NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
Miješate riječi najveća i najjača.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
BullsiKawhi je napisao/la:Miješate riječi najveća i najjača.

Jedna od najjačih vjerojatno. Čak su bez Duranta bolja defanzivna ekipa što me začudilo s obzirom koliko se ovdje trubilo o njegovoj vrhunskoj obrani
I sad se vidi koliko je loše za ligu da je KD otišao u Warriorse. Praktički i bez njega su prvi ili eventualno drugi favoriti za prsten. A i njegov legacy neće biti ni približno vrednovan kao kod ostalih velikana.

I sad se vidi koliko je loše za ligu da je KD otišao u Warriorse. Praktički i bez njega su prvi ili eventualno drugi favoriti za prsten. A i njegov legacy neće biti ni približno vrednovan kao kod ostalih velikana.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- PaskalHens
- Kontakt:
Ma daleko od najjače svih vremena. Imaju prostora da postanu jedna od, trenutno nikako se to ne može reći. Meni su bliži Celticsima iz 2007-2010 perioda, ili Heatu iz 2011-2014. Showtime Lakersi su po meni neprikosnoveni, pa onda Bullsi sa Jordanom. Čak sumnjam da bi ovi Warriorsi dobili Lakerse iz '00 perioda. O prijašnjim ekipama ne bih, jer je liga bila neozbiljna..
Viva la France, as they say in Rome.
Vjerujem da ce se pokazat u playoffu koliko je KD bitan.
Walk on, with hope in your hearts.
Kad kažem jedna od najjačih tu mislim da više ekipa, ne na 1-2. Bilo bi gadno protiv tih Lakersa, Shaq bi ih silovao pod košemPaskalHens je napisao/la:Ma daleko od najjače svih vremena. Imaju prostora da postanu jedna od, trenutno nikako se to ne može reći. Meni su bliži Celticsima iz 2007-2010 perioda, ili Heatu iz 2011-2014. Showtime Lakersi su po meni neprikosnoveni, pa onda Bullsi sa Jordanom. Čak sumnjam da bi ovi Warriorsi dobili Lakerse iz '00 perioda. O prijašnjim ekipama ne bih, jer je liga bila neozbiljna..

Hoce, jer ce imat veliku ulogu. Tako se i za Brona govorilo, pa mu se spominju titule i sa Miami.Lillard je napisao/la:Jedna od najjačih vjerojatno. Čak su bez Duranta bolja defanzivna ekipa što me začudilo s obzirom koliko se ovdje trubilo o njegovoj vrhunskoj obrani![]()
Al bez Jamesa di bi taj Miami bio? Warriorsi su najbolja ekipa lige trenutno i bez KDa.alemsa je napisao/la:Hoce, jer ce imat veliku ulogu. Tako se i za Brona govorilo, pa mu se spominju titule i sa Miami.Lillard je napisao/la:Jedna od najjačih vjerojatno. Čak su bez Duranta bolja defanzivna ekipa što me začudilo s obzirom koliko se ovdje trubilo o njegovoj vrhunskoj obrani![]()
Bez obzira buraz tako biva, davat ce vjerovatno preko 25 ppg u playoffu, za 2-3 godine ce biti titula kao i svaka druga i to je toLillard je napisao/la:Al bez Jamesa di bi taj Miami bio? Warriorsi su najbolja ekipa lige trenutno i bez KDa.alemsa je napisao/la:Hoce, jer ce imat veliku ulogu. Tako se i za Brona govorilo, pa mu se spominju titule i sa Miami.Lillard je napisao/la:Jedna od najjačih vjerojatno. Čak su bez Duranta bolja defanzivna ekipa što me začudilo s obzirom koliko se ovdje trubilo o njegovoj vrhunskoj obrani![]()
Jos ako povuce koju seriju, jos ako dobiju cle, bit ce bez kd ih nisu mogli dobit.
Ne bih ja nikako rekao da su najbolji. Durant na stranu, to nije ekipa od prosle sezone.
Bogut > Zaza
Barnes > Matt Barnes
Speights> West
Barbosa > ??
Sigurno da su oslabljeni a ni prosle sezone nije sve glatko islo, ni do finala, ni u finalu.
Naravno, sve ovo uz prepostavku da ce se Cleveland uozbljiti. Spursi takodjer itekako imaju svoju sansu.
Bogut > Zaza
Barnes > Matt Barnes
Speights> West
Barbosa > ??
Sigurno da su oslabljeni a ni prosle sezone nije sve glatko islo, ni do finala, ni u finalu.
Naravno, sve ovo uz prepostavku da ce se Cleveland uozbljiti. Spursi takodjer itekako imaju svoju sansu.
Imaju jer igraju jaku idbranu ali igraju je i Warriorsi, ne znam imaju li dovoljno arsenala da ih dobiju 4 puta, posebno sa KD. Vrlo teskoKajzer10 je napisao/la:Ne bih ja nikako rekao da su najbolji. Durant na stranu, to nije ekipa od prosle sezone.
Bogut > Zaza
Barnes > Matt Barnes
Speights> West
Barbosa > ??
rocketsi oborili rekord warriorsa u broju ubacenih trojku u sezoni
james 7. strijelac svih vremena
Pojačali su intenzitet u odbrani, dok je KD igrao obično su samo jednu četvrtinu odigrali odbranu jer su tad mogli bilo kome ubaciti 130 poena.Lillard je napisao/la:Jedna od najjačih vjerojatno. Čak su bez Duranta bolja defanzivna ekipa što me začudilo s obzirom koliko se ovdje trubilo o njegovoj vrhunskoj obrani![]()
Vjerujem da će u playoffu def rating biti još bolji.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pojačali bi odbranu svejedno, bio tu KD ili ne. Mada sa KD-om tu Spursi nikada ne bi dobili šansu da pomisle na prvo mjesto, tako da bi imali jedan razlog manje da zapnu.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
73-9 ekipa plus Durant
Po meni jesu najjaci ikad posebno zato sto su sva cetvorica u prajmu, sad to ne znaci da ce osvojiti svake sezone ili da ce uopce osvojit.
Ako ih Lebron ovako ojacene opet uzme jako je blizu Jordanu.
Po meni jesu najjaci ikad posebno zato sto su sva cetvorica u prajmu, sad to ne znaci da ce osvojiti svake sezone ili da ce uopce osvojit.
Ma daj ove boldane ekipe im nisu ni blizu, pa Green da je prva violina neke ekipe bi vjerojatno stavljao nesto tipa 18 10 8 uz dpoy obranu.PaskalHens je napisao/la:Ma daleko od najjače svih vremena. Imaju prostora da postanu jedna od, trenutno nikako se to ne može reći. Meni su bliži Celticsima iz 2007-2010 perioda, ili Heatu iz 2011-2014. Showtime Lakersi su po meni neprikosnoveni, pa onda Bullsi sa Jordanom. Čak sumnjam da bi ovi Warriorsi dobili Lakerse iz '00 perioda. O prijašnjim ekipama ne bih, jer je liga bila neozbiljna..
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 31 mar 2017, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
pa ako su najjaci ikad bilo bi logicno da jos nesto osvoje
Dje im nisu blizu oni Lakersi sa Shaqom, pa nebi imali odgovora za Shaqa, ko bi ga cuvo? zakuco bi Zazu, McGee i Greena skupa sve trojicu, trpo bi im 40 u prosjeku Shaq. A i Kobe bi davo svojeandro234 je napisao/la:73-9 ekipa plus Durant
Po meni jesu najjaci ikad posebno zato sto su sva cetvorica u prajmu, sad to ne znaci da ce osvojiti svake sezone ili da ce uopce osvojit.Ma daj ove boldane ekipe im nisu ni blizu, pa Green da je prva violina neke ekipe bi vjerojatno stavljao nesto tipa 18 10 8 uz dpoy obranu.PaskalHens je napisao/la:Ma daleko od najjače svih vremena. Imaju prostora da postanu jedna od, trenutno nikako se to ne može reći. Meni su bliži Celticsima iz 2007-2010 perioda, ili Heatu iz 2011-2014. Showtime Lakersi su po meni neprikosnoveni, pa onda Bullsi sa Jordanom. Čak sumnjam da bi ovi Warriorsi dobili Lakerse iz '00 perioda. O prijašnjim ekipama ne bih, jer je liga bila neozbiljna..
- PaskalHens
- Kontakt:
Ma misli na Celticse i Heat. Po meni su trenutno preslikani Celticsi, al' vjerujem da će ih uskoro nadje.bat.
Viva la France, as they say in Rome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.