FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko zna.
Ja ne znam.
Solinas vas lozi.
Ja ne znam.
Solinas vas lozi.
Moras sjebati fazon.Sariel je napisao/la:Ko zna.
Ja ne znam.
Solinas vas lozi.

Hajde po jednu domacu braca drmnemo

(Hej ja fakat znam

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Cekam rezz..ast alt.i ostale ove troslovice da vidim koliko ne smijem.

- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
I UGOVORIMA zastititi omladince, papir sve trpi, nista crno na bijelo! Dobar potez UO, podrzavamNedostatakZnanja je napisao/la:http://fk..sloboda.ba/index.php/2017/03/30/omladinski-pogon-fk-sloboda-uvodi-dijagnosticke-procudure/
Dobra stvar, samo uvoditi sistem jer je to jedini nacin borbe proyiv javasluka.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
075
Pa ti reče znaš Senada. A i novinar si, raspitaj se malo.katarakta je napisao/la:A fakat je li reprogram zavrsen?

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Da je gotov reprogram znali bi vec, cim se suti ne mirise na dobro 

Yebo majku neki bolesnik pokusava sifru mi provaliti ne mogu se prijaviti na profil iskoristio maksimalan kaze broj pokusaja a nisam pipno tel. ..
Dje je Aco je li ziv
Dje je Aco je li ziv
FK Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Tekma sa jufkama u srijedu 16 00.... Kakvi su to defetasi pa to nisu istine jbt....Pa uključite gram tog mozga mater vam **** nesposobnu.... Nevjerojatno....STA je poenta...Da sto manje raje bude na Tusnju..... staaaaa
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Skupa strujastaragarda je napisao/la:Tekma sa jufkama u srijedu 16 00.... Kakvi su to defetasi pa to nisu istine jbt....Pa uključite gram tog mozga mater vam **** nesposobnu.... Nevjerojatno....STA je poenta...Da sto manje raje bude na Tusnju..... staaaaa

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Struja skupa,preskupa,Slobodin konto los,i nikakavstaragarda je napisao/la:Tekma sa jufkama u srijedu 16 00.... Kakvi su to defetasi pa to nisu istine jbt....Pa uključite gram tog mozga mater vam **** nesposobnu.... Nevjerojatno....STA je poenta...Da sto manje raje bude na Tusnju..... staaaaa

solinas je napisao/la:Struja skupa,preskupa,Slobodin konto los,i nikakavstaragarda je napisao/la:Tekma sa jufkama u srijedu 16 00.... Kakvi su to defetasi pa to nisu istine jbt....Pa uključite gram tog mozga mater vam **** nesposobnu.... Nevjerojatno....STA je poenta...Da sto manje raje bude na Tusnju..... staaaaa

Al me nasmija posteno.. imas kakvih info,skrtica si prava na informacijama.. sta je sa reprograma,kako to da Kostic dobije papire,a predsjednik se oglasavao da od toga nema nista.. i hamam Fatic napustio Tuzlu,steta mogao nam je biti od koristi,izgleda da ce i on naplatiit svoje,kad je mogao Kole,moze i on..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Zavali se i uzivaj,nemam snage pisati nista,nisam baba Vanga,ali druzimo se godinama,mnoge stvari mnogi me za njih pljuvase,a na kraju prodjose...tako i sada,ljudi ili ne zele,ili ne mogu da pogledaju istini u oci....harry_90 je napisao/la:solinas je napisao/la:Struja skupa,preskupa,Slobodin konto los,i nikakavstaragarda je napisao/la:Tekma sa jufkama u srijedu 16 00.... Kakvi su to defetasi pa to nisu istine jbt....Pa uključite gram tog mozga mater vam **** nesposobnu.... Nevjerojatno....STA je poenta...Da sto manje raje bude na Tusnju..... staaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al me nasmija posteno.. imas kakvih info,skrtica si prava na informacijama.. sta je sa reprograma,kako to da Kostic dobije papire,a predsjednik se oglasavao da od toga nema nista.. i hamam Fatic napustio Tuzlu,steta mogao nam je biti od koristi,izgleda da ce i on naplatiit svoje,kad je mogao Kole,moze i on..
Od mene,i onih koji slicno razmisljaju,mnogi i ovdje i u javnosti,prave neprijatelje Slobode,iako ko god me poznaje,zna da to nije tako...
Pa i ja bi volio neka uzmu titulu,vrate dugove,naprave klub,ja bi senadu ucestvovao da mu tvrtkovu bistu zamjenimo njegovom

Ali zelje su jedno,realnost drugo....i ovaj reprogram kada se potpise,zapamti,ako,kada tada,za godinu,dvije,neko ce ga osporiti,ukinuti,smanjiti transu,jednostavno previse je kozmetike,i trenutnih rjesenja,a malo konkretnih odgovora,i koraka.......
Neka nam je bog na pomoci.....Ali cim dobijem lotto,ja cu to rjesiti

A dok ne dobijes.bice to sve ok 

Je li to Damiru Smajloviću Sloboda igrala oproštajnu utakmicu? On nas je" odero" za 46 000km.Dobio 15 000 na ruke i opet tužio i dobio još 31 000 km.Benjo_AFC86 je napisao/la: -Mi se zahvaljujemo domaćinu na svemu što su danas učinili. Iako ova utakmica ima svečani karakter zbog opraštanja bivšeg igrača Smajlovića, mi smo se osjećali kao klub koji je jako dobro ugošćen od strane OFK Gradina, poručio je trener Slobode, Vlado Jagodić.[/b]
http://tip.ba/2012/03/22/video-da-li-ce ... -ligi-bih/
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 30 mar 2017, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
De ba jarane igramo u subotu sa zeljom stipu se dugova iz prosle ere.
Nisu igraci krivi sto su se dugovi stvarali..
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma 1:2 u subotu. (Lendric, Zec 2x)
Admir Husaric napisao da ce Zilkic biti spreman za Zelju ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sariele pozitiva si lik ali su ti stavovi nidje veze i kontradiktorni.Sariel je napisao/la:De ba jarane igramo u subotu sa zeljom stipu se dugova iz prosle ere.

Sto ti je toliko bitno ovo oko Zelje ako nemamo uvjete za Evrope? Kuca se pravi od temelja, a ne od krova, zamisli npr na kraju sezone budemo cetvrti, a nismo ispunili uvjete. Pa to bi bilo za zatvora. Ja ne mogu misliti na tu utakmicu kad znam da je sutra rok 31. mart da se ispune ti uvjeti. To treba izaci u medije i reci kako je i sta je da ljudi znaju, da ne pisem nista ako nisam upravu i da ne strepim.
fukara87 je napisao/la:Admir Husaric napisao da ce Zilkic biti spreman za Zelju ...
. .Mora da mu je na listi zelja, cim ga toliko spominje
Ppwobly92 je napisao/la:Pa ti reče znaš Senada. A i novinar si, raspitaj se malo.katarakta je napisao/la:A fakat je li reprogram zavrsen?Pa i nas obavijesti.

Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.