FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jasno je to samo ne znam zasto se napada strucni stab? o tome ja pisem . Cala ga je prikljucio pripremama on je napustio pripreme jeli klub , menager, Tan ili neko drugi odlucio da on ide u Portugal to ne znam al ocito da Cala poslije tog ne racuna na njeg a i sto bi sam Alagic je rekao da vjerovatno napusta klub .
Vjerovatno je nedimu najteze sto ne igra pred najboljim navijacima na svijetu poz
prvo govoris da je bolje da je bio u turskoj a oni ga nisu poveli a on bio tu u sarajevu, govoris da je bolje da je igro za repku momak dao go protiv srb igro odlicno opet ga nisu zvali kao i prosle godine ocito da ga namjerno ne pozivaju i samo ga klub moze pustit jer ima prof ugovorbordobijeli je napisao/la:Jasno je to samo ne znam zasto se napada strucni stab? o tome ja pisem . Cala ga je prikljucio pripremama on je napustio pripreme jeli klub , menager, Tan ili neko drugi odlucio da on ide u Portugal to ne znam al ocito da Cala poslije tog ne racuna na njeg a i sto bi sam Alagic je rekao da vjerovatno napusta klub .
- sarajevo46
- Kontakt:
Strašno dobro!Memara je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Cala ga nije poveo u Tursku zato sto je napustio pripreme u Citluku otisao u Portugal i kad je se vratio prica da je zadovoljio da je pitanje dana kada ce za Portugal . zasto bi Cala vodio nekog ko odlazi iz kluba . Sarajevo ispred svih cali maksimalna podrska Nedimu sve najbolje . ja sam reagovao na to sto ste pisali da je do strucni stab kriv sto Nedim nije s prvom ekipom .BA1997 je napisao/la:prvo govoris da je bolje da je bio u turskoj a oni ga nisu poveli a on bio tu u sarajevu, govoris da je bolje da je igro za repku momak dao go protiv srb igro odlicno opet ga nisu zvali kao i prosle godine ocito da ga namjerno ne pozivaju i samo ga klub moze pustit jer ima prof ugovorbordobijeli je napisao/la:Jasno je to samo ne znam zasto se napada strucni stab? o tome ja pisem . Cala ga je prikljucio pripremama on je napustio pripreme jeli klub , menager, Tan ili neko drugi odlucio da on ide u Portugal to ne znam al ocito da Cala poslije tog ne racuna na njeg a i sto bi sam Alagic je rekao da vjerovatno napusta klub .
ja ti nista ne govorim za calu samo ti opet kazem da je napustio uvodne treninge i vratio se kad su nasi vec bili u citlukubordobijeli je napisao/la:Cala ga nije poveo u Tursku zato sto je napustio pripreme u Citluku otisao u Portugal i kad je se vratio prica da je zadovoljio da je pitanje dana kada ce za Portugal . zasto bi Cala vodio nekog ko odlazi iz kluba . Sarajevo ispred svih cali maksimalna podrska Nedimu sve najbolje . ja sam reagovao na to sto ste pisali da je do strucni stab kriv sto Nedim nije s prvom ekipom .BA1997 je napisao/la:prvo govoris da je bolje da je bio u turskoj a oni ga nisu poveli a on bio tu u sarajevu, govoris da je bolje da je igro za repku momak dao go protiv srb igro odlicno opet ga nisu zvali kao i prosle godine ocito da ga namjerno ne pozivaju i samo ga klub moze pustit jer ima prof ugovorbordobijeli je napisao/la:Jasno je to samo ne znam zasto se napada strucni stab? o tome ja pisem . Cala ga je prikljucio pripremama on je napustio pripreme jeli klub , menager, Tan ili neko drugi odlucio da on ide u Portugal to ne znam al ocito da Cala poslije tog ne racuna na njeg a i sto bi sam Alagic je rekao da vjerovatno napusta klub .
-
- Kontakt:
Ma da napisete kako neam pojma i valjam gluposti . vi ste pisali kako strucni stab trebam pitati zasto Nedim ni je u prvoj ekipi vi ste pisali da se cala boji gurnuti momka od 18 godina . ja vam fino kazem cala ga uvrstio u seniore ovaj napusti pripreme ode u Portugal i prica da je gotova stvar oko transfera i naravno Cala ne racuna na njeg jer mali odlazi i nije odradio pripreme .
@Evander pa to je taj mentalitet našeg fudbala, momci od 22 godine su talenti a u Evropi ljudi u tim godinama zlatne lopte osvajaju.
Moje viđenje svih stvari oko uprave je - ljudi, ovo je Bosna. Ovdje svako sebe gleda, od konobara koji od jedne kesice Nessa namiri tri šoljice, do direktora koji sebi "ispod ruke" uzima procenat. Ja mislim da ih ''neko" dovodi na osnovu referenci, jer ne zna Ken Choo šta je faks u Banja Luci ili Travniku, njima je to sve u 5 deka. Smatram da je pozitivna stvar dovođenje Ilievskog jer ne bih rekao da je on jednak ovoj gore klapi. Opet, vrijeme će pokazat, on je tu prekratko da bi se dokazao. Ostaje nada da će bit bolje.
Moje viđenje svih stvari oko uprave je - ljudi, ovo je Bosna. Ovdje svako sebe gleda, od konobara koji od jedne kesice Nessa namiri tri šoljice, do direktora koji sebi "ispod ruke" uzima procenat. Ja mislim da ih ''neko" dovodi na osnovu referenci, jer ne zna Ken Choo šta je faks u Banja Luci ili Travniku, njima je to sve u 5 deka. Smatram da je pozitivna stvar dovođenje Ilievskog jer ne bih rekao da je on jednak ovoj gore klapi. Opet, vrijeme će pokazat, on je tu prekratko da bi se dokazao. Ostaje nada da će bit bolje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Sto si agresivan??BA1997 je napisao/la:eto ti znas gdje je on i sta je radio momak je bio u Benfici da vide u kakvoj je stanu a u West Hamu da se pregovara oko uslova malo se bolje informisi a on se vratio iz portugala i bio je tu kad je prvi tim kreno na pripreme u tursku i mogli su ga povest ali nisu htjeli zato suti i bolje se informisiultrasegamega je napisao/la:Sigurno ga Cala nije htio na pripremama.Primorac je napisao/la:To sto nije odradio prioreme u turskoj pitaj calu a malac nigdje nije iso na probu nego se pregovaralo oko uslova uz dopustenje uorave klubaDaj Boga ti...
Jeste, isao je po probama, u Benficu i West Ham, nije ni igrao ni za juniore i to sigurno nije Calina krivica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nasa je glupost strah i neodlucnost!Evander je napisao/la:Kylian Mbappé 20.12.1998.
Nedim Hadzic 19.03.1999.
O cemu onda pricamo?
Jedan je dovoljno dobar da bude medju glavnim zvijezdama Lige Prvaka, drugi ne moze igari u najgoroj ligi u Europi?
Kao premlad, nije spream. Ma dajte molim vas.

Ocekujte babuku u prvih 11 protiv Radnika.
nije taoc frajer jbt, niti robovlasničko društvo, normalno da se pita igrač...Evander je napisao/la:Haj mi obajsni kako ce neko na svoju incijativu, bez odobrenja i aminovanja kluba, ici negdje?
Standardna suplja, niko ni za sta nije kriv. Samo se ogradjuj.
jel ozbiljno porediš francuske talente sa bosanskim???? jer u Holandiji to ne rade a ima ih...kompletan Lyon skoro ima 18-19 godina i nivo tih igrača je strašan...francuska je rasadnik talenata, sad mogu 12 jednakih repki sastavit....Evander je napisao/la:Kylian Mbappé 20.12.1998.
Nedim Hadzic 19.03.1999.
O cemu onda pricamo?
Jedan je dovoljno dobar da bude medju glavnim zvijezdama Lige Prvaka, drugi ne moze igari u najgoroj ligi u Europi?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bez odobrenja igrac koji ima profi ugovor ne moze nigdje ici
Kasne li plaće Bekićima?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Eto svi imaju talente samo mi nemamo vjerovatno vesela sveska ga izabrala u 60 naj talenata na svijetuDenchiNL je napisao/la:nije taoc frajer jbt, niti robovlasničko društvo, normalno da se pita igrač...Evander je napisao/la:Haj mi obajsni kako ce neko na svoju incijativu, bez odobrenja i aminovanja kluba, ici negdje?
jel ozbiljno porediš francuske talente sa bosanskim???? jer u Holandiji to ne rade a ima ih...kompletan Lyon skoro ima 18-19 godina i nivo tih igrača je strašan...francuska je rasadnik talenata, sad mogu 12 jednakih repki sastavit....Evander je napisao/la:Kylian Mbappé 20.12.1998.
Nedim Hadzic 19.03.1999.
O cemu onda pricamo?
![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da ne moze..Primorac je napisao/la:Bez odobrenja igrac koji ima profi ugovor ne moze nigdje ici
Ne znam onda kako ovi znaju da je otisao na svoju ruku
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma lupaju gluposti, njega je Sarajevo pustilo.Primorac je napisao/la:Ne znam onda kako ovi znaju da je otisao na svoju ruku
Je li ti poredis ligu pravaka i nasu ligu?DenchiNL je napisao/la:nije taoc frajer jbt, niti robovlasničko društvo, normalno da se pita igrač...Evander je napisao/la:Haj mi obajsni kako ce neko na svoju incijativu, bez odobrenja i aminovanja kluba, ici negdje?
Nedim Hadzic 19.03.1999.
O cemu onda pricamo?
![]()
![]()
Niko ne kaze da su oni isti nivo. Ali ako je ovaj talent i moze igrati u LP, zasto onda nas talent ne moze igrati u Premier Ligi?
Ili mozda nije talent?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], relativizam, zagorski i 16 gostiju.