Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
NedostatakZnanja je napisao/la:Znaci Subic, Ordagic i Zilkic u subotu![]()
![]()
Onih nekoliko nocnih utakmica mobitelima svjetlimo da vidimo izaci sa sjevera tugaAerials je napisao/la:Fakat je sramota, ljudi sve završili, kod nas otkopali..
I to sto ste svijetlili svijetlili ste...Ima i toga sa sjetom da se sjecate....Bog zna kad ćemo opet nocne tekme igrat...Nema sepompom je napisao/la:Onih nekoliko nocnih utakmica mobitelima svjetlimo da vidimo izaci sa sjevera tugaAerials je napisao/la:Fakat je sramota, ljudi sve završili, kod nas otkopali..
MI bi za ovu rasvjetu cekali 2 godine uz izgovor " CEKALI SMO 2 MILIONA I KOMUNISTU " mrs **** vas otacpompom je napisao/la:Najmilijih ti se sjetim J.I.
Vidjece setransandino je napisao/la:NedostatakZnanja je napisao/la:Znaci Subic, Ordagic i Zilkic u subotu![]()
![]()
Gdje pise za Zilkica da ce igrati?
Ha cuj ko sta zna.krhko je znanje.tuzlak1987 je napisao/la:Sariele pozitiva si lik ali su ti stavovi nidje veze i kontradiktorni.Sariel je napisao/la:De ba jarane igramo u subotu sa zeljom stipu se dugova iz prosle ere.
Nisu igraci krivi sto su se dugovi stvarali..![]()
Sto ti je toliko bitno ovo oko Zelje ako nemamo uvjete za Evrope? Kuca se pravi od temelja, a ne od krova, zamisli npr na kraju sezone budemo cetvrti, a nismo ispunili uvjete. Pa to bi bilo za zatvora. Ja ne mogu misliti na tu utakmicu kad znam da je sutra rok 31. mart da se ispune ti uvjeti. To treba izaci u medije i reci kako je i sta je da ljudi znaju, da ne pisem nista ako nisam upravu i da ne strepim.
Potpisano je izgleda, ali sačekajmo zvaničnuRollingPaper je napisao/la:Suljo napisa da smo potpisali reprogram, mislim napisao je zamalo da popusimo a ako nismo popusili onda smo potpisali
Seres da dolazi novi?wobly92 je napisao/la:Potpisano je izgleda, ali sačekajmo zvaničnuRollingPaper je napisao/la:Suljo napisa da smo potpisali reprogram, mislim napisao je zamalo da popusimo a ako nismo popusili onda smo potpisali![]()
Biće još dobrih vijesti danas, dolazi nam neki novi igrač...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.