifru, prvi bodovi nam nista nisu znaciliBabinho je napisao/la:pravnik1981 je napisao/la:[quote="kiki26"Ajde **** vise sa tim dogovorima koji vam je **** ne znam?? Vzada dogovori nakvi bola sta vam je ?? Sad ispade sve sto Velez do kraja dobije je dogovoreno.. Nema dogovora, 5-0 i prti za Kakanj.kiki26 je napisao/la:ZNATE DA VAM JE RUDAR UVIJEK BIO
RAK-RANA tako da ce vam biti teško jer realno tanka ste ekipa a ruku na srce ova naša igra od jučer je blago rečeno SRAMOTA ŽIVA ...
ali jučer na tekmi u Kaknju vidim predsjednika mladosti sa neki likom i pitam ko je kad vele iz Mostara tako da bi mogao biti jedan dogovor ..
POŠTO ZNAMO DA JE PREDSJEDNIK MLADOSTI MUSIJA DOBAR SA IBROM RAHIMICEM![]()
A ostalo pročitajte izmedju redova
AL ISKRENO JA BIH VOLIO DA SE VELEZ VRATI TAMO GDJE I PRIPADA A TO JE SAMI VRH TABELE U PREMIER LIGI!
Pozdrav ROĐENI!!!![]()
tako to ispada drug moj, svaku koju Velez dobije pricat ce da je kupljena a ove sto izgubi ce biti regularne da regularnije nemogu biti..tako ce se na kraju sezone isto pricat o opstanku Veleza kako je i to namjesteno tako da ti je bolje da se vec pripremis..nece takodje niko vjerovat da ce Velez biti kandidat za PL slijedece godine, pa kad vide da su se zajebali i da je Velez u vrhu opet ce krenut price kako je namjesteno, savez i politika gura velez silom nazad u PL i tako dalje...svak sve zna, a ustvari nigdje nikakvi dokaza nit ista, ali svak sve zna
...to ti je opcenito BH drustvo, svaki uspjeh neciji druge nervira, i naravno sve je nastimano i kupljeno oko tog uspjeha
..