NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ukoliko se ne dese neke vece promjene,trebao bi legenda kluba - Stanko Bubalo
Samo jedno ime
Koliko sam ja informiran, a mislim da imam dobre info, iz kluba su zvali nekoliko "velikih" imena naseg kluba da se ukljuce u rad, jedan od njih je Stanko samo ne znam da li bas na to mjesto !?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Zvali su tri legende kluba,a za Stanka su pripremili mjesto sportskog direktora. Mislim da je on dobro ime i ima dosta nogometnih veza,sigurno popularan i u Hrvatskoj tako da moci cemo lakse dovoditi igrace iz HR na njegov nagovor i mozda ponekog iz Austrije,nikad se nezna haha
Samo jedno ime
Da li se veceras sastaje Uprava u vezi nekih kadrovskih promjena, zna li itko sta o tome ? Ja sam nesto nacuo a vidim nitko nista ne pise pa ne znam jeli istina.
Od veceras u klubu pusu neki novi vjetrovi 

Pišite nešto 

Izgleda da je bilo promjena ali jos nema nista sluzbeno.
Zna li itko ista?
Ajde bar u PP
Ajde bar u PP
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Moze i meni u PP, bilo kakva informacija, ja sam skroz van desavanja haha
Sent from my SM-A510F
Sent from my SM-A510F
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ajmo PP...
- Evolve
- Kontakt:
Kakav PP, napisi ako netko nesto zna, ta nije drzavna tajna ...
NK Široki Brijeg
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kakva PP, pišite ovdje ko nešto zna
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Evo koliko sam upućen od svog izvora, u grubo ću iznijeti info koje znam i koje su prikladne za forum…. Sastanak sinoć je održan djelomično, ali falili su neki ljudi zbog privatnih obaveza. Bilo je naznaka da se promjeni politika “dovođenja igrača“, ali se od toga odustalo i to se pitanje sigurno neće mijenjati u narednom periodu u mandatu ove uprave! Još jednom je naglašeno da novac nije problem i da će se ići na titule idućih sezona! Ključne reforme su uprave, da jedna ubojiti strijelac i još jedan austrijanac (naš , nećemo o imenima svi mogu dokučiti, valjda) će preuzeti mjesto sportsko direktora a drugi omladinsku školu nije još sve definirano ali izgleda da strijelac ide na poziciju spo. Dir.! Radi se na formiranju skaut službe, omladinski pogon će dobiti plan za naredne 3 god, treneri će dobivati jedna određeni iznos od prodaje igrača itd. Što se tiče ljudi koji su zaposleni u klubu neće se više dešavati da pojedinci primaju plaću a ništa ne rade. A pojedine gradske “maskote“ biće sklonjene sa strane a ne da upadaju u prvi plan. Klub se diže na jedan ozbiljni nivo u tom segmentu. Već sam ranije pisao kreće se odmah u slaganje igračko kadra tako da ljudi koji dolaze već to imaju kao zadatak. Iduće sezone 17/18 je i 70 godina kluba s toga će vjerojatno titula prvaka biti primarni cilj, sve moje prijašnje informacije i indicije pokazuju se točnim. Iskreno jedva čekam iduću sezonu!
Znoj štedi krv!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Hvala na informacijama. Svaka čast ako je ovako sve
LeBron James
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Mislim to su planovi koji se trebaju realizirati do kraja sezone. Već sam davno pisao od ove se odustalo jer svi znamo kavo je stanje na tabeli zatekla nova uprava. Infrastruktura je riješena može se stadion eventualno šminkati što je dugoročni plan natkriti istočnu tribinu. Klub je ostavljen bez ikakvih repova samo treba uložiti dodatno u igrački kadar i omladinsku školu ostali preduvjeti su već tu.KingJamesMVP je napisao/la:Hvala na informacijama. Svaka čast ako je ovako sve
Znoj štedi krv!
Pa jako lijepe vijesti, pozdrav za ekipu koja nam je prognozirala drugu ligu i raspad
Sent from my SM-A510F
Sent from my SM-A510F
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ustanik8SB8 je napisao/la:Evo koliko sam upućen od svog izvora, u grubo ću iznijeti info koje znam i koje su prikladne za forum…. Sastanak sinoć je održan djelomično, ali falili su neki ljudi zbog privatnih obaveza. Bilo je naznaka da se promjeni politika “dovođenja igrača“, ali se od toga odustalo i to se pitanje sigurno neće mijenjati u narednom periodu u mandatu ove uprave! Još jednom je naglašeno da novac nije problem i da će se ići na titule idućih sezona! Ključne reforme su uprave, da jedna ubojiti strijelac i još jedan austrijanac (naš , nećemo o imenima svi mogu dokučiti, valjda) će preuzeti mjesto sportsko direktora a drugi omladinsku školu nije još sve definirano ali izgleda da strijelac ide na poziciju spo. Dir.! Radi se na formiranju skaut službe, omladinski pogon će dobiti plan za naredne 3 god, treneri će dobivati jedna određeni iznos od prodaje igrača itd. Što se tiče ljudi koji su zaposleni u klubu neće se više dešavati da pojedinci primaju plaću a ništa ne rade. A pojedine gradske “maskote“ biće sklonjene sa strane a ne da upadaju u prvi plan. Klub se diže na jedan ozbiljni nivo u tom segmentu. Već sam ranije pisao kreće se odmah u slaganje igračko kadra tako da ljudi koji dolaze već to imaju kao zadatak. Iduće sezone 17/18 je i 70 godina kluba s toga će vjerojatno titula prvaka biti primarni cilj, sve moje prijašnje informacije i indicije pokazuju se točnim. Iskreno jedva čekam iduću sezonu!
Direktor nije austrijanac nego brat mu