FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 30 mar 2017, 16:59

High je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Memara je napisao/la:
U moru standardne negative niste primjetili jednu stvar na ovom clipu, a to je @High morao pimjetiti. :kafa:
Koliko godina ima ovaj Sarić? Javlja se djevojčicama iz srednje, on, Hodžić i Crnkić.
Hajde pp.. :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 30 mar 2017, 17:00

zlo87 je napisao/la: jesu to novi Okici?
Sarić neumorno ispituje malu od 17 godina zašto joj je problem što on ima 26. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 30 mar 2017, 17:02

KenChoo je napisao/la:
Evander je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Mbappe čitav čovjek naspram Hadžića. Gdje ćeš Hadžića ubaciti protiv naših krkanskih stopera, otresali bi ga k'o slinu.

Šta ima Husara, kakav mi je Gigi Buffon?
Ti si dokazan debilde.

Pitanje za teb, ako si dovoljan intelekt da odgovoris:

Da li bi Husara uvijek govorio da Kadusic uvijek treba igrati prije Hodzica?

Ako Hadzic sa 18 godina nije spreman igrati najlosiju ligu u Eruopi, onda nije nikakav talenat i nikad nece uspjeti u fudbalu.
Pogledaj Messia kako je izgledao sa 17 godina, bukvalno dijete. Pogledaj Modrica kako je izgledao kad je igrao u Dinamu....
Fizicke karakteristike nemaju nikakve veze sa talentom. Ili si za fubala ili nisi.
A jesi mi nervozan i nikakav danas, šta je reći hebemu miša? Da nije do posla, šta li je..

Šta ti je kralju uozbilji se malo. Evo prvi pozivam Čalu, nek stavi Hadžića u napad nekoliko tekmi kud pukne nek pukne. Ja ti dam šta hoćeš ako on loptu takne tri puta. Još on mora puno pure jesti i ojačati fizički da bi se reklo e on sad može. Ovako no way. Da je Klarić u pitanju, to bi bila druga priča. Na ovo poređenje s Messijem ću se samo nasmijati.
Po tebi sva djeca moraju imati 80 kila da bi igrali u ovoj nasoj pl ti si stvarno neki veliki strucnjak

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 30 mar 2017, 17:03

High je napisao/la:
Sarić neumorno ispituje malu od 17 godina zašto joj je problem što on ima 26. :lol:
Solventan čovjek, stabilan posao, fina plata, medenjak na glavi. Ne znam đe je problem? :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 30 mar 2017, 17:04

High je napisao/la:
hajd što imamo pedofile igrače, evo imamo i nastranog navijača, čuj pozić hahahaa
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 mar 2017, 17:05

High je napisao/la:
:tokralju: :rol:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 30 mar 2017, 17:06

High je napisao/la:
Ja ga vidao sa djevojkom po Malti.
Gigh pravi lazne profile pa fura. :rol:

High

Post Postao/la High » 30 mar 2017, 17:07

Ako kažem kako to ja znam, onda ću biti isti kao Sarić, tako da nek ostane na ovom. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 30 mar 2017, 17:09

High je napisao/la:Ako kažem kako to ja znam, onda ću biti isti kao Sarić, tako da nek ostane na ovom. :mrgreen:
Pokupio ti Saric trebu, znaci ko bude prozivao Sarica taj si. :rol:

High

Post Postao/la High » 30 mar 2017, 17:12

Sarajlijica1946 je napisao/la:
High je napisao/la:Ako kažem kako to ja znam, onda ću biti isti kao Sarić, tako da nek ostane na ovom. :mrgreen:
:urnebes: Ma reče mi ova kojoj sam nedavno držao čas. :)

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 mar 2017, 17:13

KenChoo je napisao/la:
@Thriller, evo nek mu da šansu odmah sljedeću. Odmah protiv Radnika u prvih 11, svakako nema Merse. Nek mu da šansu na još 4 tekme. Ali, kada se opet ne ode u Evropu, nemojte se žaliti i hebati sve onom ko ga je ubacio.
Jer, u bivšoj Jugoslaviji FK Sarajevo je bio jedan od rijetkih klubova koji je decenijama vodio politiku razvijanja igrača iz vlastitog podmlatka i dovođenja neafirmisanih fudbalera iz tadašnje Republičke i nižih liga.

U ljetnjoj pauzi mladi trener Fuad Muzurović presložio je Sarajevo, sve podredio "alfi i omega" tima, tada 24-godišnjem Safetu Sušiću, ali istovremeno dao veću ulogu golobradim mladićima Predragu Pašiću (21 godina), Harisu Smajiću (19), Nenadu Vidakoviću (22), Agimu Nikoliću (21), Mehmedu Janjošu (22), Nihadu Milaku (21)…

Malo stariji i iskusniji igrači, poput Faruka Hadžibegića (23), Zorana Lukića (24), Nijaza Ferhatovića (24) postali su nezamjenjivi prvotimci, a oni najstariji – pokojni Želimir Vidović "Keli" (26), Ante Rajković (27) i Vahid Avdić (26) trebali su svojim iskustvom pomoći da Sarajevo izbjegne seobu u niži rang.

Ne vidim problem da jedan Hadzic u ovoj ligi dobije priliku. Vjerujem da bi svi podrzali tu odluku. (Uvijek je bilo i bit ce idiota koji ce se nac da popljuju, ali to je normalno)
1946~

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 30 mar 2017, 17:13

@KenChoo kakav bolan jelan jesi dobre glave ti hahahahaahhaahhahaaa pozic
Zadnja izmjena: zlo87, dana/u 30 mar 2017, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 30 mar 2017, 17:14

Malo sale, no sikiriki. :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 mar 2017, 17:14

High je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
:urnebes: Ma reče mi ova kojoj sam nedavno držao čas. :)
Sarića cemo svezati u podrumu. :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 mar 2017, 17:17

zlo87 je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:@Zlo, nego jesi li se ugrijao? Halali. Tekma ti je u 13h, u nedjelju.
hahahahaahha hilmo ako mu kazem da je glup to nije uvreda nego opis hahaha glupaneeee
Sreca pa si imao za kaficu u Ideji :urnebes:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 mar 2017, 17:17

PitarBordo je napisao/la:Što neko reče u ostalim ligama vetani u odbrani. Vanserijski talent kojeg će neko otresti kao slinu... Eto u Engleskoj u odbrani sve midžet do midžeta. Nedim je do sada trebao imati 10tak nastupa hladno.

Nije mi jasno kako to domaći krkani ispušiše od zamalo kadeta prije godinu i po' na Hasetu.

U ovoj cijeloj priči Nedim gubi najviše jer nema profesionalne utakmice haman po godine kamo treba.

Stvarno mi nije dobro kad pročitam "ne mogu kod nas mladi igrati ligu zbog krkana"... Majko mila.
nemojte bit bukvalci, nije fudbaler broj na terenu izvedeš 24 uvedeš 15...
ako mi igramo na Ahmeta kao targetmena, i čitavo vrijeme se uigravalo to, pa i Amer ima problema i treba vremena da se adaptira... ne možeš očekivati da to uradi jedan junior od 1m70 zamjeni Ahmeta 2metraša...njegove dobre igre za juniore su naravno za respekta ali skok s juniora na profi tim je velik a skok s juniora u prvu postavu prvog tima je nevjerovatan(čak bio i za Rooneya i **** Messija kad već poredite gluposti), druga stvar je opet što je momak špic za kontranapade, dakle povući kontranapad i poentirati, naravno teško kad većinom mi idemo na posjed lopte, npr. da smo ga posudili ekipi koja igra tako(na kontre npr. Slobodi) vjerovatno bi imao finih tekmi dosad....takođe očekivanja i pritisak su manji bilo gdje drugo...

osim toga glavna karika je sam igrač i volja/želja da ostane ovdje i igra,gura se, ide na posudbe, radi na sebi individualno, itd. Rustemović je primjer toga , ma koliko je ograničen igrač znanjem, motivacijom i samokritikom se nadograđuje...

na žalost/sreću dosta je igrača akademije imalo priliku primirisati evropskim vrhunskim Akademijama i pobralo interes istih tako da imamo dosta situacija i upita za igrače, a krhke bosanske glave bez stabilnosti roditelja, psihologa, pravog menadžera ili plana karijere se moraju nositi s tim pričama o eurima i velikim poznatim klubovima...nije jednostavno, ali to je još jedan izazov za Akademiju i nas kao klub da učimo na ovome i izađemo pametniji i bolje organizovani i spremni za sljedeću ovakvu situaciju...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 mar 2017, 17:17

zlo87 je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:@Zlo, nego jesi li se ugrijao? Halali. Tekma ti je u 13h, u nedjelju.
hahahahaahha hilmo ako mu kazem da je glup to nije uvreda nego opis hahaha glupaneeee
Glupan nije uvreda, to je dijagnoza :rol: :rol: :rol:
1946~

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 mar 2017, 17:20

Valjal cemu ta mala sto je Saric ganja? :kafa:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 30 mar 2017, 17:22

DenchiNL je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Što neko reče u ostalim ligama vetani u odbrani. Vanserijski talent kojeg će neko otresti kao slinu... Eto u Engleskoj u odbrani sve midžet do midžeta. Nedim je do sada trebao imati 10tak nastupa hladno.

Nije mi jasno kako to domaći krkani ispušiše od zamalo kadeta prije godinu i po' na Hasetu.

U ovoj cijeloj priči Nedim gubi najviše jer nema profesionalne utakmice haman po godine kamo treba.

Stvarno mi nije dobro kad pročitam "ne mogu kod nas mladi igrati ligu zbog krkana"... Maj
nemojte bit bukvalci, nije fudbaler broj na terenu izvedeš 24 uvedeš 15...
ako mi igramo na Ahmeta kao targetmena, i čitavo vrijeme se uigravalo to, pa i Amer ima problema i treba vremena da se adaptira... ne možeš očekivati da to uradi jedan junior od 1m70 zamjeni Ahmeta 2metraša...njegove dobre igre za juniore su naravno za respekta ali skok s juniora na profi tim je velik a skok s juniora u prvu postavu prvog tima je nevjerovatan(čak bio i za Rooneya i **** Messija kad već poredite gluposti), druga stvar je opet što je momak špic za kontranapade, dakle povući kontranapad i poentirati, naravno teško kad većinom mi idemo na posjed lopte, npr. da smo ga posudili ekipi koja igra tako(na kontre npr. Slobodi) vjerovatno bi imao finih tekmi dosad....takođe očekivanja i pritisak su manji bilo gdje drugo...

osim toga glavna karika je sam igrač i volja/želja da ostane ovdje i igra,gura se, ide na posudbe, radi na sebi individualno, itd. Rustemović je primjer toga , ma koliko je ograničen igrač znanjem, motivacijom i samokritikom se nadograđuje..ti ocigledno i ne znas kako nedim izgleda dok tako pises

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 mar 2017, 17:23

Zlo ignoriši ga. Implodirati će sam. Vidiš da nije dobar. Mada osoba koja tuđe stradanje iskorištava i ne zna bolje.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 32 gosta.