FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bilo je i gore.https://www.klix.ba/sport/nogomet/denis ... /140307084
Ali je Husić sporazumno plaćao na rate.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sloboda- ... -km/230921
"Sloboda je zbog prekršaja iz člana 111. Disciplinskog pravilnika NS/FS BIH dužna isplatiti preostala finansijska dugovanja prema bivšem igraču Denisu Mujkiću, shodno odredbama tačke 2. Sporazuma o isplati duga od 13.10.2015. godine u iznosu od 28.000,00 KM."
72 000 - 44 000 = 28 000
Lako je uzet pare od UEFE ili prodati KRPIĆA, valja i preuzete dugove vraćati.
Ali je Husić sporazumno plaćao na rate.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sloboda- ... -km/230921
"Sloboda je zbog prekršaja iz člana 111. Disciplinskog pravilnika NS/FS BIH dužna isplatiti preostala finansijska dugovanja prema bivšem igraču Denisu Mujkiću, shodno odredbama tačke 2. Sporazuma o isplati duga od 13.10.2015. godine u iznosu od 28.000,00 KM."
72 000 - 44 000 = 28 000
Lako je uzet pare od UEFE ili prodati KRPIĆA, valja i preuzete dugove vraćati.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 31 mar 2017, 16:05, ukupno mijenjano 5 puta.
Ja volim FK Tuzla City
- Slatinash_7
- Kontakt:
Znaci uzet ce nam Mujka 100k,pa kolike su mu to plate bile,evo sve i da ni jednu nije dobio..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
za lijekova im svima trebalo, ko god nas tuzistaragarda je napisao/la:Samo da mi je znat ko li Ce mu ovo isplatit.... Macak garant.... Tako Ce te i Jaha sutra tuzitSARS je napisao/la:To su ta nasa djeca, m.a.t.e.r. im **** svima od redom, za lijekova mu trebalo smece jedno
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jagodic vazda u kontru...Na Tusnju protiv jufki nake p i c k a s t e izjave pred tekmu sad protiv ovih cobana najavljuje nake pobjede... nidje veze
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- RollingPaper
- Kontakt:
U redu je druže. Sta bi ti izjavio da si trener ovakvog limitiranog tima? Aj molim te reci sta treba da izjavi? Reko je čovjek da Sarajevo ne može biti favorit na Tusnju a sta bi ti da izjavi, ubit ćemo Sarajevo ko mraz paprike?staragarda je napisao/la:Jagodic vazda u kontru...Na Tusnju protiv jufki nake p i c k a s t e izjave pred tekmu sad protiv ovih cobana najavljuje nake pobjede... nidje veze
Sta izjavljuju drugi treneri? De razmisli malo prije nego napišeš post. Sta god da čovjek izjavi tebi smeta i prozivati ćeš ga ovde.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Izjave trebaju biti umjerene...Ne ici iz krajnosti u krajnost i biti kontradiktoran.... Izjavio je da ide na sugavicu po pobjedu.... Hajde bas da vidimo...Ja mislim da ćemo igrati bunker klasični...Al eto de...Ah da..... J e b e m ti materesinu u po p i c k e zeba zajkaneRollingPaper je napisao/la:U redu je druže. Sta bi ti izjavio da si trener ovakvog limitiranog tima? Aj molim te reci sta treba da izjavi? Reko je čovjek da Sarajevo ne može biti favorit na Tusnju a sta bi ti da izjavi, ubit ćemo Sarajevo ko mraz paprike?staragarda je napisao/la:Jagodic vazda u kontru...Na Tusnju protiv jufki nake p i c k a s t e izjave pred tekmu sad protiv ovih cobana najavljuje nake pobjede... nidje veze
Sta izjavljuju drugi treneri? De razmisli malo prije nego napišeš post. Sta god da čovjek izjavi tebi smeta i prozivati ćeš ga ovde.
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa covjek je samo reko da ce pokusati pobijediti, ne moze ni izjaviti da ce igrati bunker, odma mi bi poceli pricat kako je skino gaće prije utakmice.staragarda je napisao/la:Izjave trebaju biti umjerene...Ne ici iz krajnosti u krajnost i biti kontradiktoran.... Izjavio je da ide na sugavicu po pobjedu.... Hajde bas da vidimo...Ja mislim da ćemo igrati bunker klasični...Al eto de...Ah da..... J e b e m ti materesinu u po p i c k e zeba zajkaneRollingPaper je napisao/la:U redu je druže. Sta bi ti izjavio da si trener ovakvog limitiranog tima? Aj molim te reci sta treba da izjavi? Reko je čovjek da Sarajevo ne može biti favorit na Tusnju a sta bi ti da izjavi, ubit ćemo Sarajevo ko mraz paprike?staragarda je napisao/la:Jagodic vazda u kontru...Na Tusnju protiv jufki nake p i c k a s t e izjave pred tekmu sad protiv ovih cobana najavljuje nake pobjede... nidje veze
Zebi se i ja također sjetim najmilijih
U Denise Mujkicu majku ti yebo sebi u usta.......
Pa koliko to po ugovoru si zaradjivo.....Nikada marke igro dzaba je li....majku vam yebem.......
Sada ce Senad reci evo vidite kakve probleme imamo zbog prosle uprave.hahaha
Pa koliko to po ugovoru si zaradjivo.....Nikada marke igro dzaba je li....majku vam yebem.......
Sada ce Senad reci evo vidite kakve probleme imamo zbog prosle uprave.hahaha
FK Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima onaj Zdeno novi-stari sekretar pa neka im on objasni odakle ti dugovi..Stigao ih je isti vrag koji je stigao proslu upravu u 2013.
Ljudi ne zaje.ba.jite, koliko nas bi firmi u kojoj rade il su radili oprostili plate koje ti duguju? Treba se bit realno,a drugo je to sto nam/ mi se to ne svidja procitati. Problem su uprave koje su ljudima ostale duzne i koje nemogu naci novac za plate. Te nas uprave su zavalile i zavaljuju u dugove. Nemora bit Azmir,ako se radi transparentno i ako se ne dopisuju dugovi za nepostojeca,a navodno doznacena sredstva. Ubili su nas ugovori kod notara i racuni na paragon blokovima.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uvjeren sam da je taj Mujkic namjestao utakmice dok je i kapiten bio. Uvjeren ..neko ce reci nije ali on nakon Slobode nije nigdje mogao jer su svi culi da muti, a imao je kvalitet za PL.
I on je trazio da mu uzmu stan, nema stana pa nas sad guli.
Ono kako je primio gol od Borca 3 kola prije kraja kad se ispalo ebo mi ja sve.
I on je trazio da mu uzmu stan, nema stana pa nas sad guli.
Ono kako je primio gol od Borca 3 kola prije kraja kad se ispalo ebo mi ja sve.
Sve sto je potpisano po ugovoru treba i ispostovat i isplatit..
a kad se postane transparentno pazit kakvi se ugovori potpisuju..
Tu se ne slazem s vecinom...nisu igraci krivi...
Od rijeci do rijeci tacno. Treba se napraviti ugovor,postovati ga,ali i kazne za igrace ako mute,ne zalazu se itd. To je jedino nacin,a ne kao Karic da napusti ekipu i ode gdje hoce. Zato trebaju biti i kazne.Sariel je napisao/la:Sve sto je potpisano po ugovoru treba i ispostovat i isplatit..
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Naravno.a za to treba ustrojit klub..
Zasto zalit onda ditu il radnike ttu.a ako su igraci/radnici supci sto traze svoje sto im je neko omoguci oda potpisu takve ugovore i onda ne ispostuje???zato sto mi volimo klub?
Kako god...
Al opet mi pjevamo i slavimo.i opet malo kolko je volimoob
Zasto zalit onda ditu il radnike ttu.a ako su igraci/radnici supci sto traze svoje sto im je neko omoguci oda potpisu takve ugovore i onda ne ispostuje???zato sto mi volimo klub?
Kako god...
Al opet mi pjevamo i slavimo.i opet malo kolko je volimoob

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko Ce vam bolan radit transparentno
.... Cickovo ulje, zdeno, macak.....De ne budite ba djeca....Pa oni svoje licne firme ne vode transparentno a da vode Slobodu
....Nisu oni tu zbog SLOBODE nego zbog nekih svojih interesa,nekog ega da su bili predsjednici Slobode i po mogućnosti pranja para.....Kakav crni klub

Pa imal' ko da nije tražio neka dugovanja, samo još Prljo da se javi evo čekam svakog dana.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto izgleda ko potpisan je reprogram..
ko rece, gdje sta?tuzlak1987 je napisao/la:Eto izgleda ko potpisan je reprogram..
- RollingPaper
- Kontakt:
Čeliku je 10ak igrača oprostilo dugovanja, nama nijedan.
Et koliko su volili klub.
Et koliko su volili klub.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jedan nas navijac koji je novinar i kaze da se predalo i za takmicarsku licencu za PL za sezonu 2017-18.SARS je napisao/la:ko rece, gdje sta?tuzlak1987 je napisao/la:Eto izgleda ko potpisan je reprogram..
A i Doric kaze ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.