Ajde Mirza riješi ovog drvosječu
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Estrella nije levat ni pod razno
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
oldtown1990
- Kontakt:
Bravo Mirzete!!!
Sutra protiv R.Rama (184.)
Sutra protiv R.Rama (184.)
-
gigglessmoke
- Kontakt:
BiH tenis
Tako je Mirza. Bolji igrac od Dzumhura.
Zadnja izmjena: gigglessmoke, dana/u 30 mar 2017, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Auuuh, takoo jeee!!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bravo, Mirza! Idemo dalje

- JohnCleese
- Kontakt:
Bravo 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Bravo mentalni gigantu
Makar se navikao na ovaj tip igrača, jer sutra protiv Rama passing i ritern moraju raditi kako treba ako želi pobjedu.
Makar se navikao na ovaj tip igrača, jer sutra protiv Rama passing i ritern moraju raditi kako treba ako želi pobjedu.
Uhh yebote kad mi srce ne stade u p.m. al po ovom kriku se vidi da je i njemu stalo. Odmor majstore pa sutra sta Bog da, Ram je sve samo ne lagan protivnik...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Svaka cast! 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Jedva al dobro je,nije mi zao sto sam veci dio federerovog meca propustio. Ocito je da ne igra kao prosle sedmice ali za sada je i ovo dovoljno.
Uh kako bi legla i ova titula jer tesko da ce sta pametno uraditi u narednih par mjeseci....makar finale:-)
Ja se jos ne mogu nacuditi kako je ovaj brazilac los.
Sta je sa ovim ramom..kako je on za godinu dana ovoliko grohnuo na listi?
Nece valjda bas na ovom turniru najaviti povratak..
Uh kako bi legla i ova titula jer tesko da ce sta pametno uraditi u narednih par mjeseci....makar finale:-)
Ja se jos ne mogu nacuditi kako je ovaj brazilac los.
Sta je sa ovim ramom..kako je on za godinu dana ovoliko grohnuo na listi?
Nece valjda bas na ovom turniru najaviti povratak..
Bravo Mirza
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Može Mirza i na zemlji makar jedan turnir odigrati na nivou, nije sad da je toliko loš 
Nisam odgledao nijedan Mirzin mec (osim par gemova u 1/4 finalu ovog prethodnog turnira u Meksiku), pa da vas pitam, vidi li se stvarno napredak u njegovoj igri, ili se ovi dobri rezultati mogu pripisati sreci, okolnostima, itd.?
Bravo Mirza doktore, konacno se dozvao izgleda i krenuo trenirati punom parom, rezultati su odmah tu, nista samo od sebe nece doci, idemo po b2b titulu 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ništa spektakularno, slabija konkurencija, njemu samopouzdanje na nivou i to je to.Federer17 je napisao/la:Nisam odgledao nijedan Mirzin mec (osim par gemova u 1/4 finalu ovog prethodnog turnira u Meksiku), pa da vas pitam, vidi li se stvarno napredak u njegovoj igri, ili se ovi dobri rezultati mogu pripisati sreci, okolnostima, itd.?
Malo popravio igru na mreži, ali za atp nivo nema šta da traži sa ovim.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
slazem se da ovo nije neki bas pretjerani napredak u mirzinoj igri osim sto se vidi taj neki voljni momenat koji cesto izostaje.
Igru na mrezi jeste popravio i o tome smo pisali ali nekada ide totalno nespreman na mrezu i gubi poene koje ne bi smio izgubiti, barem ih sada ne gubi u 90% slucajeva kao ranije:-)
Cini mi se da ga je prilicno slusao i servis ove 2 sedmice.
kad su turniri i konkurencija u pitanju, ne bih se bas slozio da je to toliko tanko. Nista losije od vecine evropskih challengera (da ne spominjem one mirzine po turskoj sto je igrao)...one azijske da ne spominjemo... Nije bas lagano ako su u turniru pospisil, estrella, janovic,shapovalov, teyBuraz, kozlov, ram i jos po neki amerikanac.
Sve u svemu, mozda i nabolji mirzin niz do sada, dosta bodova i bas bi bilo lijepo kada bi ovo uspio privesti kraju ali bice tesko jer osjeti se umor a ram i eventualno naredna dva protivnika su bas veliki zalogaj(pospisil pogotovo).
Igru na mrezi jeste popravio i o tome smo pisali ali nekada ide totalno nespreman na mrezu i gubi poene koje ne bi smio izgubiti, barem ih sada ne gubi u 90% slucajeva kao ranije:-)
Cini mi se da ga je prilicno slusao i servis ove 2 sedmice.
kad su turniri i konkurencija u pitanju, ne bih se bas slozio da je to toliko tanko. Nista losije od vecine evropskih challengera (da ne spominjem one mirzine po turskoj sto je igrao)...one azijske da ne spominjemo... Nije bas lagano ako su u turniru pospisil, estrella, janovic,shapovalov, teyBuraz, kozlov, ram i jos po neki amerikanac.
Sve u svemu, mozda i nabolji mirzin niz do sada, dosta bodova i bas bi bilo lijepo kada bi ovo uspio privesti kraju ali bice tesko jer osjeti se umor a ram i eventualno naredna dva protivnika su bas veliki zalogaj(pospisil pogotovo).
Ma jašta ništa spektakularno, eto slučajno je nanizao ove pobjede...
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.