Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Ustanik8SB8
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Ustanik8SB8 » 31 mar 2017, 16:54

FrancescoTotti je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Vidio sam sad. Glupost,kao sto hajg rece.
Dok ne promjene svoju debilnu nacionalnu/vjersku koju vec segregacionu politiku ja im zelim brzo gasenje.
On je posljednji na kojeg se trebaš ugledati, to ti ono prijateljski govorim, što se kaže k'o bratu ;)

Što se Širokog tiče, pozdravljam svaki pomak na bolje i povećanje ulaganja u naš fudbal.
Samo se na jednu osobu ugledam i vjeruj mi da to nije niko sa foruma ili bilo kakvog ekrana.

A sto se Sirokog i bilo koga drugog tice, sportski, ekonomski i bilo koji napredak mi je nebitan ako nema ljudskog i moralnog.
Klub u velikoj mjeri svoj proračun puni PRIVATNIM novcem i ta ista uprava određuje svoju politiku i ciljeve. Možemo se mi navijači ne slagati ili slagati s nekim potezima, ali to je čisti zakon ekonomije “poslodavac bira uposlenike“. S time nitko nije zakinut nego najviše naš klub! Isto Tako recimo da vlasnik FK Sarajeva ili bilo kojeg kluba, kojeg je kupio privatnik, naredi nešto nepopularno to se jednostavno mora poštovati, pa bila to promjena boje dresova, grba, imena itd. Bezbroj je primjera u svijetu naročito u Engleskoj gdje se navijače ljute na povijesne promjene grba, imena … i na kraju ništa ne uspiju riješiti, novac sve diktira u današnjem nogometu!
Znoj štedi krv!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 31 mar 2017, 17:09

@Ustanik

Hoćeš da kažeš da je otvorena politika kluba da niko osim Hrvata odnosno bolje rečeno katolika (pošto ste imali Brazilce :mrgreen: ) ne može igrati za Široki Brijeg?

Jel' se o tom priča? Pošto vidim da se vodi rasprava u šifranim porukama :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 mar 2017, 17:39

Ustanik8SB8 je napisao/la: Klub u velikoj mjeri svoj proračun puni PRIVATNIM novcem i ta ista uprava određuje svoju politiku i ciljeve. Možemo se mi navijači ne slagati ili slagati s nekim potezima, ali to je čisti zakon ekonomije “poslodavac bira uposlenike“. S time nitko nije zakinut nego najviše naš klub! Isto Tako recimo da vlasnik FK Sarajeva ili bilo kojeg kluba, kojeg je kupio privatnik, naredi nešto nepopularno to se jednostavno mora poštovati, pa bila to promjena boje dresova, grba, imena itd. Bezbroj je primjera u svijetu naročito u Engleskoj gdje se navijače ljute na povijesne promjene grba, imena … i na kraju ništa ne uspiju riješiti, novac sve diktira u današnjem nogometu!
Izvini ali nigdje veze ti je prica. Promjenu boje, grba i sl.ne mozes ni poredit sa tom politikom tvog kluba... Uostalom ja i ne vidim da se nesto navijaci sb protive toj odluci 'uprave' koja je u najmanju ruku kontraverzna. U svijetu je samo par klubova koji rade nesto slicno, popit Athletica koji dopusta samo Baske u svom klubu.
Ali SB nije takav jer su igraci i drugih nacionalnosti igrali tu! Dakle ta odluka se odnosi na vjeroispovjest igraca :?:
E to vec prelazi granice dobrog ukusa i pravdanja.

Ti bi znaci 1940-te za hitlerovu drzavu rekao: "Pa hej, to je njegova drzava, on je sef i on ima pravo protjerat i ubit kog kod zeli u svojoj drzavi".

Takva politika je posebno neukusna kad shvatis da zivis u zemlji u kojoj zivis. Najveca ironija ikad je kad igraci Sirokog izadju sa onom porukom saveza "stop diskriminaciji"
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

High

Post Postao/la High » 31 mar 2017, 17:41

FrancescoTotti je napisao/la: Najveca ironija ikad je kad igraci Sirokog izadju sa onom porukom saveza "stop diskriminaciji"
:urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 31 mar 2017, 17:54

Raonffa je napisao/la:@Ustanik

Hoćeš da kažeš da je otvorena politika kluba da niko osim Hrvata odnosno bolje rečeno katolika (pošto ste imali Brazilce :mrgreen: ) ne može igrati za Široki Brijeg?

Imali smo Brazilce, Argentince, Nigerijce, Albance itd itd

To veze s vjerom nema jer recimo prvo Wagner nije katolik, bio prosle sezone Ajayi nije katolik itd itd

Nemojte istu pricu pocet opet

A ovaj sto spominje diskriminaciju ocito nema pojma o zivotu

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 mar 2017, 17:56

brig je napisao/la:

To veze s vjerom nema jer recimo prvo Wagner nije katolik, bio prosle sezone Ajayi nije katolik itd itd

Zasto ne dopustate Srbe i Bosnjake u klubu? Cisto pitanje.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 31 mar 2017, 17:57

brig je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:@Ustanik

Ja samo pitam, ništa ne započinjem :)

Šta je Wagi? PS: Znam da nije za ove teme i za foruma al' zanima me baš :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 31 mar 2017, 17:58

Wagner je pravoslavac, inače brazilski Srbin :mrgreen:
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

High

Post Postao/la High » 31 mar 2017, 17:59

Molim administraciju da zaustavi ova nepotrebna talambasanja koja, uistinu, unose segregacijske manire na forum.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 mar 2017, 18:01

High je napisao/la:Molim administraciju da zaustavi ova nepotrebna talambasanja koja, uistinu, unose segregacijske manire na forum.
onda bi morali brisat pdf sirokog brijega...

High

Post Postao/la High » 31 mar 2017, 18:03

High je napisao/la:Molim administraciju da zaustavi ova nepotrebna talambasanja koja, uistinu, unose segregacijske manire na forum.
Najveći vic je kad neko kaže da se ostave takva pitanja jer je ovo, tobože, sportski forum, a ne pitaju se zašto takva politika, nehumana, u istom tom fenomenu koji se zove sport. Ako sport spaja, što se često govori, onda se za njihov klub može reći da RAZDVAJA! Hajde da zamislimo da FKS ima matricu kao oni - kakvi bi bili komentari? Da klub za koji ja navijam ima takvu politiku, nikad ne bih podržavao takvu idiotariju. Ne znam kako se oni ne pobune, ako su već tolike ljudine.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 mar 2017, 18:06

High je napisao/la:
Najveći vic je kad neko kaže da se ostave takva pitanja jer je ovo, tobože, sportski forum, a ne pitaju se zašto takva politika, nehumana, u istom tom fenomenu koji se zove sport. Ako sport spaja, što se često govori, onda se za njihov klub može reći da RAZDVAJA! Hajde da zamislimo da FKS ima matricu kao oni - kakvi bi bili komentari?
ma gluposti teske. Realnost je ta da su 90% tog stanovnistva Sirokog zatucane nacionaliste poput onog ante koji u zivotu nije presao preko mosta!
sve ostalo je okolisanje.

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 31 mar 2017, 18:11

Blago tebi Francesco :clap:
Igraj Široki ti si najbolji!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 mar 2017, 18:13

96BadBoy je napisao/la:Blago tebi Francesco :clap:
Naravno, zivim u gradu koji prihvata sve, navijam za klub koji prihvata sve, na stadionu mi nema nacionalistickih ispada, nacistickih zastava... Milina, ili ti ga rahatluk sto bi mi u sa rekli.

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 31 mar 2017, 19:10

Naravno, zivim u gradu koji prihvata sve, navijam za klub koji prihvata sve, na stadionu mi nema nacionalistickih ispada, nacistickih zastava... Milina, ili ti ga rahatluk sto bi mi u sa rekli.
Gradu koji prihvaća sve pa premlatio bejzbol palicama nase juniore. Super grad. Blago se tebi. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Jako otvoren za sve pripadnike ostalih vjeroispovijesti. Pitajte starosjedioce Sarajeva sto je isti danas.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 31 mar 2017, 19:16

PERO1234 je napisao/la:
Gradu koji prihvaća sve pa premlatio bejzbol palicama nase juniore. Super grad. Blago se tebi. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Jako otvoren za sve pripadnike ostalih vjeroispovijesti. Pitajte starosjedioce Sarajeva sto je isti danas.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 mar 2017, 19:16

PERO1234 je napisao/la: Pitajte starosjedioce Sarajeva sto je isti danas.
Metropola za vas. u kulturoloskom i u svakom smislu :bih:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 mar 2017, 19:22

FrancescoTotti je napisao/la:Realnost je ta da su 90% tog stanovnistva Sirokog zatucane nacionaliste poput onog ante koji u zivotu nije presao preko mosta!
sve ostalo je okolisanje.
Nemoj tako. Ante iz Sirokog igra za one s druge strane mosta :mrgreen: :mrgreen:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 31 mar 2017, 19:26

PERO1234 je napisao/la:
Pa ne znam sta drugo mogu ocekivati ljudi koji dolaze u glavni grad drzave koju bi najradije rasparcali xD

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 31 mar 2017, 19:28

PERO1234 je napisao/la: Pitajte starosjedioce Sarajeva sto je isti danas.
Metropola za vas. u kulturoloskom i u svakom smislu :bih:
Nemoj prika da ti izbacujem nacionalnu strukturu Sarajeva od 45. do danas. Nisam ni ja toliko mlad da ne pamtim tadašnje i danas je Sarajevo. A bolje da ne izbacujem epitete za danas je. Znate vi koji zivite u njemu. A moja stara je cijelu mladost zivjela u Sarajevu. Ima zemlju gore. A znas kojom brzinom trci amo. Drugo. Pitaj Wagnera kako mu je odgajati djecu amo a pitaj one voditeljice sto joj mala ima traume zbog drukčije boje koze. Nego nastavite vi prodavati zemlju Arapima, nemojte se sa nama svadjatisa. Jer meni osobno amo ljepše sunce sja. Tocak
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.