PitarBordo je napisao/la:
Ne čitam "gurbete" kako ih ti zoveš, osim par havera koji navijaju za tim s one strane Miljacke koji su operisani od teorija zavjere nemam nikakvog kontakta s istima. Ti ako ih toliko pratiš, ne peri se na meni.
Ako ćemo govoriti da se sada guze Željezničaru, onda je analogno tome tačno da su se nama guzili prošle sezone. Ili smo zaboravili aplaudiranje cijelog stadiona Ćeli prije utakmice, na poluvremenu i na kraju utakmice?
Ovo za preskakanje lopte nije nikakav fix, pričam o drugom golu na Hasetu u aprilu ako se ne varam prošle godine. Bilo 2:1 na kraju, kod drugog gola njihov igrač preskočio loptu u petercu i Amer s 5 metara u prazan gol je gurnuo.
Ako ćemo da jedemo ****, da krenemo od svojih a?
Ma hajte molim vas.
Gurbeti, da. Sto je li ti smeta kako ih nazivam? Mrzim ih iz dubine duse i zvacu ih kako god ja hocu jer su smetljari i jer znam da i oni nas mrze i podmecu sa svih strana.
Sto se tice preskakanja lopte, znam tacno o kojem se golu radi i ono nije bilo namjerno preskakanje, nego je igrac u punom trku uhvacen u medjukoraku i nje mogao u momentu da reaguje, pa je instinktivno reagovao nekim skokom. Ako si ikad igrao lopte mozes shvatiti, ako nisi misli sta hoces. Oni tamo rekli da je neko namjerno preskocio loptu i svi se primili. Sta god vam serviraju vi se primite.
Izvini ali ja nisam takav.
Sarajevo iznad svih!!