cccc
fakat koji peh

smijem se a plako bi...

mozda ne pocnu ni zilkic ni ordagic...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nek' crknu dusmani [emoji87]staragarda je napisao/la:Konacno pokrenuti betonski radovi na istoku
Nije mu menadzer. Vec mu je njegov prijatelj menadzer. I Zilkic ga izuzetno cijeni. ****, sta je tu jeGuest007 je napisao/la:A nije mi jasno, sta husara ima sa Zilkicem? Nije mu valjda menadzer :O
slabe care..SaltCityAttack je napisao/la:Kakve su šanse da Zilkic igra?
Prema riječima Husare...SaltCityAttack je napisao/la:Kakve su šanse da Zilkic igra?
80% da igra a 100% da nece igratiSaltCityAttack je napisao/la:Kakve su šanse da Zilkic igra?
tuga brate nemamo srece fakat...staragarda je napisao/la:80% da igra a 100% da nece igratiSaltCityAttack je napisao/la:Kakve su šanse da Zilkic igra?
U vreci sa kilom zlata i g o v n e t o m mi bi za vnago ufatili...Takva japija, jbgSariel je napisao/la:tuga brate nemamo srece fakat...staragarda je napisao/la:80% da igra a 100% da nece igratiSaltCityAttack je napisao/la:Kakve su šanse da Zilkic igra?
Mani me politike, dosadan si vise sa tim, odrastituzlak1987 je napisao/la:Ma on je to napisao samo da nekako opravda Faraonovo pranje para i da pokaze nama neznalicama kako je sve kako treba. I kako ce nasa tribina kostati mozda i 10 miliona, ali da je to ipak fer i razumno.
Znam ja,a zna i Sariel...tuzlak1987 je napisao/la:Jel ima neko informaciju da li je Sloboda potpisala reprogram i vratila sve dugove sudske? Danas i sutra su zadnji dani, a nista se ne prica.
A to je najbitnija stvar, daleko bitnija od svih ostalih i ove web stranice i prijateljskih i otvaranja tribine Zeljeznicaru i ovih dijagnostika za igrace.
Ako se reprogram nije potpisao onda bezveze igramo ovu "Ligu za prvaka" jer u Evropu ne mozemo, a to znaci da vas neko dobro zeza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.